Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Suplai Daya Tingkat VI > Bekalan Daya Komputer Komputer

Bekalan Daya Komputer Komputer

Kategori produk dari Bekalan Daya Komputer Komputer , kami produsen khusus dari Cina, adaptor laptop saa / roh / pse sing disetujoni , adaptor laptop komputer laptop pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Jenis laptop laptop universal ac dc 7.5a 12v 90w adaptor daya R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • AC-DC 12V1A Power Adaptor 12W kanggo Laptop Gaming

    AC-DC 12V1A Power Adaptor 12W kanggo Laptop Gaming

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor ac dc murah regane murah, nampa ireng utawa putih 12W 12Vdc 1000ma gaya desktop input output tunggal nominal AC 100VAC nganti 240VAC pasokan listrik voltase konstan kanthi IEC320-C8 AC Inlet standar. Sumber daya komputer dc ngetutake fitur efisiensi energi US DoE Level VI, konsumsi daya kurang saka 0,15W lan...

    • 12VDC / 1.3A 16W Desktop Universal Laptop Lcd AC Adaptor

    12VDC / 1.3A 16W Desktop Universal Laptop Lcd AC Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 1.31Amp dc output 16w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas...

    • 12V3A 36W Laptop Power Supply Constant Voltage Adaptor

    12V3A 36W Laptop Power Supply Constant Voltage Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 3.0Amp dc output 36w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2...

    • Power Supply Adaptor Laptop 12Volt / 1600mA 20W kanggo Router

    Power Supply Adaptor Laptop 12Volt / 1600mA 20W kanggo Router

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 1.6Amp dc output 20w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas...

    • 14V / 1.79A 25W UL / CE Universal Charger Adapter kanggo Laptop

    14V / 1.79A 25W UL / CE Universal Charger Adapter kanggo Laptop

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 14Volt 1.79Amp dc output 25w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 14v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi...

    • 14V / 1.43A 20W Desktop Power Adaptor kanggo Laptop 5.5 * 2.5mm

    14V / 1.43A 20W Desktop Power Adaptor kanggo Laptop 5.5 * 2.5mm

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 14Volt 1.43Amp dc output 20w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 14v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi...

    • 14V2.5A UL Universal AC DC Laptop Power Supply

    14V2.5A UL Universal AC DC Laptop Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 14Volt 2.5Amp dc output 35w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 14v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi...

    • 19V / 1.31A / 25W UL CE AC DC Laptop Adaptor Daya

    19V / 1.31A / 25W UL CE AC DC Laptop Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 19Volt 1.31Amp dc output 25w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 19v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi...

    • 14V 2.15A 30W Variabel Laptop Transformator Suplai Daya

    14V 2.15A 30W Variabel Laptop Transformator Suplai Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 14Volt 2.15Amp dc output 30w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 14v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi...

    • 14Volt 3000mA 42W Laptop Komputer Adaptor DC DC

    14Volt 3000mA 42W Laptop Komputer Adaptor DC DC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik komputer laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 14Volt 3.0Amp dc output 42w desktop gaya adaptor voltase seri seri kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 14v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2...

    • 18Volt 2500mA 45W UL Laptop Adaptor AC

    18Volt 2500mA 45W UL Laptop Adaptor AC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik komputer laptop berkualitas tinggi, ireng utawa putih output 18Volt 2.5Amp dc 45w gaya desktop seri adaptor voltase konstan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 18v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku...

    • 19V2.37A 45W UL AC Adaptor Daya kanggo Laptop

    19V2.37A 45W UL AC Adaptor Daya kanggo Laptop

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik komputer laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 19Volt 2.37Amp dc output 45w seri adaptor daya voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 19v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2...

    • 19V 3.42A 65W Universal AC Laptop Adaptor Daya

    19V 3.42A 65W Universal AC Laptop Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik komputer laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 19Volt 3.42Amp dc output 65w seri adaptor daya voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 19v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2...

    • 20V 45W Universal AC Input Laptop Adaptor Daya

    20V 45W Universal AC Input Laptop Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik komputer laptop kanthi kualitas dhuwur, 20Volt 2.25Amp dc output output 45w desktop gaya adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 20v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • 19.5V 2.31A Charger Adaptor Daya 45W kanggo Laptop

    19.5V 2.31A Charger Adaptor Daya 45W kanggo Laptop

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik komputer laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 19.5Volt 2.31Amp dc output 45w desktop gaya adaptor voltase seri seri kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 19.5v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2...

    • 19.5V 65W Laptop Power Supply karo Konektor 4.5 * 3.0mm

    19.5V 65W Laptop Power Supply karo Konektor 4.5 * 3.0mm

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik komputer laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 19.5Volt 3.34Amp dc output 65w gaya adaptor voltase gaya desktop terus-terusan kanthi pratondo LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 19.5v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku...

    • 20V 3.25A 65W Laptop AC Adaptor Daya 5.5 * 2.5mm

    20V 3.25A 65W Laptop AC Adaptor Daya 5.5 * 2.5mm

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1 pc per kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Pasokan listrik komputer laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 20Volt 3.25Amp dc output 65w seri adaptor daya voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 20v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • 12V / 10A Universal Laptop Power Adaptor 7.4 * 5.0mm Pin Pusat

    12V / 10A Universal Laptop Power Adaptor 7.4 * 5.0mm Pin Pusat

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor catu daya komputer laptop kanthi kualitas dhuwur lan PFC, ireng utawa putih 12Volt 10Amp dc output 120w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc...

    • Adaptor Daya Laptop 24V 100W kanthi Konektor 5.5 * 2.5mm

    Adaptor Daya Laptop 24V 100W kanthi Konektor 5.5 * 2.5mm

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM GS RoHS...

    Adaptor daya komputer laptop kanthi kualitas dhuwur, ireng utawa putih 24Volt 4.0Amp 4.16Amp dc output 96w 100w seri power supply voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal...

    • 18V5A 90W UL CE Laptop Internal Supply

    18V5A 90W UL CE Laptop Internal Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM GS RoHS...

    Adaptor daya komputer laptop kualitas dhuwur, ireng utawa putih 18Volt 5.0Amp output 90w seri gaya voltase konstan gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 18v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal nyedhiyakake garansi...

    • 19.5V / 90W DC Internal Power Supply 7.4 * 5.0mm pin tengah

    19.5V / 90W DC Internal Power Supply 7.4 * 5.0mm pin tengah

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. Custom OEM ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CE FCC RCM GS RoHS...

    Adaptor daya komputer laptop kanthi kualitas dhuwur, ireng utawa putih 19.5Volt 4.62Amp dc output 90w seri gaya suplai voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 19v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal...

China Bekalan Daya Komputer Komputer Supplier

Penyediaan daya komputer laptop AC menyang DC iki duwe 36 WANRONG MENGANGGUT WANG! Iki ngetutake fitur voltase AC universal 100-240V 2.0A 50 / 60Hz, ketemu sawetara sertifikasi safety kanggo ngekspor kanggo Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Austrlian, Eropa, Korea Kidul, Jepang lan China. 100% OEM kompatibel! Dijamin kanggo ketemu utawa ngluwihi spesifikasi OEM!

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki