Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Sumber Daya kanggo Piranti > LCD LED Nampilake Pasokan Daya

LCD LED Nampilake Pasokan Daya

Kategori produk dari LCD LED Nampilake Pasokan Daya , kami produsen khusus dari Cina, Adaptor Peralatan Listrik Cahya , Adaptor Daya kanggo Senter pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor Daya kanggo Lampu Strip Led R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 12V 5A trafo daya adaptor Strip LED CCTV

    12V 5A trafo daya adaptor Strip LED CCTV

    • Brand: ZH

    • Packaging: 50 pcs / karton

    • Kemampuan Supply: 200000/month

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Certificate: ISO9001

    No Model.: KS65DU-1200500 Panggunaan: Tampilan, Telpon, Kamera Digital, Pamuter Game, Ponsel, Ngalih, Laptop Jinis Output: DC, Output Tunggal Sertifikasi: CCC, UL, ROHS, TUV Werna: Ireng Tipe: OEM Sambungan: Desktop Input: 100-240VAC 50-60HZ Garansi: 3 Taun Efisiensi: Level VI Bahan: PC Perlindhungan: OCP OVP SCP...

    • AC-DC 15V2A 30W Led Adaptor Pohon Natal

    AC-DC 15V2A 30W Led Adaptor Pohon Natal

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CCC PSE...

    Pasokan listrik lcd sing dipimpin bisa dipercaya, 30W 15V 2A gaya dipasang AC tunggal AC menyang seri adaptor daya DC kanthi sertifikat CE EMC LVD RoHS GS. Sumber daya listrik voltase konstan 30w iki dilengkapi colokan AC tipe UK lan Kelas II sing tanpa pin bumi, nampa voltase input AC universal 230VAC. Nampilake...

    • 9V3A Wall AC Adapter kanggo Led Strip Light

    9V3A Wall AC Adapter kanggo Led Strip Light

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CCC PSE...

    Lampu listrik sing dipimpin bisa dipercaya AC, 27W 9V 3000ma sing dipasang ing tembok kanthi AC output tunggal menyang seri adaptor daya DC. Voltase pancet sumber daya 27w iki dilengkapi karo jinis AC plug UK lan kelas II dirating tanpa pin bumi, nrima universal voltase input AC 230VAC. Nampilake efisiensi kerja level...

    • Transformator Plug 5V2A 10W USA kanggo Lampu Led

    Transformator Plug 5V2A 10W USA kanggo Lampu Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE RCM KC GS RoHS CCC PSE...

    Pasokan listrik sing dipimpin yaiku AC 10-output gaya 10m 5Volt 2000mA sing dipasang ing tembok kanthi AC nganti seri adaptor daya DC kanthi sertifikat keamanan UL CE FCC KC GS RoHS PSE CCC. Voltase pancet sumber daya 10W iki dilengkapi karo jinis AC plug USA lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input...

    • 12VDC / 4A / 48W UL PSU Transformer kanggo Lampu Akuarium Led

    12VDC / 4A / 48W UL PSU Transformer kanggo Lampu Akuarium Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CUL CLASS 2 RoHS...

    Pasokan listrik bisa dipercaya, 48W 12V 24V seri adaptor daya AC-output sing dipasang ing tembok. Kelas 2 sumber daya 48w iki dilengkapi karo jinis AC plug USA lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake level efisiensi energi kerja VI, konsumsi daya tanpa beban kurang ing...

    • 5V / 3A 15W Plug Led Lampu DC Catu

    5V / 3A 15W Plug Led Lampu DC Catu

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE CCC...

    Pasokan listrik tv lcd bisa dipercaya, 15W 5Volt 3000mA DC output sing dipasang ing tembok kanthi tegangan output AC terus-terusan nganti seri adaptor daya DC. Wall power supply 15 watt dilengkapi AC plug tipe EU lan Kelas 2 tanpa pin bumi, nampa voltase input AC normal 220VAC kanggo Eropa. Nampilake efisiensi kerja...

    • 12VDC 5000mA 60W Led Power Transformer Lampu

    12VDC 5000mA 60W Led Power Transformer Lampu

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CUL CLASS 2 RoHS...

    Adaptor daya cahya mimpin iku putih / ireng gaya desktop, 12Volt 5.0Amp 60W mode voltase pancet ac universal sawetara input saka 100vac kanggo 240vac daya Penyetor output siji karo persetujuan safety UL / Pungkasan FCC PSE CE GS RCM CCC KC KCC RoHS. Pasokan listrik AC / DC dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi...

    • 15Volt 3Amp 45W Lampu Natal Lampu Led

    15Volt 3Amp 45W Lampu Natal Lampu Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CUL CLASS 2 RoHS...

    Adaptor daya lampu sing dipimpin yaiku gaya desktop putih / ireng, mode voltase 15Volt 3.0Amp 45W konstan voltase input universal universal mulai saka 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi UL / cUL FCC PSE CE GS RCM CCC KC KCC RoHS. Pasokan listrik AC / DC dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi...

    • Transformer 24Volt 2000mA 48W AC / DC kanggo Lampu Led

    Transformer 24Volt 2000mA 48W AC / DC kanggo Lampu Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CUL CLASS 2 RoHS...

    Adaptor daya lampu sing dipimpin yaiku gaya desktop putih / ireng, mode voltase 24Volt 2.0Amp 48W konstan voltase input universal universal saka 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi UL / cUL FCC PSE CE GS RCM CCC KC KCC RoHS persetujuan keamanan. Pasokan listrik AC / DC dirancang kanggo memenuhi...

    • CE 15V4A Adaptor Daya kanggo Lampu Dering Anchor

    CE 15V4A Adaptor Daya kanggo Lampu Dering Anchor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CUL CLASS 2 RoHS...

    Adaptor listrik lcd sing dipimpin yaiku gaya desktop putih / ireng, mode voltase konstan 15Volt 4.0Amp 60W input input universal universal saka 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM CCC KC KCC RoHS. Pasokan listrik AC / DC dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US...

    • 24V 5A 120W Adaptor kanggo Lampu Lampu Led

    24V 5A 120W Adaptor kanggo Lampu Lampu Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor AC dc eksternal yaiku PFC dhuwur, output dc / putih 120W 24Vdc 5000ma gaya desktop nominal ac input voltagepower pancet kanthi standar IEC-C6, IEC-C8 lan IEC-C14 AC Inlet. Pasokan listrik tipe desktop nderek fitur efisiensi energi paling anyar Level VI, konsumsi daya sithik kurang saka 0,21W. Adaptor daya...

    • 36V / 3.2A UL CE RoHS Lampu Cahaya Led

    36V / 3.2A UL CE RoHS Lampu Cahaya Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor AC dc eksternal yaiku PFC dhuwur, output dc / putih output 120W 36Vdc 3200ma gaya nominal ac input daya pancar voltase kanthi standar IEC-C6, IEC-C8 lan IEC-C14 AC Inlet. Pasokan listrik tipe desktop nderek fitur efisiensi energi paling anyar Level VI, konsumsi daya sithik kurang saka 0,21W. Adaptor daya...

    • Transformer Suplai Daya 3Volt 3Amp kanggo Lampu Led

    Transformer Suplai Daya 3Volt 3Amp kanggo Lampu Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor pasokan listrik sing dipimpin DC 12V minangka adaptor eksternal voltase gaya eksternal 36w putih utawa ireng 12Volt duwur 36w kanthi pratondho LED ijo kanthi listrik. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Adaptor 12vdc rohs minangka kelas 2 sing...

    • 14.4V / 1.25A 18W Adaptor Daya kanggo Lampu Strip Led

    14.4V / 1.25A 18W Adaptor Daya kanggo Lampu Strip Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor pasokan listrik sing dipimpin DC 14.4V minangka adaptor eksternal voltase gaya gaya putih 14.4Volt 1250mA dc gaya 18w desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Adaptor rohs 14.4vdc minangka kelas 2 sing...

    • 12V 2500mA 30W Power Supply kanggo Lampu Led

    12V 2500mA 30W Power Supply kanggo Lampu Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor pasokan listrik sing dipimpin DC 12V minangka adaptor eksternal voltase gaya 12Volt 2500mA dc kualitas dhuwur, putih utawa ireng adaptor eksternal gaya desktop kanthi pratondo LED ijo kanggo urip. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Adaptor 12vdc...

    • 15VDC 2000mA Adaptor Daya kanggo Lampu Langsung Langsung

    15VDC 2000mA Adaptor Daya kanggo Lampu Langsung Langsung

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor pasokan listrik sing dipimpin DC 15V minangka adaptor eksternal voltase gaya gaya putih putih utawa ireng 15Volt dhuwur utawa ireng 24w kanthi pratondho LED ijo kanthi listrik. Adaptor ac to dc universal iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Adaptor 15vdc rohs minangka kelas...

    • 24VDC 3.5Amp AC / DC Power Supply kanggo Lampu Led

    24VDC 3.5Amp AC / DC Power Supply kanggo Lampu Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor tandha tandha safety yaiku gaya desktop putih / ireng, 84W 24Volt 3500mA input ac universal 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC CB persetujuan keamanan. Pasokan listrik sing dipimpin dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar lan...

    • DC 12V6A UL CE Dipimpin Power Supply

    DC 12V6A UL CE Dipimpin Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Seri 72W dipimpin adaptor daya lcd versi desktop warna putih utawa ireng, output DC 12Volt 6000mA input ac universal 100vac nganti 240vac output output voltase pancet output kanthi UL / cUL FCC PSE CE GS RCM KC CCC. Pasokan listrik sing dipimpin dc dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi kelas 6 paling...

    • 19V / 4.74A 90W UL Led Landscape Lighting Transformers PSU

    19V / 4.74A 90W UL Led Landscape Lighting Transformers PSU

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM GS RoHS...

    Adaptor daya lcd sing dipimpin yaiku gaya desktop putih utawa ireng, output dc 100W 19Volt 4740mA input ac universal 100vac nganti 240vac output output voltase konstan output tunggal karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM CCC KC persetujuan keamanan. Pasokan listrik dc sing dipimpin dirancang kanggo memenuhi standar...

    • 24VDC 4A 100W Lampu Strip Cahaya Led

    24VDC 4A 100W Lampu Strip Cahaya Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM GS RoHS...

    Adaptor listrik lcd sing dipimpin yaiku gaya desktop putih utawa ireng, output dc 100W 24Volt 4000mA 4160mA input ac universal 100vac nganti 240vac output output voltase konstan output tunggal karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM CCC KC persetujuan keamanan. Pasokan listrik dc sing dipimpin dirancang kanggo memenuhi...

    • 18V5A AC DC Led Tampilan Ngalih Adaptor Daya

    18V5A AC DC Led Tampilan Ngalih Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM GS RoHS...

    Adaptor daya lcd sing dipimpin yaiku gaya desktop putih utawa ireng, output dc 90W 18Volt 5000mA 5.0A input ac universal 100vac nganti 240vac output output voltase konstan output tunggal karo UL / cUL FCC PSE CE GS RCM CCC KC persetujuan keamanan. Pasokan listrik dc sing dipimpin dirancang kanggo memenuhi standar...

China LCD LED Nampilake Pasokan Daya Supplier

Yen sampeyan nggoleki tandha keamanan AC-DC kanggo lampu LCD LED, ZhenHuan Group bisa nulungi sampeyan. Kita nawakake solusi trafo adaptor suplai listrik lengkap kanthi garansi 3 taun. Kabeh pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar keamanan UL CE FCC EMC KC GS RoHS RCM SAA PSE CCC, uga memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki