Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Sumber Daya kanggo Piranti > Pasokan Daya Peralatan Pijet

Pasokan Daya Peralatan Pijet

Kategori produk dari Pasokan Daya Peralatan Pijet , kami produsen khusus dari Cina, Adaptor Daya Pijet Kaki , Recliner Kursi Pijet Recliner pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor Kursi Pijat CCTV Komputer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 29V 2A Adaptor Power Supply kanggo Kursi Reclining

    29V 2A Adaptor Power Supply kanggo Kursi Reclining

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor catu daya kursi pijet kualitas dhuwur, ireng utawa putih 29Volt 2.0Amp dc output 58w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 29v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik recliner minangka...

    • 100-240V 29V1.8A AC DC Adaptor kanggo Kursi Listrik

    100-240V 29V1.8A AC DC Adaptor kanggo Kursi Listrik

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor catu daya pijet yaiku adaptor voltase gaya 29Volt 1.8Amp kualitas dhuwur, ireng utawa putih kanthi 52w seri desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 29v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik recliner minangka kelas 2...

    • 12VDC 1500mA 18W AC Adaptor kanggo Mesin Kuku

    12VDC 1500mA 18W AC Adaptor kanggo Mesin Kuku

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Pasokan listrik peralatan pijet bisa dipercaya AC, 18W 12Volt 1.5Amp sing dipasang ing tembok AC output tunggal menyang seri adaptor daya DC kanthi persetujuan keamanan UL / cUL CE FCC Kelas 2 RoHS. Voltase pancet sumber daya 18W iki dilengkapi karo jinis AC plug USA lan kelas II dirating tanpa pin bumi, nrima...

    • UK 12V 3000mA Adaptor Daya kanggo Pijet Kaki

    UK 12V 3000mA Adaptor Daya kanggo Pijet Kaki

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE CCC...

    Pasokan listrik kursi listrik bisa dipercaya, output dc 36W 12V 12Volt 3000mA gaya dipasang tunggal AC / DC seri adaptor daya AC kanthi sertifikasi keamanan CE EMC LVD GS CB RoHS UL. 36w Nail Gel Uv njaba sumber daya iki dilengkapi karo colokan AC 3 jinis PIN UK lan kelas II dirating tanpa pin bumi, nrima universal...

    • 12VDC 6A Adaptor Daya Adaptor kanggo Pijet Medis

    12VDC 6A Adaptor Daya Adaptor kanggo Pijet Medis

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor kursi kursi pijet yaiku gaya desktop warna putih / ireng, output dc 72W 12Volt 6000mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik dc eksternal 12v dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan...

    • DC12V 7.5A Kursi Recliner Power Supply Transformer

    DC12V 7.5A Kursi Recliner Power Supply Transformer

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor kursi kursi pijet 90W yaiku gaya desktop putih utawa ireng, DC 12Volt 7500mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi telung opsi...

    • 12V 7Amp AC DC Adaptor UL kanggo Pijet

    12V 7Amp AC DC Adaptor UL kanggo Pijet

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor daya kursi pijet 84W yaiku gaya desktop putih utawa ireng, DC 12Volt 7000mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi telung opsi...

    • 12VDC 8A 100W Kursi Pijat Adaptor Daya Adaptor

    12VDC 8A 100W Kursi Pijat Adaptor Daya Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM GS RoHS...

    Adaptor kursi kursi pijet 100W yaiku gaya desktop putih utawa ireng, DC 12Volt 8000mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi telung opsi...

    • 18VDC 9.5A Universal Power Supply Transformer kanggo Treadmill

    18VDC 9.5A Universal Power Supply Transformer kanggo Treadmill

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Ing 170W pijet daya dhingklik adaptor gaya desktop putih utawa ireng, DC 18Volt 9500mA ac universal input 100vac kanggo 240vac daya Penyetor output siji karo persetujuan safety UL / Pungkasan FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar...

    • DC19V 3Amp Power Transformer Supply kanggo Mesin Kuku

    DC19V 3Amp Power Transformer Supply kanggo Mesin Kuku

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor suplai kursi listrik pijet kualitas dhuwur, ireng utawa putih 19Volt 3Amp dc output 57w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 19v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik recliner minangka kelas 2 sing...

    • 19V 4.5A AC-DC Adaptor Daya kanggo Peralatan Fitness

    19V 4.5A AC-DC Adaptor Daya kanggo Peralatan Fitness

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor daya kursi pijet 86W yaiku gaya desktop putih utawa ireng, DC 19Volt 4500mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi telung opsi...

    • Sumber Daya AC DC 19V4A kanggo Pijat Wajah

    Sumber Daya AC DC 19V4A kanggo Pijat Wajah

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor kursi kursi pijet yaiku gaya desktop warna putih / ireng, output dc 76W 19Volt 4000mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik dc eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi...

    • 24V / 3.5A Kursi Pijat Kaki Listrik Adaptor Daya

    24V / 3.5A Kursi Pijat Kaki Listrik Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor daya kursi pijet 84W yaiku gaya desktop putih utawa ireng, DC 24Volt 3500mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi telung opsi...

    • Transformer Kursi Recliner Listrik 24V 3A UL FCC

    Transformer Kursi Recliner Listrik 24V 3A UL FCC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor kursi kursi pijet yaiku gaya desktop warna putih / ireng, output dc 72W 24Volt 3000mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik dc eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI...

    • 24V 4A 96W / 100W Kursi Pijet Kaki Pijat

    24V 4A 96W / 100W Kursi Pijet Kaki Pijat

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM GS RoHS...

    Adaptor kursi kursi pijet 100W yaiku gaya desktop putih utawa ireng, DC 24Volt 4000mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi telung opsi...

    • 24Volt 6.25Amp 150W AC DC Recliner Power Supply

    24Volt 6.25Amp 150W AC DC Recliner Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor daya kursi pijet 150W yaiku gaya desktop putih utawa ireng, DC 24Volt 6250mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi telung opsi...

    • 144W 24VDC 6A Desktop Kursi Pijet Power Supply

    144W 24VDC 6A Desktop Kursi Pijet Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor daya kursi pijet 144W yaiku gaya desktop putih utawa ireng, DC 24Volt 6000mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi telung opsi...

    • 24V 7A AC Power Supply kanggo Kursi Pijet

    24V 7A AC Power Supply kanggo Kursi Pijet

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Ing 170W pijet daya dhingklik adaptor gaya desktop putih utawa ireng, DC 24Volt 7000mA ac universal input 100vac kanggo 240vac daya Penyetor output siji karo persetujuan safety UL / Pungkasan FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar...

    • 100-240VAC 50 / 60Hz 100W 25V4A Kaki Pijet Adaptor

    100-240VAC 50 / 60Hz 100W 25V4A Kaki Pijet Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM GS RoHS...

    Adaptor daya kursi pijet 100W yaiku gaya desktop putih utawa ireng, DC 25Volt 4000mA input AC universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan dilengkapi telung opsi...

    • 18V2.5A 45W AC DC Massaage Recliner Power Supply

    18V2.5A 45W AC DC Massaage Recliner Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor catu daya kursi pijet kualitas dhuwur, ireng utawa putih 18Volt 2.5Amp dc output 45w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 18v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik recliner minangka kelas 2 sing diwenehi...

    • PSE 15V3A 45W Recliner Power Supply Adaptor AC

    PSE 15V3A 45W Recliner Power Supply Adaptor AC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor suplai kursi listrik pijet yaiku adaptor voltase gaya konvensional 15Volt 3.0Amp kualitas dhuwur utawa ireng 45w kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 15v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik recliner minangka kelas 2 sing diwenehi...

China Pasokan Daya Peralatan Pijet Supplier

Yen sampeyan nggoleki pasokan listrik tandha aman AC-DC kanggo kursi pijet recliner, ZhenHuan Group bisa nulungi sampeyan. Kita nawakake solusi trafo adaptor suplai listrik lengkap kanthi garansi 3 taun. Kabeh pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar keamanan UL CE FCC EMC KC GS RoHS RCM SAA PSE CCC, uga memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki