Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Suplai Daya Tingkat VI

Suplai Daya Tingkat VI

Kategori produk dari Suplai Daya Tingkat VI , kami produsen khusus dari Cina, 24V ITE Power Supply , ITE Power Supply 15v pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pasokan Daya Komputer Eksternal R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Suplai Daya Tingkat VI Supplier

Yen sampeyan kasengsem karo sumber daya AC DC Eksternal ITE, ZhenHuan Group bisa nulungi sampeyan. Kita nawakake dampak sumber daya output tunggal, ganti pasokan listrik lan solusi pasokan listrik komputer laptop sing nutupi daya output MAX 200 Wattage. Kabeh pasokan listrik nyedhiyakake garansi 3 taun lan standar keamanan internasional UL / EN / IEC 60950-1 ITE paling anyar.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki