Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pembalap Kelas Dimmable 2

Pembalap Kelas Dimmable 2

Kategori produk dari Pembalap Kelas Dimmable 2 , kami produsen khusus dari Cina, Pemandu Led anti banyu , Led Driver Zf120A pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 75W Dimensi Led Driver R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Pembalap Kelas Dimmable 2 Supplier

Pembalap kelas 2 dimmable minangka pembalap LED dimmable 12V / 24V DC sing paling kompak ing pasar kanthi dhaptar UL 8750. Driver sing dipimpin ing seri yaiku dirating kelas 2 lan dirancang kanggo ngoper kanthi saklar moderen MLV / Incandescent TRIAC (pojok Mimpin) . Aku ncased ing kothak logam ditutup profil profil sing kalebu 2 ketukan, siji-sijine, supaya gampang instalasi sing tundhuk karo syarat kode listrik.  

class 2 led driverled driver junction box

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki