Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Suplai Daya Tingkat VI > Bekalan Daya Pa Output Tunggal > Power Supply Desktop 60W Putih DC 12V 5A

Power Supply Desktop 60W Putih DC 12V 5A
Power Supply Desktop 60W Putih DC 12V 5A

Power Supply Desktop 60W Putih DC 12V 5A

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS65DU-1200500

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    Produktivitas: 100000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, GS, KC, PSE, RoHS, CB...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pasokan listrik dc minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 5.0Amp output 60w desktop gaya adaptor voltase gaya desktop seri kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi peringkat lan disertifikasi kanggo UL / cUL, GS, CE, PSE, KC, CCC, persetujuan keamanan RoHS kanggo aplikasi ITE. Pasokan listrik tandha keamanan uga nyedhiyakake garansi 3 taun lan dilengkapi telung opsi inlet AC standar kanggo IEC320-C6, IEC320-C8 lan IEC320-C14.

Power Supply Adapter

Fitur


Gaya desktop, nganti daya 60W terus

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi) : IEC320-C8;

KelasⅠ (kanthi pin bumi): IEC320-C6 utawa IEC320-C14

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

Indikator LED kanggo urip

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 4.488 x 2.007 x 1.220
Ukuran LxWxH (mm): 114 x 51 x 31

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: Mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,21W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik diaktifake utawa dipateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%
Standar Keamanan: UL1310, UL62368, IEC / EN62368 60950, IEC61558, AS / NZS62368, GB4943, J62368, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC KCC GS SAA RCM CB FCC PSE CCC RoHS

Aplikasi: Printer 3D, Ultrasonic Humidifier, Monitor LCD, Lampu LED, HDD Enclosure, CCTV, Car DVR, Digital Photo Frame, Ponsel, Laptop, Tablet PC, Kulkas, DVD Portable, Set Top Box, Radio, Produk Sistem Keamanan, Pijet Produk, Produk Elektronik lsp



Mechanical Specification

60w


AC INLET



Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 455 x 370 x 170 155 x 85 x 35 0.22 12



Kategori Produk : Suplai Daya Tingkat VI > Bekalan Daya Pa Output Tunggal

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki