Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pembalap Kelas Dimmable 2 > 12VDC Triac Dimmable Led driver

12VDC Triac Dimmable Led driver

Kategori produk dari 12VDC Triac Dimmable Led driver , kami produsen khusus dari Cina, 12Volt Led driver Transformer , Driver Lampu Led pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Transformator 12V 5000Ma R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 40Watt 12V DC Dimmable Driver Suplai Daya

    40Watt 12V DC Dimmable Driver Suplai Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2 FCC RoHS Listed

    Driver LED sing bisa dimalable yaiku salah sawijining voltase 120VAC Input Amerika Utara, output 40 wattage 12VDC 3330ma voltase tahan banyu sing dipimpin driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing...

    • DC12V40W Triac Dimmable Led Driver Junction Box Transformer

    DC12V40W Triac Dimmable Led Driver Junction Box Transformer

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Driver sing dipimpin pencahayaan njero ruangan sing bisa dimmable yaiku siji voltase input 100V-120V AC, output DC 40watt 12volt 3330ma driver voltase terus-terusan sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan UL8750 ETL / cETL Kelas 2 RoHS. Pasokan daya sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil cilik karo...

    • 12V60W ETL / cETL Kelas2 Pemangkasan Dimmable CV Led Dipotong

    12V60W ETL / cETL Kelas2 Pemangkasan Dimmable CV Led Dipotong

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Supir LED triac dimmable yaiku salah sawijine 60watt 12VDC 5000ma, voltase input universal 120VAC 60Hz voltase Amerika Utara ngiringan supir sing disetujoni supaya nemoni persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil sing kurang kanggo ngaktifake instalasi gampang...

    • KS-20W12V ETL / cETL RoHS TRIAC Dimming Led Bekalan Daya

    KS-20W12V ETL / cETL RoHS TRIAC Dimming Led Bekalan Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Pembalap LED triac dimmable minangka input universal voltase 120VAC Amerika Utara, voltase pancet 20watt 12VDC 1670mA , pembalap mandhiri sertifikasi kanggo ketemu persetujuan keamanan ETL / cETL Kelas 2 FCC RoHS. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil sing kurang kanggo ngaktifake instalasi...

    • 20W 12V UL / cUL Rovers TRIAC Dimming Driver Led

    20W 12V UL / cUL Rovers TRIAC Dimming Driver Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2 FCC RoHS Listed

    Pembalap LED triac dimmable yaiku siji voltase voltase Input Amerika Utara 120VAC, 20 watt 12VDC 1670mA dc driver anti banyu sing disetujoni kanggo nemoni persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil sing kurang 2 ngalahake supaya gampang instalasi nggawe driver...

    • 60Watt 12Volt Triac / Phase Dimming Kelas 2 Driver Led

    60Watt 12Volt Triac / Phase Dimming Kelas 2 Driver Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2 FCC RoHS Listed

    Pembalap LED triac dimmable yaiku salah sawijining voltase input input 120VAC Amerika Utara, pembalasan 60 watt 12VDC 5Amp sing dipimpin sertifikasi kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2 FCC RoHS. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil sing kurang 2 ngalahake supaya gampang...

China 12VDC Triac Dimmable Led driver Supplier

Pembalap LED ZhenHuan sing dipotong moderat yaiku mode voltase terus-terusan, kelas UL 2 dirating lan dirancang kanggo ngoper kanthi modhel ngalih MLV / Incandescent TRIAC (Pinggir). Pembalap dipimpin 12V Dimmable dipasang ing kandhang aluminium profil kurang karo kothak simpang sing kalebu 2 sentuhan ngaktifake supaya gampang instalasi ndadekake pilihan sing cocog kanggo lampu kabinet, lampu pita lan macem-macem instalasi LED. Faktor kekuwatan dhuwur lan   efisiensi 90% ngidini driver kanggo operasi kanthi suhu sing murah.

dimmable led driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki