Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jane Deng Ms. Jane Deng
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

panas produk

Info parusahaan

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

  • Jenis usaha:

    Manufacturer

  • Main Produk:

    AC DC adaptor , Pasokan Daya Kelas UL 2 , Adaptor Kakuatan , Supir LED , Supir Dimmable LED , Carjer Batré

  • ékspor Perséntase:

    91% - 100%

  • taun Didirikeun:

    2008

anyar produk

Kirim surélék Panalungtikan

Tel:86-189-48752180

Fax:86-0755-81461215

Hapé:

email:power07@szzhpower.com

alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

mobile Loka

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan