Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Suplai Daya Tingkat VI > Bekalan Daya Pa Output Tunggal

Bekalan Daya Pa Output Tunggal

Kategori produk dari Bekalan Daya Pa Output Tunggal , kami produsen khusus dari Cina, siji output sumber daya ngoper , sumber daya tunggal pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir sumber daya tunggal kanggo macem-macem piranti R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 9Volt 5Amp 45Watt US Plug 110V AC-DC Adaptor

    9Volt 5Amp 45Watt US Plug 110V AC-DC Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CUL CLASS 2 RoHS

    Pasokan listrik ITE bisa dipercaya, 45W 9V 5000mA seri adaptor daya AC DC sing dipasang ing tembok. Kelas 2 sumber daya 45w iki dilengkapi karo jinis AC plug USA lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi kerja level VI, konsumsi daya tanpa beban kurang ing...

    • 5Volt 5000mA Wall Mount Lampu Cahaya LED

    5Volt 5000mA Wall Mount Lampu Cahaya LED

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CUL CLASS 2 RoHS

    Pasokan listrik dc bisa dipercaya, 25W 5V 5000mA seri adaptor daya AC DC sing dipasang ing tembok. Kelas 2 sumber daya 25w iki dilengkapi karo jinis AC plug USA lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi level V, konsumsi daya tanpa beban kurang ing ngisor 0,5W,...

    • 120 Wattage Single Output 20Volt 6Amp DC Adaptor

    120 Wattage Single Output 20Volt 6Amp DC Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor catu daya output dc minangka kualitas dhuwur lan PFC, 20Volt 6.0Amp dc output output 120w kanthi seri 120w desktop gaya konstanta kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 20v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal...

    • 36W 9V4A Wall Plug AC / DC Adaptor Daya Eksternal

    36W 9V4A Wall Plug AC / DC Adaptor Daya Eksternal

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC PSE GS...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok minangka reliabilitas dhuwur, 36W 9VDC 4.0A AC utawa input voltase universal putih menyang dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi colokan AC US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan...

    • 45W 9Volt DC 3A 4A 5A Charger Adaptor

    45W 9Volt DC 3A 4A 5A Charger Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik dc minangka kualitas dhuwur, 9Volt 5.0Amp output dc output output 45w gaya desktop seri adaptor voltase konstan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 9v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • 5V / 2A 10Watt 110VAC Input Amerika Plug Adaptor Daya

    5V / 2A 10Watt 110VAC Input Amerika Plug Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE RCM KC GS RoHS CCC PSE...

    Pasokan listrik ITE bisa dipercaya, 10W 5Volt 2000mA sing dipasang ing tembok kanthi tegangan output tunggal seri AC DC adaptor daya. Kelas 2 sumber daya 10W iki dilengkapi karo jinis AC plug USA lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi kerja level VI,...

    • 24VDC 3.5A 84W Output Persediaan Tenaga Eksternal

    24VDC 3.5A 84W Output Persediaan Tenaga Eksternal

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RoHS KC GS ...

    Adaptor catu daya ITE minangka adaptor voltase gaya 24Volt 3.5Amp dc kualitas 84w putih kanthi seri LED voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal nyedhiyakake...

    • 30W 15V 2A Amerika Wall Plug ing Adaptor

    30W 15V 2A Amerika Wall Plug ing Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC CCC PSE GS...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok minangka reliabilitas dhuwur, 30W 15VDC 2.0A AC utawa input voltase universal putih menyang dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi colokan AC US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan...

    • 30W Wall Plug 120V nganti 12V / 24V DC Adapter

    30W Wall Plug 120V nganti 12V / 24V DC Adapter

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM KC GS PSE...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya, 30W 12VDC 2.5A voltase input universal putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi AC plug US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan CB FCC EMC LVD...

    • 18W 9V DC 2A Lampu Adaptor Lampu

    18W 9V DC 2A Lampu Adaptor Lampu

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS PSE CCC...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 18W 9VDC 2.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi AC plug US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan CB...

    • Putih 24V 4000mA AC nganti DC Power Supply

    Putih 24V 4000mA AC nganti DC Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor daya komputer laptop kanthi kualitas dhuwur, 24Volt 4.0Amp output DCA output 96W 100w seri voltase voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal nyedhiyakake garansi...

    • 36W 24VDC 12VDC Amerika Pasang Power Supply

    36W 24VDC 12VDC Amerika Pasang Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC CCC PSE GS...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok minangka reliabilitas sing dhuwur, 36W 24VDC 1.5A AC utawa input voltase universal putih menyang dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi colokan AC US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL...

    • 5V DC 4A 20W Universal Travel Adaptor

    5V DC 4A 20W Universal Travel Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya ITE minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 5Volt 4.0Amp dc output 20w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. 5v adaptor output tunggal iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku...

    • 15V3A DOE Level VI Efisiensi Power Supply Standar

    15V3A DOE Level VI Efisiensi Power Supply Standar

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik dc kualitas dhuwur, ireng utawa putih 15Volt 3.0Amp output output 45w seri adaptor daya voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 15v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi...

    • 18V 3 Amp Single Output DC Power Supply

    18V 3 Amp Single Output DC Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik dc kualitas dhuwur, ireng utawa putih 18Volt 3.0Amp output 54w gaya desktop seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 18v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • 18W 9V / 2A Desktop UL Adaptor AC Daya

    18W 9V / 2A Desktop UL Adaptor AC Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, GS, RoHS, KC, PSE...

    Adaptor catu daya ITE minangka seri adaptor tegangan konstan gaya 18Volt 2.0Amp kanthi kualitas ireng, putih utawa putih kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 9v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi...

    • 42W 12V3.5A AC / DC Adaptor 100-240V 50-60HZ Power Supply

    42W 12V3.5A AC / DC Adaptor 100-240V 50-60HZ Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL; CE; FCC; GS; KC; RCM...

    Pasokan listrik dc berkualitas tinggi, ireng utawa putih 12Volt 3.5Amp output 42w desktop gaya adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku...

    • 48W 12V 4000mA AC Adaptor Daya UL CE

    48W 12V 4000mA AC Adaptor Daya UL CE

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RoHS, KC, RCM, GS...

    Pasokan listrik dc berkualitas tinggi, ireng utawa putih 12Volt 4.0Amp output 48w gaya desktop seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku...

    • 48W DC24V Transformer 220V 24V 2A Power Supply

    48W DC24V Transformer 220V 24V 2A Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC GS KC...

    Pasokan listrik dc minangka kualitas dhuwur, 24Volt 2.0Amp output 24Amp dc output 48w gaya desktop seri adaptor voltase konstan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • 60W 24VDC UL Disetujui Adaptor 24V 2500mA

    60W 24VDC UL Disetujui Adaptor 24V 2500mA

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CE FCC KC FCC GS CB...

    Pasokan listrik dc minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 24Volt 2.5Amp dc output 60w desktop gaya adaptor voltase seri seri kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • 24W 110v nganti 12V / 24V AC DC Led Adapter

    24W 110v nganti 12V / 24V AC DC Led Adapter

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE RCM KC GS RoHS...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 24W 12VDC 2.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC US 2-PIN kanggo diekspor menyang Amerika Serikat lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL cUL lan CB FCC...

China Bekalan Daya Pa Output Tunggal Supplier

ITE External Power Output Power Supplies nampa input universal wiwit saka 100 voltase nganti 240 volt AC kanggo DC output 12V 24V. Pasokan daya output tunggal uga bisa memenuhi output DC lan konfigurasi mode voltase pancet kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan. Saka adaptor plug téater internasional daya rendah kanggo adaptor daya ac-dc desktop dhuwur daya kita, kita mesthekake manawa mayoritas suplai daya eksternal ITE ora mung tundhuk standar standar Level VI saiki, nanging uga ketemu standar UL CE KC GS CB RoHS Sertifikasi safety RCM PSE CCC.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki