Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pembalap Kelas Dimmable 2 > 24VDC Triac Dimmable Led driver > 96Watt / 24VDC UL KELAS 2 Driver Elektronik Dimmer

96Watt / 24VDC UL KELAS 2 Driver Elektronik Dimmer
96Watt / 24VDC UL KELAS 2 Driver Elektronik Dimmer
96Watt / 24VDC UL KELAS 2 Driver Elektronik Dimmer
96Watt / 24VDC UL KELAS 2 Driver Elektronik Dimmer
96Watt / 24VDC UL KELAS 2 Driver Elektronik Dimmer

96Watt / 24VDC UL KELAS 2 Driver Elektronik Dimmer

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZH-DV96-24-KT

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 20000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2 FCC RoHS

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap LED triac dimmable yaiku salah siji 96W 24VDC 4000ma, input 120VAC ing Amerika Utara sing mandhiri anti banyu anti banyu sing disetujoni supaya bisa ketemu persetujuan keamanan UL / cUL 8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil sing kurang 2 ngalahake supaya gampang instalasi nggawe driver bisa solusi daya kanggo tape / jalur, modul, lampu bar LED. Nampilake standar efisiensi energi Level Tingkat AS nganti 90% lan luwih dhuwur, Rating Perlindungan Lingkungan lingkungan Nema 3R, sumber daya pembalap sing bisa dimmable (kanthi kothak simpang) bisa nggunakake ruangan lan menehi pemajemukan dimming sing pinunjul . 24v Electronic Driver


Fitur:

. Dimmable karo standar MLV / Incandescent TRIAC (Anjog pojok) sakteruse

. KAS ALUMINUM super kompak

UL8750, Kelas 2

. Nema 3R - Gunakake njaba

. Auto-Reset Perlindungan kanggo pangayoman overputtage input / output, pangayoman overput lan output overput, amarga suhu

pangayoman, ngatasi pangayoman listrik lan perlindungan circuit cendhak


Spesifikasi:

Voltase Input 120V AC 60Hz

Voltase output 24V DC

Suhu operasi -20 -45 ℃ ( -4 -101 ℉)

Voltase mode Mod

Ukuran (inci) 6,97 " × 2.76 " × 1,38 "

Bobot 720g


Pandhuan Instalasi 12/24-volt

Daya voltase kanthi stabil, stabil, voltase pancet DC

Umum
- Supir iki bakal dipasang sesuai karo Artikel 450 ing Kode Elektrik Nasional lan diinstal dening juru listrik sing profesional lan profesional;
- Priksa manawa driver wis dipasang kanthi ventilasi sing nyukupi kanggo ngidini dissipation panas.

Sadurunge nginstal
- Daya kudu pedhot terus-terusan sajrone instalasi.
- Mirsani polusi output DC 12/24 volt. Gagal mirsani polaritas bisa ngrusak lampu LED.
- Total watek saka kabeh peralatan LED sing digunakake ora kudu ngluwihi maksimal watt rating listrik.

Sambungan Input / Lemah
- Gunakake konektor klem kanggo ngamanake kabel lan kabel.
- Rute lan aman kabel supaya ora bisa dicenthang utawa dirusak.
- Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal, sirkuit kurang voltase Kelas 2. Kanggo kabel mlaku ing tembok, gunakake CL2 sing disertifikasi kanthi bener utawa piranti lunak cabling sing cocog lan cocog. Yen sampeyan ora jelas babagan cara nginstal lan kabel produk iki, hubungi juru listrik. Gagal nginstal piranti iki kanthi bener bisa nyebabake kejut listrik utawa geni.
- Aja nginstal kabel voltase rendah Kelas 2 kanthi padha karo kekuwatan utama AC. Yen kabel AC lan kurang voltase kurang, terus ngarepke ing ngarep 90-degree.
- Kasus driver kudu dibandhingake sesuai karo NEC Sambungake kabel lemah menyang kawat driver ijo.

Kabel Keluaran
- Nggawa kabel kabel cahya liwat konektor clamping liyane lan sambungake menyang kabel pembalap - positif saka kawat abang (+) lan negatif saka kawat biru (-).

Electronic Led Driver

24Volt LED power supply




Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 25 420 x 250 x 245 199 x 90 x 75 0.72 19



Kategori Produk : Pembalap Kelas Dimmable 2 > 24VDC Triac Dimmable Led driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki