Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Adaptor Ac sing Bisa Diuripake > 30W 12V 2.5A Multi Travel Adaptor Power Supply

30W 12V 2.5A Multi Travel Adaptor Power Supply
30W 12V 2.5A Multi Travel Adaptor Power Supply
30W 12V 2.5A Multi Travel Adaptor Power Supply
30W 12V 2.5A Multi Travel Adaptor Power Supply
30W 12V 2.5A Multi Travel Adaptor Power Supply

30W 12V 2.5A Multi Travel Adaptor Power Supply

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS39DU-1200250CZ

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 200000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015; UL, CE, RCM, KC, PSE, GS, CB, RoHS...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Adaptor daya universal iki minangka pasokan listrik output tunggal gaya tembok 12V2.5A kanthi macem-macem opsi colokan AC sing beda kanggo panggunaan global. Adaptor 12v ac ngidini 100VAC universal nganti voltase input 240VAC lan dirancang kanggo memenuhi efisiensi energi dhuwur Level VI. Fitur paling dhuwur Level VI ngidini sawetara adaptor 12V ngirit energi nalika ana ing mode operasi utawa mode siyaga. Adaptor daya sing bisa diijolake disetujoni kanggo sertifikasi keamanan internasional.

White Wall Plugs Adapter

Fitur


◆ U nganti 30W daya terus

Colokan AC sing bisa diijolake (kit colokan sing didol kanthi kapisah)

Sertifikat global

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Efisiensi energi level VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Over voltase / Swara saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

◆ Pass LPS (sumber daya winates)

◆ Ukuran Kompak, kasus plastik sing ditutup

◆ 100% tes burn-in lengkap

◆ 3 taun Garansi


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 3.661 x 1.811 x 1.299
Ukuran LxWxH (mm): 93 x 46 x 33

Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: Mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan Kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpenan: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora nganggo konsumsi daya: ing ngisor 0,15W
Overshoot: Maksimum 15%. Nalika pasokan listrik aktif utawa mateni
Cara adhem: Cooling Alami mudhun
RoHS manut: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%

Pilihan Plug AC: kanggo Amerika Utara (US Blade), Eropa (EU Blade) , Inggris (UK Blade) , Australia (AU Blade) lan China (CN Blade)

Standar Keamanan: UL62368, UL60950, CSA22.2, TUV EN60950, AS / NZS 60950, GB4943, J60950 (H22), K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS



Mechanical Specification

36w Interchangeable Adapter

Paket



Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 420 x 310 x 290 80 x 57 x 132 0.24 13


Kategori Produk : Adaptor Ac sing Bisa Diuripake

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki