Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pembalap Kelas Dimmable 2 > 12VDC Triac Dimmable Led driver > 12V60W ETL / cETL Kelas2 Pemangkasan Dimmable CV Led Dipotong

12V60W ETL / cETL Kelas2 Pemangkasan Dimmable CV Led Dipotong
12V60W ETL / cETL Kelas2 Pemangkasan Dimmable CV Led Dipotong
12V60W ETL / cETL Kelas2 Pemangkasan Dimmable CV Led Dipotong
12V60W ETL / cETL Kelas2 Pemangkasan Dimmable CV Led Dipotong
12V60W ETL / cETL Kelas2 Pemangkasan Dimmable CV Led Dipotong

12V60W ETL / cETL Kelas2 Pemangkasan Dimmable CV Led Dipotong

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS-60W12V

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 20000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Supir LED triac dimmable yaiku salah sawijine 60watt 12VDC 5000ma, voltase input universal 120VAC 60Hz voltase Amerika Utara ngiringan supir sing disetujoni supaya nemoni persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil sing kurang kanggo ngaktifake instalasi gampang nggawe driver solusi solusi kanggo tape / strip, modul, lampu bar LED. Nampilake standar efisiensi energi Level Tingkat AS nganti 90% lan luwih dhuwur, Rating Perlindungan Lingkungan IP20, dimupsi daya supir sing dipimpin bisa nggunakake panggunaan njero ruangan lan menehi kabocoran sing apik banget .

Dscn6695


Fitur:

. Dimmable karo standar MLV / Incandescent TRIAC (Anjog pojok) sakteruse

. KES IRON super kompak

. ETL / cETL KELAS 2 FCC RoHS

. IP20 - Gunakake njero ruangan

. Auto-Reset Perlindungan kanggo pangayoman overputtage input / output, pangayoman overput lan output overput, amarga suhu

pangayoman, ngatasi pangayoman listrik lan perlindungan circuit cendhak


Spesifikasi:

Voltase Input 120V AC 60Hz

Voltase output 12V DC

Suhu operasi -20 -45 ℃ ( -4 -101 ℉)

Voltase mode Mod

Ukuran (inci) 7,88 " × 3.35 " × 1.46 "

Bobot 520g


Pandhuan Instalasi 12/24-volt

Daya voltase kanthi stabil, stabil, voltase pancet DC

Umum
- Supir iki bakal dipasang sesuai karo Artikel 450 ing Kode Elektrik Nasional lan diinstal dening juru listrik sing profesional lan profesional;
- Priksa manawa driver wis dipasang kanthi ventilasi sing nyukupi kanggo ngidini dissipation panas.

Sadurunge nginstal
- Daya kudu pedhot terus-terusan sajrone instalasi.
- Mirsani polusi output DC 12/24 volt. Gagal mirsani polaritas bisa ngrusak lampu LED.
- Total watek saka kabeh peralatan LED sing digunakake ora kudu ngluwihi maksimal watt rating listrik.

Sambungan Input / Lemah
- Gunakake konektor klem kanggo ngamanake kabel lan kabel.
- Rute lan aman kabel supaya ora bisa dicenthang utawa dirusak.
- Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal, sirkuit kurang voltase Kelas 2. Kanggo kabel mlaku ing tembok, gunakake CL2 sing disertifikasi kanthi bener utawa piranti lunak cabling sing cocog lan cocog. Yen sampeyan ora jelas babagan cara nginstal lan kabel produk iki, hubungi juru listrik. Gagal nginstal piranti iki kanthi bener bisa nyebabake kejut listrik utawa geni.
- Aja nginstal kabel voltase rendah Kelas 2 kanthi padha karo kekuwatan utama AC. Yen kabel AC lan kurang voltase kurang, terus ngarepke ing ngarep 90-degree.
- Kasus driver kudu dibandhingake sesuai karo NEC Sambungake kabel lemah menyang kawat driver ijo.

Kabel Keluaran
- Nggawa kabel kabel cahya liwat konektor clamping liyane lan sambungake menyang kabel pembalap - positif saka kawat abang (+) lan negatif saka kawat biru (-).

Iron Case Wiring DrawingIron Case Led Driver Dimenion

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 40 440 x 410 x 205 215 x 95 x 40 0.52 22.5



Kategori Produk : Pembalap Kelas Dimmable 2 > 12VDC Triac Dimmable Led driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki