Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 > 12V Kelas 2 Pasokan Daya > 24W Desktop 12V2A Kelas 2 Transformator Power Supply

24W Desktop 12V2A Kelas 2 Transformator Power Supply

24W Desktop 12V2A Kelas 2 Transformator Power Supply

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-1202000

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 300000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Adaptor catu daya 24w ac dc kualitas dhuwur, 9V 10V 12V 24V 15V 16V 18V 19V 20V 24V 26V 28V 30V 32V 36V dc tunggal output desktop gaya voltase seri adaptor mode daya kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan disertifikasi kanggo UL / cUL, GS, CE, PSE, KC, CCC standar keamanan kanggo aplikasi AV lan ITE. Kita uga nyedhiyakake garansi 3 taun lan hemat energi Level VI berkualitas tinggi kanggo pasokan listrik desktop.

safety standard Power Supply


Fitur


Gaya desktop, nganti daya terus 24W

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi) : IEC320-C8;

KelasⅠ (kanthi pin bumi): IEC320-C6 utawa IEC320-C14

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

Indikator LED kanggo urip

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 3.740 x 1.772 x 1.259
Ukuran LxWxH (mm): 95 x 45 x 32

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: Mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,1W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik aktif utawa mateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, TUV-GS CE IEC / EN62368, AS / NZS 62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS

Aplikasi: Printer 3D, Ultrasonik Humidifier, Monitor LCD, Lampu LED, HDD Enclosure, CCTV, Mobil DVR, Bingkai Foto Digital, Ponsel, Laptop, Tablet PC, Kulkas, DVD Portable, Set Top Box, Radio, Produk Sistem Keamanan, Pijet Produk, Produk Elektronik lsp



Mechanical Specification

18 36w


AC INLET



Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 455 x 370 x 170 155 x 85 x 35 0.14 8



Kategori Produk : Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 > 12V Kelas 2 Pasokan Daya

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki