Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Sumber Daya kanggo Piranti > Adaptor Daya Kamera CCTV

Adaptor Daya Kamera CCTV

Kategori produk dari Adaptor Daya Kamera CCTV , kami produsen khusus dari Cina, 12v 2a Pasokan Daya Kamera CCTV , Adaptor CCTV pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor AC DC kanggo Kamera Keamanan CCTV DCR R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 36V 2A 72W Desktop pasokan listrik CCTV

    36V 2A 72W Desktop pasokan listrik CCTV

    • Brand: ZhenHuan

    • Packaging: 50 pcs / karton

    • Kemampuan Supply: 50000000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001

    Model Ora.: ZF120A-3202000 Panggunaan: Tampilan, Telpon, Kamera Digital, Pamuter Game, Ponsel, Ngalih, Laptop Jinis Output: DC, Output Tunggal Sertifikasi: CCC, UL, ROHS, TUV Werna: Ireng Tipe: OEM Sambungan: Desktop Input: 100-240VAC 50-60HZ Garansi: 3 Taun Efisiensi: Level VI Bahan: PC Perlindhungan: OCP OVP SCP...

    • AC / DC 24V 3.5A Switching Power Supply 84W CCTV

    AC / DC 24V 3.5A Switching Power Supply 84W CCTV

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: ZFA120A-2403500

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    No Model.: ZF120A-2403500 Panggunaan: Tampilan, Telpon, Kamera Digital, Pamuter Game, Ponsel, Ngalih, Laptop Jinis Output: DC, Output Tunggal Sertifikasi: CCC, UL, ROHS, TUV Werna: Ireng Tipe: OEM Sambungan: Desktop Input: 100-240VAC 50-60HZ Garansi: 3 Taun Efisiensi: Level VI Bahan: PC Perlindhungan: OCP OVP SCP...

    • US 9V3A Adaptor Daya kanggo Bingkai Foto Digital

    US 9V3A Adaptor Daya kanggo Bingkai Foto Digital

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS PSE CCC...

    Pasokan listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya, 27W 9VDC 3.0A voltase input universal putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC US 2-PIN kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • Adaptor Daya 12v 6a Ac Dc kanggo Kamera

    Adaptor Daya 12v 6a Ac Dc kanggo Kamera

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Pasokan listrik kamera cctv minangka kualitas tinggi, ireng utawa putih 12Volt 6.0Amp dc output 72w seri adaptor daya voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal...

    • adaptor daya 36v 2a kamera ac dc adaptor

    adaptor daya 36v 2a kamera ac dc adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Pasokan listrik kamera cctv minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 36Volt 2.0Amp dc output 72w seri adaptor daya voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 36v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas...

    • daya 48v 1a adaptor kamera ac didhelikake kamera

    daya 48v 1a adaptor kamera ac didhelikake kamera

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM GS CB KC PSE CCC...

    Pasokan listrik kamera cctv minangka kualitas dhuwur, 48Volt 1.0Amp dc output 48W kanthi output 48w gaya desktop seri adaptor voltase konstan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. 48v adaptor output tunggal iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas...

    • adaptor daya kamera keamanan 48vdc 48v 2a

    adaptor daya kamera keamanan 48vdc 48v 2a

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor kamera kamera cctv kualitas dhuwur, ireng utawa putih 48Volt 2.0Amp dc output 96w 100w seri pasokan voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. 48v adaptor output tunggal iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal nyedhiyakake garansi 3...

    • 12V 7A Adaptor CCTV Led Power Supply 84W

    12V 7A Adaptor CCTV Led Power Supply 84W

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor sumber daya kamera cctv minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 7.0Amp dc output 84w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc...

    • 16VDC 2A US Plug AC Kamera Adaptor Daya

    16VDC 2A US Plug AC Kamera Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CCC PSE

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 32W 16VDC 2.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC US 2-PIN kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan CB FCC...

    • DC 16V2A 32W Kamera CCTV AC Adaptor Daya

    DC 16V2A 32W Kamera CCTV AC Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE CCC...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 32W 16VDC 2.0A AC utawa input voltase universal putih menyang dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi AC plug tipe 2-PIN kanggo diekspor menyang Eropa. Adaptor daya output dc nduwe sertifikasi keamanan CE GS KC lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • 5V2A AC DC Adaptor Daya kanggo Kamera CCTV

    5V2A AC DC Adaptor Daya kanggo Kamera CCTV

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL Class 2 CE RCM KC GS RoHS PSE...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 10W 5VDC 2.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC US 2-PIN kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan CB FCC EMC...

    • 36V 1.5A 54W AC DC Adaptor kanggo CCTV

    36V 1.5A 54W AC DC Adaptor kanggo CCTV

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik kamera cctv minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 36Volt 1.5Amp dc output 54w gaya desktop seri adaptor voltase konstan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 36v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas...

    • AC Plug 24V1A Adaptor 24W kanggo Kamera CCTV

    AC Plug 24V1A Adaptor 24W kanggo Kamera CCTV

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS PSE CCC...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 24W 24VDC 1.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan dc sing dilengkapi AC plug tipe 2-PIN kanggo diekspor menyang Eropa. Adaptor daya output dc nduwe sertifikasi keamanan CE GS KC lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • 36V / 0.67A / 24W DC Wall Plug CCTV Kamera Pasokan Daya

    36V / 0.67A / 24W DC Wall Plug CCTV Kamera Pasokan Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS PSE CCC...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 24W 36VDC 0.67A AC utawa input voltase universal putih menyang dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi colokan AC US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL...

    • 24V2.5A 60W Power Supply Adaptor kanggo Kamera CCTV

    24V2.5A 60W Power Supply Adaptor kanggo Kamera CCTV

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik kamera cctv minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 24Volt 2.5Amp dc output 60w seri adaptor daya voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas...

    • 24V 1.25A Wall AC Adaptor 30W kanggo CCTV

    24V 1.25A Wall AC Adaptor 30W kanggo CCTV

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, CE GS KC RoHS UL CCC ...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya, 30W 24VDC 1.25A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC dilengkapi colokan AC UK 3-PIN jinis kanggo diekspor menyang Inggris. Adaptor daya output dc nduwe sertifikasi keamanan CE GS lan CB FCC EMC LVD RoHS kanggo...

    • 220V Kanggo 12V 3A UK Power Adaptor CCTV

    220V Kanggo 12V 3A UK Power Adaptor CCTV

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CCC PSE...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok minangka reliabilitas sing dhuwur, 36W 12VDC 3.0A AC utawa input voltase universal putih menyang dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi colokan AC UK 3-PIN jinis kanggo diekspor menyang Inggris. Adaptor daya output dc nduwe sertifikasi keamanan CE GS lan CB FCC EMC...

    • 15V4A AC / DC Adaptor Daya kanggo Sistem Kontrol Akses

    15V4A AC / DC Adaptor Daya kanggo Sistem Kontrol Akses

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik kamera cctv minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 15Volt 4.0Amp dc output 60w seri adaptor daya voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 15v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc...

    • Kamera CCTV 15V2A Adaptor Daya AC DC

    Kamera CCTV 15V2A Adaptor Daya AC DC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC CCC PSE GS...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok minangka reliabilitas dhuwur, 30W 15VDC 2.0A AC utawa input voltase universal putih menyang dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi colokan AC US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan...

    • 15Volt 2000mA EU AC CCTV Adaptor Daya 30W

    15Volt 2000mA EU AC CCTV Adaptor Daya 30W

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC CCC PSE GS...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok minangka reliabilitas dhuwur, 30W 15VDC 2.0A AC utawa input voltase universal putih menyang dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi AC plug tipe 2-PIN kanggo diekspor menyang Eropa. Adaptor daya output dc nduwe sertifikasi keamanan CE GS KC lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • 12Volt 12V 10A DC CCTV Power Supply 120W

    12Volt 12V 10A DC CCTV Power Supply 120W

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor sumber daya kamera cctv minangka kualitas dhuwur lan PFC, ireng utawa putih 12Volt 10.0Amp dc output 120w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik...

China Adaptor Daya Kamera CCTV Supplier

Yen sampeyan nggoleki catu daya AC / DC kanggo kamera cctv, ZhenHuan Group bisa ngrewangi sampeyan. Kita nawakake solusi trafo adaptor suplai listrik lengkap kanthi garansi 3 taun. Kabeh pasokan listrik dirancang kanggo memenuhi standar keamanan UL CE FCC EMC KC GS RoHS RCM SAA PSE CCC, uga memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki