Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Junction Box Led driver > Driver Led Junction Box Indoor

Driver Led Junction Box Indoor

Kategori produk dari Driver Led Junction Box Indoor , kami produsen khusus dari Cina, Driver Lampu Led UL Kadhaptar , Driver Lampu Voltage Rendah Magnetik pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Switch Driver Led R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 100W 24Volt UL TRIAC Phase-cut Dimmable Led Driver

    100W 24Volt UL TRIAC Phase-cut Dimmable Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Driver LED sing bisa dimmable yaiku voltase Input 110V / 120VAC Amerika Utara, output 100watt 24VDC 4000mA driver voltase terus-terusan sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil rendah sing kalebu kanggo ngaktifake instalasi...

    • 12V 40W Triac Phase Cut Driver Dimmable Led

    12V 40W Triac Phase Cut Driver Dimmable Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Driver LED sing bisa dimmable yaiku voltase Input 110V / 120VAC Amerika Utara, output 40watt 12VDC 1670mA driver voltase terus-terusan sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil rendah sing kalebu kanggo ngaktifake instalasi...

    • 20W 24V Triac Dimming UL ETL Led Driver

    20W 24V Triac Dimming UL ETL Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Driver LED sing bisa dimalable yaiku voltase Input 110V / 120VAC Amerika Utara, output driver listrik voltase 20watt 24VDC 830mA sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil rendah sing kalebu kanggo ngaktifake instalasi sing...

    • 12VDC 60W Driver Dhuwur Voltage PFC Dhuwur

    12VDC 60W Driver Dhuwur Voltage PFC Dhuwur

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Driver LED 12v sing ora bisa dimmable yaiku voltase Input 120VAC, output 60watt 12VDC ing Amerika Utara driver driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2L / cETL. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake cilik wesi profil sing kurang karo kothak prapatan supaya gampang dipasangake...

    • 24Volt 80W ETL Metal Case Driver CV

    24Volt 80W ETL Metal Case Driver CV

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Driver LED 24v sing ora bisa dimmable yaiku voltase Input 120VAC, output 80watt 24VDC 3330ma, Amerika Utara, driver sing dipimpin ing jero ruangan sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2L / cETL. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake cilik wesi profil sing kurang karo kothak prapatan...

    • 12Volt 20Watt UL Transformer Driver kanggo Led Led

    12Volt 20Watt UL Transformer Driver kanggo Led Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Driver LED 12v sing ora bisa diremehake minangka voltase Input 120VAC, output 20watt 12VDC 1670ma Amerika Utara sing dipimpin driver driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2L / cETL. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake cilik wesi profil sing kurang karo kothak prapatan supaya...

    • Driver Driver Pita LED 24VDC 40W UL / ETL

    Driver Driver Pita LED 24VDC 40W UL / ETL

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Driver LED 24v sing ora bisa dimmable minangka voltase Input 120VAC, output 40watt 24VDC ing Amerika Utara driver driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2L / cETL. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake cilik wesi profil sing kurang karo kothak prapatan supaya gampang dipasangake...

    • 60W 24V Led Transformer Driver Lampu Kabinet

    60W 24V Led Transformer Driver Lampu Kabinet

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Driver LED 24v sing ora dimmable yaiku voltase Input 120VAC, output 60watt 24VDC 2500ma Amerika Utara sing dipimpin driver ing jero ruangan sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2L / cETL. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake cilik wesi profil sing kurang karo kothak prapatan supaya...

    • 12V40W Konektor Tegangan UL Kelas2 Junction Box Drivers

    12V40W Konektor Tegangan UL Kelas2 Junction Box Drivers

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Driver LED 12v sing ora bisa dimmable yaiku voltase Input 120VAC, output 40watt 12VDC ing Amerika Utara driver driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2L / cETL. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake cilik wesi profil sing kurang karo kothak prapatan supaya gampang dipasangake...

    • 24Volt 20Watt Light Indoor Led Junction Driver Box

    24Volt 20Watt Light Indoor Led Junction Driver Box

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Driver LED 24v sing ora bisa dimmable yaiku voltase Input 120VAC, output 20watt 24VDC ing Amerika Utara driver driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2L / cETL. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake cilik wesi profil sing kurang karo kothak prapatan supaya gampang dipasangake...

    • 12V20W Led TRIAC Dimmable Power Supply Junction Box

    12V20W Led TRIAC Dimmable Power Supply Junction Box

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Driver LED sing bisa dimalable yaiku voltase Input 110V / 120VAC Amerika Utara , output 20watt 12VDC 1670mA driver voltase terus-terusan sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil rendah sing kalebu kanggo ngaktifake instalasi...

    • 60Watt 12VDC Iron Case 120VAC Led Dimmable Driver

    60Watt 12VDC Iron Case 120VAC Led Dimmable Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Driver LED sing bisa dimmable yaiku voltase Input 110V / 120VAC Amerika Utara, output 60watt 12VDC 5000mA voltase konstan sing dipimpin driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake omah IRON profil rendah sing kalebu supaya bisa gampang...

    • 24V 80Watt Triac Dimmable Junction Box Driver

    24V 80Watt Triac Dimmable Junction Box Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Driver wesi cilik sing bisa dimalable LED yaiku 75watt / 80watt 24VDC 120VAC Input Amerika Utara voltase terus-terusan driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil rendah sing kalebu kanggo ngaktifake instalasi sing...

    • 24V60W Konstant Voltage Constant Dimmable kanggo Lampu Led

    24V60W Konstant Voltage Constant Dimmable kanggo Lampu Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Driver dimacable Triac / phase cut (kanthi kothak prapatan) yaiku voltase AC 24VDC 2.5Amp konstan voltase AC menyang driver sing dipimpin DC sing dirancang kanggo memenuhi sertifikasi safety ETL / cETL Class 2. Catu daya sing dipimpin dimmable nampa voltase input universal 120VAC 60Hz lan nggunakake omah bahan wesi...

    • Driver Lampu LED 24V 100W DC Output

    Driver Lampu LED 24V 100W DC Output

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Driver LED 24v sing ora dimmable yaiku voltase Input 120VAC, output 100watt 24VDC ing Amerika Utara driver driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2L / cETL. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake cilik wesi profil sing kurang karo kothak prapatan supaya gampang dipasangake supaya...

    • 40W 24Volt ETL Dimmable Driver Tape Light

    40W 24Volt ETL Dimmable Driver Tape Light

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 40 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL CLASS 2 FCC RoHS

    Driver LED sing bisa dimmable yaiku voltase Input 110V / 120VAC Amerika Utara, output 40watt 24VDC 1670mA driver voltase terus-terusan sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil rendah sing kalebu kanggo ngaktifake instalasi...

China Driver Led Junction Box Indoor Supplier

Kothak persimpangan cilik kasus ZhenHuan`s dipimpin driver yaiku mode switch voltase terus-terusan kanthi UL / CUL lan ETL / cETLclass 2 sing dirating kanggo lampu led njero ruangan. Driver daya sing dipimpin seri iki nampa voltase input universal 120VAC utawa 220VAC lan dirancang kanggo nemokke driver sing bisa dimmable lan non-dimmable 0-10V / TRIAC / Phase kanthi kothak prapatan. Faktor daya dhuwur nganti 0,95 lan efisiensi 90% ngidini driver bisa operasi kanthi suhu sithik. Garansi 5 taun lan layanan OEM bisa ditampa. Indoor led power supplies

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki