Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Suplai Daya Tingkat VI > Ngalih Sumber Daya

Ngalih Sumber Daya

Kategori produk dari Ngalih Sumber Daya , kami produsen khusus dari Cina, Adaptor Ngalih RoHS , Daya Ganti Ngalih pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Ganti Daya Ganti Mode R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 18V 3.5A 3.6A AC / DC Adaptor 65W Desktop

    18V 3.5A 3.6A AC / DC Adaptor 65W Desktop

    • Brand: ZhenHuan

    • Packaging: 50 pcs / karton

    • Kemampuan Supply: 50000000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001

    Katrangan Produk Adaptor daya desktop yaiku gaya desktop putih, 65W 18Volt 3.5A input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. Pasokan listrik sing dipimpin putih dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI lan dilengkapi...

    • pabrik lte adaptor listrik 12V5A

    pabrik lte adaptor listrik 12V5A

    • Brand: ZhenHuan

    • Packaging: 50

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: ISO9001

    • Model No.: KS75DU-1200500

    No Model.: KS75DU-1200500 Panggunaan: Tampilan, Telpon, Kamera Digital, Pamuter Game, Ponsel, Ngalih, Laptop Jinis Output: DC, Output Tunggal Sertifikasi: CCC, UL, ROHS, TUV Werna: Ireng Tipe: OEM Sambungan: Desktop Input: 100-240VAC 50-60HZ Garansi: 3 Taun Efisiensi: Level VI Bahan: PC Perlindhungan: OCP OVP SCP...

    • 12v 10a 120w ac dc adaptor daya

    12v 10a 120w ac dc adaptor daya

    • Packaging: 50 pcs / karton

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Model No.: ZF120A-12010000

    • Transportasi: Ocean,Air

    No Model.: ZF120A-12010000 Panggunaan: Tampilan, Telpon, Kamera Digital, Pamuter Game, Ponsel, Ngalih, Laptop Jinis Output: DC, Output Tunggal Sertifikasi: CCC, UL, ROHS, TUV Werna: Ireng Tipe: OEM Sambungan: Desktop Input: 100-240VAC 50-60HZ Garansi: 3 Taun Efisiensi: Level VI Bahan: PC Perlindhungan: OCP OVP SCP...

    • 50W UL CE Adaptor Daya Terdaftar 12V 4.16A

    50W UL CE Adaptor Daya Terdaftar 12V 4.16A

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor ac dc daya ngoper yaiku kualitas dhuwur, ireng utawa putih 24Volt 2.5Amp dc output 60w gaya desktop adaptor voltase terus-terusan seri 24v kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor daya switching 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik ganti dc minangka...

    • Kabeh-ing-siji 10V6A AC DC Desktop Power Adaptor 60W

    Kabeh-ing-siji 10V6A AC DC Desktop Power Adaptor 60W

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Pasokan listrik kelas 2 minangka desain desktop kabeh-paling anyar, 10Volt 6000mA 60w mode voltase terus-terangan input universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM persetujuan keamanan. Pasokan listrik 10v dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level VI...

    • 15Volt 10Amp 150W Ngalih Pasokan Daya UL / CE Kadhaptar

    15Volt 10Amp 150W Ngalih Pasokan Daya UL / CE Kadhaptar

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor catu daya komputer laptop kanthi kualitas dhuwur lan PFC, ireng utawa putih 15Volt 10.0Amp dc output 150w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 15v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik...

    • AC DC 12Volt 12.5A 150W Ngalih Pasokan Daya

    AC DC 12Volt 12.5A 150W Ngalih Pasokan Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor catu daya komputer laptop kanthi kualitas dhuwur lan PFC, ireng utawa putih 12Volt 12.5Amp dc output 150w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik...

    • 12V 10A 120W UL Ngalih Pasokan Daya AC

    12V 10A 120W UL Ngalih Pasokan Daya AC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor catu daya komputer laptop kanthi kualitas dhuwur lan PFC, ireng utawa putih 12Volt 10.0Amp dc output 120w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik...

    • 10V 7A Ngalih Daya Tegangan Sirkuit 70W

    10V 7A Ngalih Daya Tegangan Sirkuit 70W

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor ac switching kualitas dhuwur, ireng utawa putih 10Volt 7.0Amp dc output 70w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. 10v adaptor output tunggal iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Adaptor daya switching ul minangka kelas 2 sing...

    • 12Volt 6000mA Adaptor Suplai Daya Eksternal 72W

    12Volt 6000mA Adaptor Suplai Daya Eksternal 72W

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor ac switching yaiku kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 6.0Amp dc output 72w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Adaptor daya switching ul yaiku kelas I, II...

    • 16v dc 4.5a UL Ngalih Pasokan Daya 72w

    16v dc 4.5a UL Ngalih Pasokan Daya 72w

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor ac switching minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 16Volt 4.5Amp dc output 72w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 16v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Adaptor daya switching ul minangka kelas 2 sing...

    • 18v4a 72w ac kanggo dc ngoper sumber daya

    18v4a 72w ac kanggo dc ngoper sumber daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor ac switching minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 18Volt 4.0Amp dc output 72w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 18v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Adaptor daya switching ul minangka kelas 2 sing...

    • 24V 3A 72W KC / UL / GS Led Power Supply Ngalih

    24V 3A 72W KC / UL / GS Led Power Supply Ngalih

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor ac switching minangka adaptor voltase gaya konstan 24Volt 3.0Amp kualitas dhuwur, ireng utawa putih kanthi gaya 72w kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Adaptor daya switching ul minangka kelas 2 sing...

    • 18V 2.5A DC Kelas 6 Ngalih Pasokan Daya

    18V 2.5A DC Kelas 6 Ngalih Pasokan Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor ac / dc daya ganti yaiku kualitas tinggi, ireng utawa putih 18Volt 2.5Amp dc output 45w gaya desktop voltase terus adaptor adaptor seri 18v kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor daya switching 18v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik ganti dc minangka...

    • 15V 4A 60W Ngalih Pasokan Daya UL Kadhaptar

    15V 4A 60W Ngalih Pasokan Daya UL Kadhaptar

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor ac / dc daya ganti yaiku kualitas tinggi, ireng utawa putih 15Volt 4.0Amp dc output 60w gaya desktop adaptor voltase terus-terusan seri 15v kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor daya switching 15v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik ganti dc minangka...

    • 24V2.5A 60W 3 Tahun Garansi Power Supply Ngalih

    24V2.5A 60W 3 Tahun Garansi Power Supply Ngalih

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor ac dc daya ganti yaiku kualitas dhuwur, ireng utawa putih 24Volt 2.5Amp dc output 60w gaya desktop adaptor voltase terus-terusan seri 24v kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor daya switching 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik ganti dc minangka...

    • 16V 3A 48W Mode Ngalih Pasokan Daya

    16V 3A 48W Mode Ngalih Pasokan Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor ac / dc daya ganti yaiku kualitas dhuwur, ireng utawa putih 16Volt 3.0Amp dc output 48w gaya desktop voltase terus adaptor adaptor seri 16v kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor daya ngoper 16v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik ganti dc minangka...

    • 15V 3A USA Plug Isolated Switching Power Supply

    15V 3A USA Plug Isolated Switching Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Power supply adapter switching minangka kualitas dhuwur, 15Volt 3.0Amp dc output output 45w gaya desktop adaptor voltase terus-terusan seri 15v kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor daya switching 15v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik ganti dc minangka...

    • 26V 2.5A 65W UL Switch Mode Power Supply

    26V 2.5A 65W UL Switch Mode Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM GS CB KC PSE CCC...

    Adaptor ac / dc daya ganti yaiku kualitas dhuwur, ireng utawa putih 26Volt 2.5Amp dc output 65w gaya desktop terus adaptor voltase adaptor seri 26v kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor daya ngoper 26v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik ganti dc minangka...

    • 30V 2A 60W C14 Ngalih Power Supply SMPS

    30V 2A 60W C14 Ngalih Power Supply SMPS

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM GS CB KC PSE CCC...

    Adaptor ac / dc daya ganti yaiku kualitas dhuwur, ireng utawa putih 30Volt 2.0Amp dc output 60w gaya desktop adaptor voltase terus-terusan seri 30v kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. 30v adaptor daya ngoper iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik ganti...

    • 26V 2A AC DC UL Ngalih Pasokan Daya

    26V 2A AC DC UL Ngalih Pasokan Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM GS CB KC PSE CCC...

    Adaptor daya AC dc switching yaiku kualitas dhuwur, output ireng 26Volt 2.0Amp dc 52w gaya adaptor voltase gaya adaptor 26v seri desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor daya ngoper 26v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik ganti dc minangka...

China Ngalih Sumber Daya Supplier

Seri ZhenHuan 'ac / dc ngisi daya produksi output saka 5 W nganti 200 W kasedhiya ing macem-macem konfigurasi tembok lan konfigurasi adaptor desktop kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Saka adaptor plug téater internasional daya rendah kanggo adaptor daya ac-dc desktop daya duwur, kita mesthekake manawa mayoritas suplai daya eksternal eksternal ora mung tundhuk karo standar Level Level efisiensi energi saiki , nanging uga nemoni sertifikasi keamanan global.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki