Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > 120VAC Driver Non Dimmable Led > 40Watt 12V ETL / cETL Kelas 2 Transformer Driver Dipimpin

40Watt 12V ETL / cETL Kelas 2 Transformer Driver Dipimpin
40Watt 12V ETL / cETL Kelas 2 Transformer Driver Dipimpin
40Watt 12V ETL / cETL Kelas 2 Transformer Driver Dipimpin
40Watt 12V ETL / cETL Kelas 2 Transformer Driver Dipimpin
40Watt 12V ETL / cETL Kelas 2 Transformer Driver Dipimpin

40Watt 12V ETL / cETL Kelas 2 Transformer Driver Dipimpin

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS-40W12-KO

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 100000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC Class 2 RoHS...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap LED voltase pancing kanthi kothak simpang yaiku 40 watt 12 volt 3.34 output d ampel output tunggal sing digawe kanggo ngrampungake persetujuan safety ETL / cETL UL Kelas 2 RoHS lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Driver listrik sing dipimpin nggunakake omah wesi profil murah sing gampang dipasangake ndadekake bahan logam driver 12v kelas 2 sing dipimpin sampurna cocog karo lampu kabinet njero ruangan, lampu Dapur lan produk sing dipimpin liyane. Pasokan listrik sing dipimpin ora bisa dimangerteni tindakake fitur voltase input AC normal 100V-120V 60Hz lan PFC 0.95 sing dhuwur, nyedhiyakake layanan sawise-adol sing luar biasa .

class 2 transformer drivers


Fitur:


. KES IRON super kompak

. ETL / cETL FCC Kelas 2 RoHS

. IP20 - Gunakake njero ruangan

. Auto-Reset Perlindungan kanggo pangayoman overputtage input / output, pangayoman overput lan output overput, amarga suhu

pangayoman, ngatasi pangayoman listrik lan perlindungan circuit cendhak


Spesifikasi:

Voltase Input 120V AC 60Hz

Voltase output 12V DC

Suhu operasi -20 -45 ℃ ( -4 -101 ℉)

Voltase mode Mod

Ukuran (inci) 7,88 " × 3,35 " × 1,46 "

Bobot 520g


Pandhuan Instalasi 12/24-Volt DC

Daya voltase kanthi stabil, stabilized, DC DC

Umum
- Supir iki bakal dipasang sesuai karo Artikel 450 ing Kode Elektrik Nasional lan diinstal dening juru listrik sing profesional lan profesional;
- Priksa manawa driver wis dipasang kanthi ventilasi sing nyukupi kanggo ngidini dissipation panas.

Sadurunge nginstal
- Daya kudu dicopot saben wektu nalika dipasang.
- Amati polaritas output DC 12/24-volt. Gagal mirsani polaritas bisa ngrusak lampu LED.
- Total wattage kanggo kabeh perlengkapan LED sing digunakake ora kudu ngluwihi rating watt maksimum pasokan listrik.

Sambungan Input / Lemah
- Gunakake konektor penjepit kanggo ngamanake kabel lan kabel.
- Route lan kabel sing aman supaya ora dicubit utawa rusak.
- Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal, sirkuit kurang voltase Kelas 2. Kanggo kabel mlaku ing tembok, gunakake CL2 sing disertifikasi kanthi bener utawa piranti lunak pipa sing cocog lan dipasang. Yen sampeyan ora jelas babagan cara nginstal lan kabel produk iki, hubungi juru listrik. Gagal nginstal piranti iki kanthi bener bisa nyebabake kejut listrik utawa geni.
- Aja nginstal kabel voltase kelas 2 sing padha karo kekuwatan utama AC. Yen kabel AC lan kurang voltase kurang, terus ngarepke ing ngarep 90 derajat.
- Kasus driver kudu dibandhingake sesuai karo NEC Sambungake kabel lemah menyang kawat driver ijo.

Kawat Output
- Nggawa kabel kabel cahya liwat konektor clamping liyane lan sambungake menyang kabel pembalap - positif saka kawat abang (+) lan negatif saka kawat biru (-).

Iron Case Led Driver Dimenion

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 40 440 x 410 x 205 215 x 95 x 40 0.52 22.5


Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > 120VAC Driver Non Dimmable Led

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki