Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pangisi daya baterei

Pangisi daya baterei

Kategori produk dari Pangisi daya baterei , kami produsen khusus dari Cina, Pangisi daya baterei Lithium Ion , Pangisi daya laptop Universal pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 18650 Pangisi daya baterei R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Pangisi daya baterei Supplier

ZhenHuan`s baris saka li-ion kisaran pangisi daya baterei ing daya output saka 4.2 Watt kanggo 150 Watt fitur efficiency energi dhuwur lan linuwih, karo fungsi cepet daya kanggo 18650 batre lan batre li-ion, lan sapiturute Kita ac kanggo pangisi daya daya dc adopts pancet voltase lan mode saiki sing terus-terusan lan nampa versi plug-in tembok , versi desktop, lan versi tali kanggo tali, kabeh kasedhiya karo 2 warna LED petunjuk kanggo status ngisi daya (Ijo lan Abang Merah). Solusi pangisi daya pangisi daya ZhenHuan uga kalebu pamasangan kelas I lan kelas II, dilengkapi telung pilihan inlet AC standar lan macem-macem jinis plug AC.

Desktop Adapters charger


Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki