Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > 120VAC Driver Non Dimmable Led > Kothak Persimpangan Driver 40W 24VDC 120V AC

Kothak Persimpangan Driver 40W 24VDC 120V AC
Kothak Persimpangan Driver 40W 24VDC 120V AC
Kothak Persimpangan Driver 40W 24VDC 120V AC
Kothak Persimpangan Driver 40W 24VDC 120V AC
Kothak Persimpangan Driver 40W 24VDC 120V AC

Kothak Persimpangan Driver 40W 24VDC 120V AC

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZH-40U24-KT

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 20000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 FCC RoHS Listed

    Kode HS: 8504401

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Driver sing dipimpin anti banyu yaiku salah sawijining PFC dhuwur, 40watt 24v 1670ma dc output voltase konstan UL kelas 2 sing dipimpin driver sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Pembalap lampu 24V sing dipimpin nggunakake omah aluminium sing ramah lingkungan sing kalebu 2 tombol kanggo ngaktifake gampang nggawe pilihan sing cocog kanggo lampu kabinet, lampu pita lan instalasi peralatan LED macem-macem. Pembalap sing dipimpin ruangan kalebu Auto Reset, liwat proteksi sirkuit saiki lan cendhak. Efisiensi 90% lan PFC sing dhuwur ngidini driver mlaku kanthi suhu sing sithik. Voltase pancet mimpin sumber nderek fitur desain kothak simpang standar lan NEMA 3R dirating kanggo panggunaan lampu ruangan .

24v ul class 2 led driver


Fitur:


. Kasus Aluminium super kompak

UL8750, Kelas 2, FCC, RoHS

. NEMA 3R - Gunakake njaba

. Perlindhungan Reset Otomatis kanggo nglindhungi voltase input / output, proteksi arus input / output, liwat suhu

pangayoman, ngatasi pangayoman listrik lan perlindungan circuit cendhak


Spesifikasi:

Input Voltage 120V AC 60Hz

Voltase output 24V DC

Suhu Operasi -20 -45 ℃ ( -4 -101 ℉)

Mode Voltase pancet

Ukuran (inci) 6,97 " × 2.76 " × 1,38 "

Bobot 720g


Pandhuan Instalasi 12/24-volt

Daya voltase kanthi stabil, stabilized, DC DC

Umum
- Driver iki bakal dipasang sesuai karo Pasal 450 Kode Listrik Nasional lan dipasang dening listrik sing mumpuni lan profesional;
- Priksa manawa driver wis dipasang kanthi ventilasi sing nyukupi kanggo ngidini dissipation panas.

Sadurunge Nginstal
- Daya kudu dicopot saben wektu nalika dipasang.
- Amati polaritas output DC 12/24-volt. Gagal ngawasi polaritas bisa ngrusak pencahayaan LED.
- Total watek saka kabeh peralatan LED sing digunakake kudu ora ngluwihi maksimal watt rating listrik.

Sambungan Input / Lemah
- Gunakake konektor penjepit kanggo ngamanake kabel lan kabel.
- Route lan kabel sing aman supaya ora dicubit utawa rusak.
- Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal, sirkuit Kelas 2 voltase kurang. Kanggo kabel sing ana ing njero tembok, gunakake CL2 sing disertifikasi kanthi bener utawa kabel liyane sing luwih apik lan hardware sing dipasang sing cocog. Yen sampeyan ora jelas babagan cara nginstal lan kabel produk iki, hubungi juru listrik. Gagal nginstal piranti iki kanthi bener bisa nyebabake kejut listrik utawa geni.
- Aja nginstal kabel voltase rendah Kelas 2 kanthi padha karo kekuwatan utama AC. Yen kabel AC lan kurang voltase kurang, terus ngarepke ing ngarep 90 derajat.
- Kasus driver kudu dibandhingake sesuai karo NEC Sambungake kabel lemah menyang kawat driver ijo.

Kabel Keluaran
- Gawa kabel lampu liwat konektor penjepit liyane lan sambungake menyang kabel driver - positif menyang kabel abang (+) lan negatif ing kabel biru (-)


dimmable power supply


Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 25 420 x 250 x 245 199 x 90 x 75 0.72 19


Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > 120VAC Driver Non Dimmable Led

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki