Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver > 24W 24Volt 1000ma Driver Strip LG TV

24W 24Volt 1000ma Driver Strip LG TV
24W 24Volt 1000ma Driver Strip LG TV
24W 24Volt 1000ma Driver Strip LG TV
24W 24Volt 1000ma Driver Strip LG TV

24W 24Volt 1000ma Driver Strip LG TV

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-2401000

Additional Info

    Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    Produktivitas: 500000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS...

    Kode HS: 8504401

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Supir voltase pancet 24v sing dipimpin yaiku salah sawijining 24W 24vdc 1000ma linuwih dhuwur AC / DC mode voltase pancet dc output LED sumber daya ngoper listrik. Pembalap iki nyebabake kasus plastik terisolasi lengkap lan menehi proteksi safety luwih saka voltase, liwat sirkuit saiki lan cendhak. Nderek fitur desain kelas II (tanpa FG pin) lan mbukak konsumsi daya kurang saka 0.5W, ing 24v mimpin driver sumber daya bisa nyedhiyani pelanggan solusi daya sing paling efisien kanggo cahya LED njero ruangan lan obah aplikasi tandha.

24V 1.0A led driver


Fitur


Design Desain voltase tetep

Case Plastik plastik segi empat tepat kanthi tingkat IP20

Input input AC / Universal lengkap

◆ Perlindhungan: Sirkuit cendhak / voltase luwih / saiki

Power Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

Power Unit daya 2

Cocog kanggo lampu LED njero ruangan lan aplikasi tandha obah

1 taun babar pisan


Spesifikasi s


Color: White

Dimensions LxWxH (in): 3.740 x 1.732 x 0.945
Dimensions LxWxH (mm): 95 x 44 x 24
Input: 100-240V AC±10% 47~63Hz
Output type: DC and Single output
Working Environmen: 0℃-40℃ (0%-90%RH)
Storage Environment:-20℃-60%℃ (0%-90%RH)
Load Regulation: ±5%

RoHS Compliant: Yes

Ripple & Noise(max): < 150mVp-p

Safety Approvals: UL/cUL 8750 FCC CE ...


Mechanical Specification

Qd 24w

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/White Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 100 295 x 270 x 225 100 x 55 x 24 0.1 11



Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki