Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S > 8.4V 6Amp AC DC Charger Baterai kanggo Motor

8.4V 6Amp AC DC Charger Baterai kanggo Motor

8.4V 6Amp AC DC Charger Baterai kanggo Motor

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS75DU-0840600

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 200000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Kode HS: 85044

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Adaptor pangisi daya listrik minangka warna ireng / putih, voltase konstan lan mode saiki sing tetep, adaptor pengisi voltase input AC 100V-240V 8.4VDC normal kanthi proteksi voltase, proteksi arus lan proteksi sirkuit cendhak. Pangisi daya baterai li-ion 8.4v ngetutake fitur level efisiensi energi VI, konsumsi daya tanpa beban maksimal 0,21W. Pangisi daya adaptor daya DC DC duwe rong lampu lampu indikator sing dipimpin kanggo lampu listrik (lampu abang diisi daya lan lampu ijo kebak). Pangisi daya baterai 8.4v dc bisa ditampa, nyedhiyakake garansi 3 taun lan layanan purna jual.

Ac Dc Charger Converter


Fitur


Gaya desktop, pangisi daya kanggo baterai Li-ion (wesi lithium lan mangan lithium)

◆ voltase pancet lan mode saiki pancet

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi): IEC320-C8;

KelasⅠ (kanthi pin bumi): IEC320-C6 utawa IEC320-C14

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

2 warna indikator LED kanggo status ngisi daya (Lampu ijo lan Abang)

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 2 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 4.488 x 2.007 x 1.220
Ukuran LxWxH (mm): 114 x 51 x 31

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: voltase pancet lan mode saiki
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor iki 1.0W
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 2%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, CSA22.2, TUV-GS CE IEC / EN 62368, AS / NZS 62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS
Adaptor ijo kanthi fungsi ngisi daya
Kanggo peralatan saiki gelombang dhuwur

Charger Application


Mechanical Specification

60w


AC INLET



Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 455 x 370 x 170 155 x 85 x 35 0.24 14



Kategori Produk : Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki