Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Sumber Daya kanggo Piranti

Sumber Daya kanggo Piranti

Kategori produk dari Sumber Daya kanggo Piranti , kami produsen khusus dari Cina, Pasokan Daya Printer 3D , Adaptor Daya Ac kanggo Printer Termal pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Ngalih Adaptor kanggo Printer Digital R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Sumber Daya kanggo Piranti Supplier

Yen sampeyan nggoleki pasokan listrik AC-DC kanggo peralatan, ZhenHuan Group bisa ngrewangi sampeyan. Kita nawakake solusi trafo adaptor suplai listrik lengkap kanthi garansi 3 taun. Kabeh pasokan listrik dirancang kanggo memenuhi standar keamanan UL CE FCC EMC KC GS RoHS RCM SAA PSE CCC, uga memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki