Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Led Led CV Waterproof Dimmable > 40W 24V 0-10V Led Strip Light Dimmable Driver

40W 24V 0-10V Led Strip Light Dimmable Driver

40W 24V 0-10V Led Strip Light Dimmable Driver

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZH-40W24-KO

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 100000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap LED dimodifikasi 0-10V / PWM / Resistance yaiku salah sawijine 40watt 24 volt 1670ma dc output dimmer pimpinan sing dirancang kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake supaya gampang instalasi ndadekake pembalap 24v dimmable sampurna cocog kanggo lampu kabinet, Lampu pawon lan produk liyane sing dipimpin. Penyediaan daya pimpinan sing wis apik bisa ngetutake fitur dimmable karo saklar MLV / Piandel lan ukuran dimensi PvM / PWM lan menehi layanan sawise-adol sing apik banget . 0-10V PWM Dimmable driver


Fitur:

. Dimmable karo standar standar MLV / Piandel utawa PWM standar

. KAS ALUMINUM super kompak

UL8750, Kelas 2

. Nema 3R - Gunakake njaba

. Auto-Reset Perlindungan kanggo pangayoman overputtage input / output, pangayoman overput lan output overput, amarga suhu

pangayoman, ngatasi pangayoman listrik lan perlindungan circuit cendhak


Spesifikasi:

Voltase Input 120V AC 60hZ

Voltase output 24V DC

Suhu operasi -20 -45 ℃ ( -4 -101 ℉)

Voltase mode Mod

Ukuran (inci) 6,97 " × 2.76 " × 1,38 "

Bobot 720g


Pandhuan Instalasi 12/24-volt

Daya voltase kanthi stabil, stabil, voltase pancet DC

Umum
- Supir iki bakal dipasang sesuai karo Artikel 450 ing Kode Elektrik Nasional lan diinstal dening juru listrik sing profesional lan profesional;
- Priksa manawa driver wis dipasang kanthi ventilasi sing nyukupi kanggo ngidini dissipation panas.

Sadurunge nginstal
- Daya kudu pedhot terus-terusan sajrone instalasi.
- Mirsani polusi output DC 12/24 volt. Gagal mirsani polaritas bisa ngrusak lampu LED.
- Total watek saka kabeh peralatan LED sing digunakake ora kudu ngluwihi maksimal watt rating listrik.

Sambungan Input / Lemah
- Gunakake konektor klem kanggo ngamanake kabel lan kabel.
- Rute lan aman kabel supaya ora bisa dicenthang utawa dirusak.
- Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal, sirkuit kurang voltase Kelas 2. Kanggo kabel mlaku ing tembok, gunakake CL2 sing disertifikasi kanthi bener utawa piranti lunak cabling sing cocog lan cocog. Yen sampeyan ora jelas babagan cara nginstal lan kabel produk iki, hubungi juru listrik. Gagal nginstal piranti iki kanthi bener bisa nyebabake kejut listrik utawa geni.
- Aja nginstal kabel voltase rendah Kelas 2 kanthi padha karo kekuwatan utama AC. Yen kabel AC lan voltase kurang, terusake ing ngarepke 90 tingkat.
- Kasus driver kudu dibandhingake sesuai karo NEC Sambungake kabel lemah menyang kawat driver ijo.

Kabel Keluaran
- Nggawa kabel kabel cahya liwat konektor clamping liyane lan sambungake menyang kabel pembalap - positif saka kawat abang (+) lan negatif saka kawat biru (-).


12V LED power supply





Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 25 420 x 250 x 245 199 x 90 x 75 0.72 19



Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Led Led CV Waterproof Dimmable

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki