Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Kasus Besi Kelas 2 Led Driver > 60Watt 12VDC ETL / cETL Phase-Cut Dimoor Indoor Led Driver

60Watt 12VDC ETL / cETL Phase-Cut Dimoor Indoor Led Driver
60Watt 12VDC ETL / cETL Phase-Cut Dimoor Indoor Led Driver
60Watt 12VDC ETL / cETL Phase-Cut Dimoor Indoor Led Driver
60Watt 12VDC ETL / cETL Phase-Cut Dimoor Indoor Led Driver
60Watt 12VDC ETL / cETL Phase-Cut Dimoor Indoor Led Driver

60Watt 12VDC ETL / cETL Phase-Cut Dimoor Indoor Led Driver

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS-60W12-KT

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 20000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Litar driver 60 watt sing dipimpin minangka mode voltase pancet voltase input 120VAC sing dipimpin sumber listrik. Supir LED voltase 12V 24V Dimmable minangka kelas ETL / cETL FCC 2 RoHS dirating lan dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level Level US, nganti efisiensi 90% lan luwih dhuwur. Ndhaptar PFC sing dhuwur luwih saka 0.95 lan nyedhiyakake pemajeman sing dipimpin pinunjul, driver sing dipimpin minangka solusi sing cocog kanggo nyedhiyakake pasokan listrik lan kualitas listrik kanggo peralatan LED. UL Dimmable Led Driver


Fitur:

. Dimmable karo standar MLV / Incandescent TRIAC (Anjog pojok) sakteruse

. KES IRON super kompak

ETL / cETL FCC Kelas 2 RoHS

. IP20 - Gunakake njero ruangan

. Auto-Reset Perlindungan kanggo pangayoman overputtage input / output, pangayoman overput lan output overput, amarga suhu

pangayoman, ngatasi pangayoman listrik lan perlindungan circuit cendhak


Spesifikasi:

Voltase Input 120V AC 60Hz

Voltase output 12V DC

Suhu operasi -20 -45 ℃ ( -4 -101 ℉)

Voltase mode Mod

Ukuran (inci) 7,88 " × 3.35 " × 1.46 "

Bobot 520g


Pandhuan Instalasi 12/24-volt

Daya voltase kanthi stabil, stabilized, DC DC

Umum
- Supir iki bakal dipasang sesuai karo Artikel 450 ing Kode Elektrik Nasional lan diinstal dening juru listrik sing profesional lan profesional;
- Priksa manawa driver wis dipasang kanthi ventilasi sing nyukupi kanggo ngidini dissipation panas.

Sadurunge nginstal
- Daya kudu pedhot terus-terusan sajrone instalasi.
- Mirsani polusi output DC 12/24 volt. Gagal mirsani polaritas bisa ngrusak lampu LED.
- Total watek saka kabeh peralatan LED sing digunakake ora kudu ngluwihi maksimal watt rating listrik.

Sambungan Input / Lemah
- Gunakake konektor klem kanggo ngamanake kabel lan kabel.
- Rute lan aman kabel supaya ora bisa dicenthang utawa dirusak.
- Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal, sirkuit kurang voltase Kelas 2. Kanggo kabel mlaku ing tembok, gunakake CL2 sing disertifikasi kanthi bener utawa piranti lunak cabling sing cocog lan cocog. Yen sampeyan ora jelas babagan cara nginstal lan kabel produk iki, hubungi juru listrik. Gagal nginstal piranti iki kanthi bener bisa nyebabake kejut listrik utawa geni.
- Aja nginstal kabel voltase rendah Kelas 2 kanthi padha karo kekuwatan utama AC. Yen kabel AC lan voltase kurang, terusake ing ngarepke 90 tingkat.
- Kasus driver kudu dibandhingake sesuai karo NEC Sambungake kabel lemah menyang kawat driver ijo.

Kabel Keluaran
- Nggawa kabel kabel cahya liwat konektor clamping liyane lan sambungake menyang kabel pembalap - positif saka kawat abang (+) lan negatif saka kawat biru (-).

Iron Case Wiring DrawingIron Case Led Driver Dimenion


Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 40 440 x 410 x 205 215 x 95 x 40 0.52 22.5



Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Kasus Besi Kelas 2 Led Driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki