Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pembalap Kelas Dimmable 2 > 12VDC Triac Dimmable Led driver > 20W 12V UL / cUL Rovers TRIAC Dimming Driver Led

20W 12V UL / cUL Rovers TRIAC Dimming Driver Led
20W 12V UL / cUL Rovers TRIAC Dimming Driver Led
20W 12V UL / cUL Rovers TRIAC Dimming Driver Led
20W 12V UL / cUL Rovers TRIAC Dimming Driver Led
20W 12V UL / cUL Rovers TRIAC Dimming Driver Led

20W 12V UL / cUL Rovers TRIAC Dimming Driver Led

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZH-DV20W12-KT

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 20000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2 FCC RoHS Listed

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap LED triac dimmable yaiku siji voltase voltase Input Amerika Utara 120VAC, 20 watt 12VDC 1670mA dc driver anti banyu sing disetujoni kanggo nemoni persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil sing kurang 2 ngalahake supaya gampang instalasi nggawe driver bisa solusi daya kanggo tape / jalur, modul, lampu bar LED. Nampilake standar efisiensi energi Level Tingkat AS nganti 90% lan luwih dhuwur, Rating Perlindungan lingkungan Nema 3R, pasokan daya pembalap sing bisa dimimpin (kanthi kothak simpang) bisa nggunakake ruangan lan menehi pemajemukan dimming sing pinunjul .

Phase Dimming Led Driver


Fitur:

. Dimmable karo standar MLV / Incandescent TRIAC (Anjog pojok) sakteruse

. KAS ALUMINUM super kompak

UL / cUL KELAS 2 FCC RoHS

. Nema 3R - Gunakake njaba

. Auto-Reset Perlindungan kanggo pangayoman overputtage input / output, pangayoman overput lan output overput, amarga suhu

pangayoman, ngatasi pangayoman listrik lan perlindungan circuit cendhak


Spesifikasi:

Voltase Input 120V AC 60Hz

Voltase output 12V DC

Suhu operasi -20 -45 ℃ ( -4 -101 ℉)

Voltase mode Mod

Ukuran (inci) 6,97 " × 2.76 " × 1,38 "

Bobot 720g


Pandhuan Instalasi 12/24-volt

Daya voltase kanthi stabil, stabilized, DC DC

Umum
- Supir iki bakal dipasang sesuai karo Artikel 450 ing Kode Elektrik Nasional lan diinstal dening juru listrik sing profesional lan profesional;
- Priksa manawa driver wis dipasang kanthi ventilasi sing nyukupi kanggo ngidini dissipation panas.

Sadurunge nginstal
- Daya kudu pedhot terus-terusan sajrone instalasi.
- Mirsani polusi output DC 12/24 volt. Gagal mirsani polaritas bisa ngrusak lampu LED.
- Total watek saka kabeh peralatan LED sing digunakake ora kudu ngluwihi maksimal watt rating listrik.

Sambungan Input / Lemah
- Gunakake konektor klem kanggo ngamanake kabel lan kabel.
- Rute lan aman kabel supaya ora bisa dicenthang utawa dirusak.
- Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal, sirkuit kurang voltase Kelas 2. Kanggo kabel mlaku ing tembok, gunakake CL2 sing disertifikasi kanthi bener utawa piranti lunak cabling sing cocog lan cocog. Yen sampeyan ora jelas babagan cara nginstal lan kabel produk iki, hubungi juru listrik. Gagal nginstal piranti iki kanthi bener bisa nyebabake kejut listrik utawa geni.
- Aja nginstal kabel voltase rendah Kelas 2 kanthi padha karo kekuwatan utama AC. Yen kabel AC lan voltase kurang, terusake ing ngarepke 90 tingkat.
- Kasus driver kudu dibandhingake sesuai karo NEC Sambungake kabel lemah menyang kawat driver ijo.

Kabel Keluaran
- Nggawa kabel kabel cahya liwat konektor clamping liyane lan sambungake menyang kabel pembalap - positif saka kawat abang (+) lan negatif saka kawat biru (-).

Triac Dimming Led Driver

Dimming Led Driver




Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 25 420 x 250 x 245 199 x 90 x 75 0.72 19



Kategori Produk : Pembalap Kelas Dimmable 2 > 12VDC Triac Dimmable Led driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki