Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Adaptor Plug Telpon

Adaptor Plug Telpon

Kategori produk dari Adaptor Plug Telpon , kami produsen khusus dari Cina, 5V Dc Adaptor , Adaptor Plug Plancongan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor Daya Ul R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Adaptor Plug Telpon Supplier

Nampilake efisiensi energi level VI lan memenuhi standar keamanan internasional, adaptor daya AC nganti dc nampa voltase input AC universal wiwit saka 100V nganti 240V lan menehi garansi 3 taun . Adaptor kelas 6 steker tembok iki kalebu proteksi keamanan kanggo voltase, sirkuit saiki lan cendhak; nyedhiyakake opsional AS UK EU AU KR AC Plugs kanggo Amerika, Kanada, Inggris, Eropa, Austraila lan Korea Selatan.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki