Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta

Tegangan Driver Led Konstanta

Kategori produk dari Tegangan Driver Led Konstanta , kami produsen khusus dari Cina, Led Light Light driver , Led Lampu Lampu Led pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pemimpin Lampu Linear Dipimpin R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tegangan Driver Led Konstanta Supplier

Supir voltase pancet ZhenHuan nyedhiyakake pembalap dimmable sing dipotong / Phase kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan, pembalap sing ora bisa dimmable lan pembalap kasus plastik . Penyetor daya mandir seri sing dipimpin yaiku mode voltase konstanta lan kelas 2 dirating, nawakake loro gaya UL Listed lan enclosure UL Diakoni .

Constant Voltage Led DriversLed Panel Light Driver

12V Led Driver Transformers

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki