Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Adaptor Ac sing Bisa Diuripake

Adaptor Ac sing Bisa Diuripake

Kategori produk dari Adaptor Ac sing Bisa Diuripake , kami produsen khusus dari Cina, Adaptor Plug Daya , Adaptor Plug Multiple pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor Daya Sambung Plug R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 14V2A 28W Multi Plug AC DC Adaptor Daya

    14V2A 28W Multi Plug AC DC Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka mode mode voltase konstan 14VDC 2.0A 28W sing dipasang kanthi pasokan daya output tunggal kanthi 4 jinis pilihan colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac daya ngidini 100VAC universal nganti 240VAC voltase input jangkauan lengkap lan dirancang kanggo...

    • 15V2.4A 36W Universal Multi Plug Adapter UL CE

    15V2.4A 36W Universal Multi Plug Adapter UL CE

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka mode mode voltase konstan sing dipasang 15V DC 2.4A 36W kanthi pasokan daya output tunggal kanthi 4 jinis opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac listrik ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi efisiensi...

    • 14V 2.5A Safety Mark Replaced Multi Plug Adapter

    14V 2.5A Safety Mark Replaced Multi Plug Adapter

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka mode mode voltase konstan 14VDC 2.5A 35W sing dipasang kanthi pasokan daya output tunggal kanthi 4 jinis pilihan colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac listrik ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi efisiensi...

    • 15V 1.5A Multiple AC Plug Power Adapter

    15V 1.5A Multiple AC Plug Power Adapter

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, KC, PSE, GS...

    Pasokan listrik colokan 15V DC sing bisa diijolake kualitas dhuwur, 15V DC 1500mA 22.5W putih putih output output voltase konstan warna putih kanthi macem-macem opsi colokan AC internasional. Adaptor perjalanan multi adaptor yaiku unit daya kelas II tanpa pin bumi, nggunakake kasus plastik PC tahan api lan nampa...

    • 20W 10VDC 2A AC Adapter Colokan nganggo UL / CE / GS / SAA

    20W 10VDC 2A AC Adapter Colokan nganggo UL / CE / GS / SAA

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, KC, PSE, GS...

    Pasokan listrik colokan sing bisa diijolake yaiku kualitas tinggi, 10V dc 2000mA 20W listrik output output warna ireng utawa putih kanthi konstan kanthi macem-macem opsi colokan AC internasional. Adaptor perjalanan multi adaptor yaiku unit daya kelas II tanpa pin bumi, nggunakake kasus plastik PC tahan api lan nampa...

    • 12V 0,5A 500mA Multi Plug Adaptor DC DC

    12V 0,5A 500mA Multi Plug Adaptor DC DC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC GS KC RoHS ...

    Power supply 12V0.5A minangka seri adaptor daya AC DC sing bisa diowahi kanthi 6W pirang-pirang gaya. Kelas 2 sumber daya 6W iki dilengkapi opsi plug AC beda lan kelas 2 dirating withput pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi kerja level VI, konsumsi daya tanpa beban murah ing...

    • 9V / 1A / 9W Multi AC Plug Adaptor Daya kanggo Global

    9V / 1A / 9W Multi AC Plug Adaptor Daya kanggo Global

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL, FCC, CE, Class 2, GS, CB, KC, PSE...

    Penyetor listrik bisa dipercaya, 9W 9VDC 1000mA pirang-pirang gaya seri AC output adaptor AC DC. 9w sumber daya iki dilengkapi opsi plug AC kanggo US, UK, Eropah, Korea lan Austrilian lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi. Nampa kisaran voltase input AC universal saka 100V nganti 240V. Nampilake efisiensi kerja level...

    • 18VDC 1.5A AC Mains Plug Adaptor Multi Daya

    18VDC 1.5A AC Mains Plug Adaptor Multi Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka DC 18V 1500mA 27W mode voltase konstan sing dipasang ing pasokan listrik output tunggal output kanthi 4 jinis opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac listrik ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi efisiensi...

    • 15VDC 2A 30W Multi Plug Adaptor Power Supply

    15VDC 2A 30W Multi Plug Adaptor Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka mode mode voltase konstan 15V DC 2A 30W sing dipasang ing pasokan listrik output tunggal output kanthi 4 jinis opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac listrik ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi...

    • 32W 16V 2A Mains Multiple Power Transformer

    32W 16V 2A Mains Multiple Power Transformer

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka mode mode voltase konstan 16V DC 2A 32W sing dipasang kanthi pasokan daya output tunggal kanthi 4 jinis opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac listrik ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi efisiensi...

    • Tandha Keamanan adaptor listrik eksternal 18V2A Mains AC

    Tandha Keamanan adaptor listrik eksternal 18V2A Mains AC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka DC 18V 2A 36W mode mode voltase konstan sing dipasang kanthi pasokan daya output tunggal kanthi 4 jinis opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac listrik ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi efisiensi...

    • 30VDC 1A 30W Multiple Adaptor Power AC

    30VDC 1A 30W Multiple Adaptor Power AC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka mode mode voltase konstan 30V 1A DC 30W dipasang ing pasokan listrik output tunggal output kanthi 4 jinis opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac listrik ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi efisiensi...

    • 28V1A DC AC Multi Plug Jenis Adaptor Daya

    28V1A DC AC Multi Plug Jenis Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka DC 28V 1000mA 28W mode voltase konstan sing dipasang ing pasokan listrik output tunggal output kanthi 4 jinis opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac listrik ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi efisiensi...

    • DC 9V 2.5A Multi AC Plugs Power Adaptor

    DC 9V 2.5A Multi AC Plugs Power Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka DC 9V 2.5A 22.5W mode voltase konstan sing dipasang ing pasokan listrik output tunggal output kanthi 4 jinis opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac daya ngidini 100VAC universal nganti 240VAC voltase input jangkauan lengkap lan dirancang kanggo...

    • 10V3A 30W Universal AC Unit Plug DC Adaptor

    10V3A 30W Universal AC Unit Plug DC Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka mode mode voltase konstan 10V DC 3A 30W sing dipasang kanthi pasokan daya output tunggal kanthi 4 jinis pilihan colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac listrik ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi efisiensi...

    • 20Watt 5v4a Multi AC Plug Led Adaptor Daya

    20Watt 5v4a Multi AC Plug Led Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka DC 5V 4A 20W mode mode voltase konstan sing dipasang ing pasokan daya output tunggal kanthi 4 jinis opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac listrik ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi efisiensi dhuwur US...

    • 24W 8V3A Multiple AC Universal Power Plug Adapter

    24W 8V3A Multiple AC Universal Power Plug Adapter

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Adaptor konverter daya universal iki minangka mode mode voltase konstan 8V DC 3A 24W dipasang ing pasokan listrik output tunggal output kanthi 4 jinis opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor ac daya ngidini 100VAC universal nganti 240VAC voltase input jangkauan lengkap lan dirancang kanggo ketemu...

    • 14V1A 14W AC Multiple Plancable DC Adaptor

    14V1A 14W AC Multiple Plancable DC Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, KC, PSE, GS...

    Pasokan listrik colokan kaping pirang-pirang bisa diowahi kualitas dhuwur, 14V dc 1A 14W putih putih output output voltase konstan output putih kanthi macem-macem opsi colokan AC internasional. Adaptor perjalanan multi adaptor yaiku unit daya kelas II tanpa pin bumi, nggunakake kasus plastik PC tahan api lan nampa...

    • 16V DC 1A Variabel Plancongan Adaptor AC

    16V DC 1A Variabel Plancongan Adaptor AC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, KC, PSE, GS...

    Pasokan listrik colokan kaping sing bisa diijolake yaiku kualitas tinggi, 16VDC 1A 16W putih putih output output voltase konstan kanthi macem-macem opsi colokan AC internasional. Adaptor perjalanan multi adaptor yaiku unit daya kelas II tanpa pin bumi, nggunakake kasus plastik PC tahan api lan nampa sawetara input...

    • 10Volt 1A Adaptor AC DC Adaptor 10W

    10Volt 1A Adaptor AC DC Adaptor 10W

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, KC, PSE, GS...

    Pasokan listrik colokan kaping pirang-pirang bisa diowahi kualitas dhuwur, 10V DC 1A 10W putih putih output output voltase konstan kanthi macem-macem pilihan colokan AC internasional. Adaptor perjalanan multi adaptor yaiku unit daya kelas II tanpa pin bumi, nggunakake kasus plastik PC tahan api lan nampa sawetara...

    • 28V 500mA Universal Multi AC DC Power Supply

    28V 500mA Universal Multi AC DC Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, KC, PSE, GS...

    Pasokan listrik colokan kaping sing bisa diijolake yaiku kualitas tinggi, 28V DC 500mA 14W putih putih output output voltase konstan kanthi macem-macem pilihan colokan AC internasional. Adaptor perjalanan multi adaptor yaiku unit daya kelas II tanpa pin bumi, nggunakake kasus plastik PC tahan api lan nampa sawetara...

China Adaptor Ac sing Bisa Diuripake Supplier

Kabeh voltase input AC global diwenehake saka 90VAC nganti 264VAC fase siji lan adaptor colokan tembok agul-agul AC, US, AU, EU, bisa diganti Kelas II (tanpa pin bumi) . Adaptor plug efisiensi tinggi iki dirancang kanggo nyedhiyakake solusi global kanggo para pelanggan sing nggunakake teknologi tenaga hijau paling anyar. Pasokan listrik seri uga dirancang kanggo memenuhi sertifikat internasional UL CE FCC KC GS RoHS RCM SAA CB.

multi AC adapter

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki