Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Junction Box Led driver > Driver Led Junction Box Indoor > Driver Lampu LED 24V 100W DC Output

Driver Lampu LED 24V 100W DC Output
Driver Lampu LED 24V 100W DC Output
Driver Lampu LED 24V 100W DC Output
Driver Lampu LED 24V 100W DC Output
Driver Lampu LED 24V 100W DC Output

Driver Lampu LED 24V 100W DC Output

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS-100W24-KO

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 20000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Driver LED 24v sing ora dimmable yaiku voltase Input 120VAC, output 100watt 24VDC ing Amerika Utara driver driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2L / cETL. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake cilik wesi profil sing kurang karo kothak prapatan supaya gampang dipasangake supaya solusi driver nyebabake led tape / strip, modul, lampu bar LED. Nampilake standar efisiensi energi Level AS US nganti 90% lan luwih dhuwur, Rating Perlindhungan lingkungan IP20, pasokan listrik driver sing ora bisa surem (kanthi kothak persimpangan) bisa digunakake ing njero ruangan lan nyedhiyakake peformansi PFC sing dhuwur banget .

led strip light driver


Fitur:


. KES BESI super kompak

. ETL / cETL KELAS 2 FCC RoHS

. IP20 - Gunakake Indoor

. Perlindhungan Reset Otomatis kanggo nglindhungi voltase input / output, proteksi arus over / output, liwat suhu

pangayoman, liwat pangayoman listrik lan pangayoman singkat


Spesifikasi:

Input Voltage 120V AC 60Hz

Output Voltage 24V DC

Suhu Operasi -20 -45 ℃ ( -4 -101 ℉)

Mode Voltase pancet

Ukuran (inci) 7,88 " × 3,35 " × 1,46 "

Bobot 520g


Pandhuan Instalasi 12/24-Volt DC

Tenaga DC sing stabil banget, stabil, terus-terusan voltase lampu LED

Umume
- Driver iki bakal dipasang sesuai karo Pasal 450 Kode Listrik Nasional lan dipasang dening listrik sing mumpuni lan profesional;
- Priksa manawa driver wis dipasang kanthi ventilasi sing cukup supaya bisa ngilangi panas.

Sadurunge Nginstal
- Daya kudu dicopot saben wektu nalika dipasang.
- Amati polaritas output DC 12/24-volt. Gagal ngawasi polaritas bisa ngrusak pencahayaan LED.
- Total wattage kanggo kabeh perlengkapan LED sing digunakake ora kudu ngluwihi rating watt maksimum pasokan listrik.

Sambungan Input / Grounding
- Gunakake konektor penjepit kanggo ngamanake kabel lan kabel.
- Route lan kabel sing aman supaya ora dicubit utawa rusak.
- Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal, sirkuit Kelas 2 voltase kurang. Kanggo kabel sing ana ing njero tembok, gunakake CL2 sing disertifikasi kanthi bener utawa kabel liyane sing luwih apik lan hardware sing dipasang sing cocog. Yen sampeyan ora ngerti babagan cara instal lan ngawat-ngawati produk iki, hubungi tukang listrik sing mumpuni. Gagal nginstal piranti kanthi bener bisa nyebabake kejut listrik utawa murub.
- Aja nginstal kabel voltase kelas 2 sing padha karo kekuwatan utama AC. Yen kabel AC lan voltase kurang nyebrang, jaga ing sudhut 90 derajat.
- Kasus pengemudi kudu didhasarake sesuai karo NEC Sambungake kabel lemah menyang kabel ijo driver.

Kawat Output
- Gawa kabel lampu liwat konektor penjepit liyane lan sambungake menyang kabel driver - positif menyang kabel abang (+) lan negatif ing kabel biru (-)

Iron Case Led Driver Dimenion


Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 40 440 x 410 x 205 215 x 95 x 40 0.52 22.5



Kategori Produk : Junction Box Led driver > Driver Led Junction Box Indoor

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki