Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei > 16.8VDC kanggo Pangisi Baterai 4S

16.8VDC kanggo Pangisi Baterai 4S

Kategori produk dari 16.8VDC kanggo Pangisi Baterai 4S , kami produsen khusus dari Cina, Pangisi daya Baterai 16.8 Volt , Ing Charger Baterai Papan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kamera Pangisi Baterai R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Kabel-menyang-kabel 16.8V 5A Ngisi Charger Baterai Lithium 18650

    Kabel-menyang-kabel 16.8V 5A Ngisi Charger Baterai Lithium 18650

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya baterai adaptor minangka jinis desktop kabeh-ing-siji, 16,8V 5A kanggo voltase pancet batere 5S lan mode arus konstan pengisi daya input AC dc daya adaptor daya garansi 3 taun. Nampilake pangisi daya baterai li-ion kanthi indikator warna abang lan ijo kanggo listrik, nalika lampu abang diisi, lampu ijo...

    • 16.8V 5.5A Baterai ion lithium ion Kanggo Sepeda Motor

    16.8V 5.5A Baterai ion lithium ion Kanggo Sepeda Motor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya adaptor jinis desktop minangka warna ireng / putih berkualitas tinggi, voltase konstan DC 16.8Volt 5500mA lan mode arus input input universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. Pangisi daya 16.8v kanggo batere li-ion 4S dirancang kanggo...

    • 16.8V / 5A Mode Ngalih Lithium ion 18650 Charger Baterai

    16.8V / 5A Mode Ngalih Lithium ion 18650 Charger Baterai

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya adaptor jinis desktop minangka linuwih, 16.8Volt 5000mA voltase konstan lan mode arus input input universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. Charger 16.8v kanggo batere li-ion 4S dirancang kanggo standar efisiensi energi Level VI paling...

    • Kabel-menyang-kabel 16.8V 4.0A Pangisi Baterai Lithium kanggo Mobil

    Kabel-menyang-kabel 16.8V 4.0A Pangisi Baterai Lithium kanggo Mobil

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya adaptor jinis kabeh-siji-siji minangka desain paling anyar, 16.8Volt 4000mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 16.8v kanggo pangisi daya baterai li-ion 4S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI...

    • Pangisi daya Baterai Mobil Lithium Eksternal 16.8V 5.5A Kabeh-siji

    Pangisi daya Baterai Mobil Lithium Eksternal 16.8V 5.5A Kabeh-siji

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya batere versi kabeh-siji-siji minangka voltase terus-terusan lan mode saiki sing tetep, 16.8Volt 5500mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 16.8v kanggo pangisi daya baterai li-ion 4S dirancang kanggo memenuhi standar...

    • Pangisi daya Desktop 16.8V 4A kanggo Batere Li-ion 4S

    Pangisi daya Desktop 16.8V 4A kanggo Batere Li-ion 4S

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya adaptor jinis desktop minangka kualitas dhuwur, DC 16.8Volt 4000mA voltase terus-terusan lan mode saiki input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM persetujuan keamanan. Pangisi daya 16.8v kanggo batere li-ion 4S dirancang kanggo standar efisiensi...

    • Kabeh-ing-siji 16.8V 3A Universal External 4S Battery Charger

    Kabeh-ing-siji 16.8V 3A Universal External 4S Battery Charger

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya adaptor kabeh-siji-siji minangka desain paling anyar, 16.8Volt 3000mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 16.8v kanggo pangisi daya baterai li-ion 4S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI...

    • Pangisi daya Baterai Laptop 16.8V 3.5A AC DC Kabel-kabel

    Pangisi daya Baterai Laptop 16.8V 3.5A AC DC Kabel-kabel

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC RoHS GS...

    Pangisi daya adaptor kabeh-siji-siji minangka desain paling anyar, 16.8Volt 3500mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 16.8v kanggo pangisi daya baterai li-ion 4S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI...

    • AC / DC 16.8V 2.5A Charger Baterai Sel Adaptor Daya

    AC / DC 16.8V 2.5A Charger Baterai Sel Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Adaptor pangisi daya listrik minangka voltase terus-terusan lan mode saiki sing tetep, adaptor pangisi voltase input AC 100V-240V normal 16.8VDC kanthi proteksi voltase, liwat proteksi saiki lan proteksi sirkuit cendhak. Pangisi daya baterai li-ion 16.8v kalebu fitur efisiensi energi level VI, konsumsi daya tanpa...

    • Kabeh-ing-siji 16.8V 2.5A DC Smart Lithium Battery Charger

    Kabeh-ing-siji 16.8V 2.5A DC Smart Lithium Battery Charger

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Adaptor daya listrike kualitas 16.8V 2.5A normal input 100-240VAC pangisi daya voltase adaptor karo liwat voltase pangayoman, liwat pangayoman saiki lan pangayoman short circuit. Pangisi daya baterai li-ion 16.8v ngetutake fitur level efisiensi energi VI, konsumsi daya tanpa beban maksimal 0,15W. Pangisi daya adaptor...

    • 16.8V 7A Charger kanggo Batere ion 4S Lithium

    16.8V 7A Charger kanggo Batere ion 4S Lithium

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Pangisi daya adaptor jinis desktop minangka salah sawijining faktor daya dhuwur nganti 0,95, DC 16.8Volt voltase 7000mA terus-terusan lan mode arus input input universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM persetujuan keamanan. Pangisi daya 16.8v kanggo batere li-ion 4S...

    • Pangisi daya Daya Baterai Laptop Eksternal 16.8V 8Amp Kabeh-siji

    Pangisi daya Daya Baterai Laptop Eksternal 16.8V 8Amp Kabeh-siji

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Pangisi daya adaptor kabeh-siji-siji minangka desain paling anyar, 16.8Volt 8000mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 16.8v kanggo pangisi daya baterai li-ion 4S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI...

    • Pengisi Daya Baterai Mobil 16.8V 6A Lithium ion

    Pengisi Daya Baterai Mobil 16.8V 6A Lithium ion

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Pangisi daya adaptor jinis desktop minangka kualitas dhuwur, DC 16.8Volt 6000mA voltase konstan lan modus saiki input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM persetujuan keamanan. Pangisi daya 16.8v kanggo batere li-ion 4S dirancang kanggo standar efisiensi energi...

    • Pangisi daya Baterai 16.8V 8Amp Kualitas kanggo Kranjang Golf

    Pangisi daya Baterai 16.8V 8Amp Kualitas kanggo Kranjang Golf

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Pangisi daya adaptor jinis desktop minangka salah sawijining faktor daya dhuwur nganti 0,95, DC 16.8Volt voltase 8000mA terus-terusan lan mode arus input input universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM persetujuan keamanan. Pangisi daya 16.8v kanggo batere li-ion 4S...

    • Pangisi daya 16.8V 6A Kabeh-siji kanggo Batere Lithium 18650

    Pangisi daya 16.8V 6A Kabeh-siji kanggo Batere Lithium 18650

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Pangisi daya batere versi kabeh-siji-siji minangka voltase terus-terusan lan mode saiki sing tetep, 16.8Volt 6000mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 16.8v kanggo pangisi daya baterai li-ion 4S dirancang kanggo memenuhi standar...

    • Pangisi daya Baterai Lithium Eksternal 16.8V 7A UL Kabel-kabel

    Pangisi daya Baterai Lithium Eksternal 16.8V 7A UL Kabel-kabel

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Pangisi daya adaptor kabeh-siji-siji minangka desain paling anyar, 16.8Volt 7000mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. 16.8v kanggo pangisi daya baterai li-ion 4S dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI...

    • Pangisi daya Baterai 16.8V 1.5A DC kanggo Mobil Mainan

    Pangisi daya Baterai 16.8V 1.5A DC kanggo Mobil Mainan

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RCM, GS, PSE, CB, KC, RoHS...

    Pangisi daya 16.8vdc adaptor jinis desktop 16.8 volt 1.5 amp, voltase input AC universal 100-240VAC baterei pangisi daya pancet voltase lan pancet sumber daya mode saiki karo Indikator LED abang lan ijo kanggo daya ing. Pangisi daya baterai li-ion minangka produk pangisi daya paling anyar, kalebu 8 proteksi keamanan...

    • 16.8V 1.5A UK Wall Plug Charger Baterai Cerdas

    16.8V 1.5A UK Wall Plug Charger Baterai Cerdas

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC CCC PSE GS...

    Colokan tembok ing pangisi daya daya minangka fungsi pangisian daya cepet, voltase 16.8VDC 1500ma lan mode arus konstan daya output tunggal pengisi daya baterai dc kanthi dilengkapi colokan tembok AC jinis Inggris Raya . Pangisi daya adaptor eksternal 16.8V kanggo batere li-ion 4S yaiku konstruksi Kelas II tanpa kawat...

    • 16.8V / 2Amp UK AC nganti DC Li-ion Charger Baterai

    16.8V / 2Amp UK AC nganti DC Li-ion Charger Baterai

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC CCC PSE GS...

    Colokan tembok ing pangisi daya daya minangka fungsi pangisian daya cepet, voltase 16.8VDC 2000ma voltase konstan lan mode arus konstan output tunggal pengisi daya baterai dc kanthi dilengkapi colokan tembok AC jinis Inggris Raya . Pangisi daya adaptor eksternal 16.8V kanggo batere li-ion 4S yaiku konstruksi Kelas II...

    • DC 16.8V 1.5A Pengisi Baterai Li-ion Tembok Euro

    DC 16.8V 1.5A Pengisi Baterai Li-ion Tembok Euro

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Pangisi daya batere daya 16.8V 1.5A bisa dipercaya, 5V 6V 8V 8.4V 9V 12V 12.6V 15V 18V 16.8V 21V 25.2V 29.4V 24V 36V seri pangisi daya AC DC -V tunggal dipasang ing tembok. Pangisi daya batere CE GS KC RoHS UL iki dilengkapi colokan AC tipe EU / KR lan Kelas II kanthi tanpa pin bumi, nampa kisaran voltase input AC...

    • 16.8V 1.0A Pangisi daya Euro kanthi CE GS

    16.8V 1.0A Pangisi daya Euro kanthi CE GS

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Pangisi daya batere daya 16.8V 1.0A bisa dipercaya, 5V 6V 8V 8.4V 9V 12V 12.6V 15V 18V 16.8V 21V 25.2V 29.4V 24V 36V seri pangisi daya AC-output AC AC sing dipasang ing tembok. Pangisi daya batere CE GS KC RoHS UL iki dilengkapi colokan AC tipe EU / KR lan Kelas II kanthi tanpa pin bumi, nampa kisaran voltase input AC...

China 16.8VDC kanggo Pangisi Baterai 4S Supplier

Baris tembok ZhenHuan dipasang ing pangisi daya baterai eksternal ing voltase output 16.8V, nampilake level efisiensi energi dhuwur VI lan reliabilitas , kanthi fungsi pengisian daya cepet kanggo batere 18650 lan batere li-ion, lsp. Versi plug-in tembok kanggo ac pangisi daya nggunakake voltase terus-terusan lan mode saiki sing tetep , kabeh kasedhiya kanthi indikator warna 2 kanggo status ngisi daya (Lampu ijo lan Abang). Solusi pangisi daya daya ZhenHuan kalebu instalasi kelas II (tanpa pin bumi), dilengkapi opsi colokan AC US / EU / KR / UK / AU / CN AC.

Wall Dc Adaptor ul

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki