Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 > 12V Kelas 2 Pasokan Daya > 12V2.5A DC Kelas 2 Energi Hemat Energi

12V2.5A DC Kelas 2 Energi Hemat Energi

12V2.5A DC Kelas 2 Energi Hemat Energi

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-1202500

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 300000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Adaptor catu daya 12V ac dc berkualitas tinggi, 12V dc 2.5A 30W tunggal output desktop gaya adaptor mode voltase seri seri adaptor kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100-240V AC lan jinis konektor DC. RoHS ac adaptor minangka kelas 2 sing diwenehi peringkat lan disertifikasi kanggo UL / cUL, GS, CE, PSE, KC, CCC standar keamanan kanggo aplikasi AV lan ITE. Kita uga nyedhiyakake garansi 3 taun lan hemat energi Level VI berkualitas tinggi kanggo pasokan listrik desktop.


Zh 60 44

Fitur


Gaya desktop, nganti daya terus 30W

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Voltase / Saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi) : IEC320-C8;

KelasⅠ (kanthi pin bumi): IEC320-C6 utawa IEC320-C14

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

Indikator LED kanggo urip

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 3.740 x 1.772 x 1.259
Ukuran LxWxH (mm): 95 x 45 x 32

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: Mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ngisor 0,1W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik diaktifake utawa dipateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, TUV-GS CE IEC / EN62368, AS / NZS 62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS

Aplikasi: Printer 3D, Humidifier Ultrasonik, Monitor LCD, Lampu LED, HDD Enclosure, CCTV, Mobil DVR, Bingkai Foto Digital, Ponsel, Laptop, Tablet PC, Kulkas, DVD Portable, Set Top Box, Radio, Produk Sistem Keamanan, Pijet Produk, Produk Elektronik lsp



Mechanical Specification

18 36w


AC INLET



Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 455 x 370 x 170 155 x 85 x 35 0.14 8


Kategori Produk : Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 > 12V Kelas 2 Pasokan Daya

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki