Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pembalap Kelas Dimmable 2 > 12VDC Triac Dimmable Led driver > 40Watt 12V DC Dimmable Driver Suplai Daya

40Watt 12V DC Dimmable Driver Suplai Daya
40Watt 12V DC Dimmable Driver Suplai Daya
40Watt 12V DC Dimmable Driver Suplai Daya
40Watt 12V DC Dimmable Driver Suplai Daya

40Watt 12V DC Dimmable Driver Suplai Daya

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZH-DV40W12-KT

    place of origin: China

    Output Power: 1 - 50W

    Output type: Single

    The output voltage: 12V

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 20000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2 FCC RoHS Listed

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Driver LED sing bisa dimalable yaiku salah sawijining voltase 120VAC Input Amerika Utara, output 40 wattage 12VDC 3330ma voltase tahan banyu sing dipimpin driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo ngaktifake instalasi sing gampang nggawe driver solusi solusi listrik kanggo tape / strip, modul, lampu bar LED. Menehi standar efisiensi energi Level VI AS nganti 90% lan luwih dhuwur, Rating Perlindhungan lingkungan Nema 3R, pasokan listrik driver sing bisa dimmable (kanthi kothak prapatan) bisa digunakake ing njaba ruangan lan nyedhiyakake peformance dimming led . 12v Dc Led Driver


Fitur:

. Dimmable karo MLM / TRIAC pijar standar (Leading edge)

. KASUS ALUMINIUM super kompak

. UL8750, Kelas 2, FCC, RoHS

. Nema 3R - Panggunaan ruangan

. Perlindhungan Reset Otomatis kanggo nglindhungi voltase input / output, proteksi arus over / output, liwat suhu

pangayoman, liwat pangayoman listrik lan pangayoman sirkuit cendhak


Spesifikasi:

Input Voltage 120V AC 60Hz

Tegangan Output 12V / 24V DC

Suhu Operasi -20 -45 ℃ ( -4 -101 ℉)

Mode Voltase pancet

Ukuran (inci) 6,97 " × 2.76 " × 1.38 "

Bobot 720g


Pandhuan Instalasi 12/24-Volt DC

Tenaga DC sing stabil banget, stabil, terus-terusan voltase lampu LED

Umume
- Driver iki bakal dipasang sesuai karo Artikel 450 Kode Listrik Nasional lan dipasang dening listrik sing mumpuni lan profesional;
- Priksa manawa driver wis dipasang kanthi ventilasi sing cukup supaya bisa ngilangi panas.

Sadurunge Nginstal
- Daya kudu dicopot saben wektu nalika dipasang.
- Amati polaritas output DC 12/24-volt. Gagal ngawasi polaritas bisa ngrusak pencahayaan LED.
- Total wattage kanggo kabeh perlengkapan LED sing digunakake ora kudu ngluwihi rating watt maksimum pasokan listrik.

Sambungan Input / Grounding
- Gunakake konektor penjepit kanggo ngamanake kabel lan kabel.
- Route lan kabel sing aman supaya ora dicubit utawa rusak.
- Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal, sirkuit Kelas 2 voltase kurang. Kanggo kabel sing ana ing njero tembok, gunakake CL2 sing disertifikasi kanthi bener utawa kabel liyane sing luwih apik lan hardware sing dipasang sing cocog. Yen sampeyan ora ngerti babagan cara instal lan ngawat-ngawati produk iki, hubungi tukang listrik sing mumpuni. Gagal nginstal piranti kanthi bener bisa nyebabake kejut listrik utawa murub.
- Aja nginstal kabel voltase kelas 2 sing padha karo kekuwatan utama AC. Yen kabel AC lan voltase kurang nyebrang, jaga ing sudhut 90 derajat.
- Kasus pengemudi kudu didhasarake sesuai karo NEC Sambungake kabel lemah menyang kabel ijo driver.

Kawat Output
- Gawa kabel lampu liwat konektor penjepit liyane lan sambungake menyang kabel driver - positif menyang kabel abang (+) lan negatif ing kabel biru (-)

Led Driver Supplies

12V LED Driver Dimmable




Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 25 420 x 250 x 245 199 x 90 x 75 0.72 19



Kategori Produk : Pembalap Kelas Dimmable 2 > 12VDC Triac Dimmable Led driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki