Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Junction Box Led driver

Junction Box Led driver

Kategori produk dari Junction Box Led driver , kami produsen khusus dari Cina, Transformer Led 12v China , Supir Dimmer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Driver Enclosur Led Led R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Junction Box Led driver Supplier

Pembalap kothak prekara ZhenHuan minangka driver LED kasus paling kompak ing pasar kanthi dhaptar UL / CUL 8750. Pembalap sing mimpin seri yaiku dirating kelas 2 lan dirancang kanggo nyedhiyakake materi aluminium lan Perumahan materi Iron kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan . Dilebokake ing kasus logam sing ditutup kanthi profil kanthi kothak simpang, supaya gampang instalasi sing cocog karo syarat kode listrik.

Junction Box Led DriverLed Transformer Box

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki