Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver > 30 Watt 12V2.5A ZF120A Kelas 2 Pemandu LED

30 Watt 12V2.5A ZF120A Kelas 2 Pemandu LED
30 Watt 12V2.5A ZF120A Kelas 2 Pemandu LED
30 Watt 12V2.5A ZF120A Kelas 2 Pemandu LED
30 Watt 12V2.5A ZF120A Kelas 2 Pemandu LED

30 Watt 12V2.5A ZF120A Kelas 2 Pemandu LED

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-1202500

Additional Info

    Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    Produktivitas: 300000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap mandir voltase sing dipimpin yaiku biaya rendah, 30W 12vdc 2500ma output daya listrik AC / DC LED. Sumber daya listrik sing dipimpin u sing r ektangular kasus plastik karo tingkat IP20 kanggo panggunaan produk dipimpin njero ruangan. Featuring UL / Pungkasan Kelas 2 dirating lan eksploitasi desain kelas II (tanpa FG pin). Supir Led 12v 2.5a uga menehi proteksi voltase, nglindhungi saiki, nglindhungi daya lan perlindungan circuit cendhak lan garansi 1 taun.

12V 2.5A led driver


Fitur


Design Desain voltase tetep

Case Plastik plastik segi empat tepat kanthi tingkat IP20

Input input AC / Universal lengkap

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / voltase luwih / Saiki

Power Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

Power Unit daya 2

Cocog kanggo lampu LED njero ruangan lan aplikasi tandha obah

1 taun babar pisan


Spesifikasi s


Color: White

Dimensions LxWxH (in): 4.134 x 1.929 x 1.259
Dimensions LxWxH (mm): 105 x 49 x 32
Input: 100-240V AC±10% 47~63Hz
Output type: DC and Single output
Working Environmen: 0℃-40℃ (0%-90%RH)
Storage Environment:-20℃-60%℃ (0%-90%RH)
Load Regulation: ±5%

RoHS Compliant: Yes

Ripple & Noise(max): < 150mVp-p

Safety Approvals: UL/cUL 8750 FCC CE ...


Mechanical Specification

36w Led Driver

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/White Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 100 295 x 270 x 225 100 x 55 x 24 0.14 15



Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki