Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S > 8.4V 1.5A Pangisi Baterai Tembok UE kanggo Lifepo4

8.4V 1.5A Pangisi Baterai Tembok UE kanggo Lifepo4

8.4V 1.5A Pangisi Baterai Tembok UE kanggo Lifepo4

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS39DU-0840150CE

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 200000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pangisi daya batere daya 8.4V 1.5A bisa dipercaya, 5V 6V 8V 8.4V 9V 12V 12.6V 15V 18V 16.8V 21V 25.2V 29.4V 24V 36V seri pangisi daya AC-output AC AC sing dipasang ing tembok. Pangisi daya batere CE GS KC RoHS UL iki dilengkapi colokan AC tipe EU / KR lan Kelas II kanthi tanpa pin bumi, nampa kisaran voltase input AC universal. Nampilake efisiensi kerja level VI, konsumsi daya tanpa beban kurang ing sangisoré 0,1W, kabeh pangisi daya plug-in tundhuk karo peraturan energi VI paling anyar. Adaptor dc plug ac universal nyedhiyakake proteksi keamanan kanggo arus, voltase lan sirkuit cendhak.

Plug In Battery Charger For Car


Fitur


Gaya pasang tembok , pangisi daya kanggo baterai Li-ion (wesi lithium lan mangan lithium)

◆ voltase pancet lan mode saiki pancet

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

◆ Kelas daya kelas 2

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 3.031 x 1.850 x 1.220
Ukuran LxWxH (mm): 77 x 47 x 31
Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: DC lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,15W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik diaktifake utawa dipateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, CSA22.2, TUV-GS CE IEC / EN62368, AS / NZS 62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS

Adaptor ijo kanthi fungsi ngisi daya

Kanggo peralatan saiki gelombang dhuwur

Charger Application


Mechanical Specification

6039 Eu


Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 60 360 x 352 x 250 68 x 55 x 115 0.160 10.5


Kategori Produk : Pangisi daya baterei > 8.4VDC kanggo Pangisi daya Baterai 2S

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki