Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver > 48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver

48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver
48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver
48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver
48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver
48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver
48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver
48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver

48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-4801000

Additional Info

    Packaging: Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 50 pcs dilebokake ing siji karton

    Produktivitas: 500000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap voltase konstan 48w yaiku salah sawijining rega murah, sawetara voltase input input AC universal 48VDC 1000mA saka 110VAC nganti 240VAC output DC single mimpin seri driver . Transformer pembangun utama ul iki minangka unit tenaga kelas II (durung duwe bumi), level driver IP20 sing ora anti banyu kanggo panggunaan njero ruangan. Supir daya sing dipimpin ngetrapake kasus plastik ukuran cilik lan kompak kanggo panggunaan njero ruangan mung lan kalebu proteksi voltase over-volt, pangreksan saiki lan proteksi sirkuit cendhak.

48v 1a led driver


Fitur


Cocog kanggo lampu LED njero ruangan lan aplikasi tandha obah

Design Desain voltase tetep

Case Plastik plastik segi empat tepat kanthi tingkat IP20

Input input AC / Universal lengkap

◆ Perlindhungan: Sirkuit cendhak / voltase luwih / saiki

Power Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

Power Unit daya 2

1 taun babar pisan


Spesifikasi s


Color: White

Dimensions LxWxH (in): 4.724 x 1.574 x 1.259
Dimensions LxWxH (mm): 120 x 50 x 32
Input: 100-240V AC±10% 47~63Hz
Output type: DC and Single output
Working Environmen: 0℃-40℃ (0%-90%RH)
Storage Environment:-20℃-60%℃ (0%-90%RH)
Load Regulation: ±5%

RoHS Compliant: Yes

Ripple & Noise(max): < 150mVp-p

Safety Approvals: UL/cUL 8750 FCC CE ...


Mechanical Specification

Qd 60w

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/White Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 380 x 290 x 145 55 x 35 x 125 0.165 10



Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki