Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver > 36W 24V 1500mA Pemandu Lampu Led Konstanta

36W 24V 1500mA Pemandu Lampu Led Konstanta
36W 24V 1500mA Pemandu Lampu Led Konstanta
36W 24V 1500mA Pemandu Lampu Led Konstanta
36W 24V 1500mA Pemandu Lampu Led Konstanta

36W 24V 1500mA Pemandu Lampu Led Konstanta

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-2401500

Additional Info

    Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    Produktivitas: 300000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap mandir voltase sing dipimpin yaiku biaya rendah, 36W 24vdc 1500ma output daya listrik AC / DC LED. Sumber daya listrik sing dipimpin u sing r kasustang plastik ektangular kanthi level IP20 kanggo panggunaan produk dipimpin njero ruangan. Featuring UL / Pungkasan Kelas 2 dirating lan eksploitasi desain kelas II (tanpa FG pin). Driver Led 24v 1.5a menehi uga pangayoman voltase, nglindhungi saiki, nglindhungi daya lan perlindungan circuit cendhak lan garansi 1 taun.

24V 1.5A led driver


Fitur


Design Desain voltase tetep

Case Plastik plastik segi empat tepat kanthi tingkat IP20

Input input AC / Universal lengkap

◆ Perlindhungan: Sirkuit cendhak / voltase luwih / saiki

Power Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

Power Unit daya 2

Cocog kanggo lampu LED njero ruangan lan aplikasi tandha obah

1 taun babar pisan


Spesifikasi s


Color: White

Dimensions LxWxH (in): 4.134 x 1.929 x 1.259
Dimensions LxWxH (mm): 105 x 49 x 32
Input: 100-240V AC±10% 47~63Hz
Output type: DC and Single output
Working Environmen: 0℃-40℃ (0%-90%RH)
Storage Environment:-20℃-60%℃ (0%-90%RH)
Load Regulation: ±5%

RoHS Compliant: Yes

Ripple & Noise(max): < 150mVp-p

Safety Approvals: UL/cUL 8750 FCC CE ...


Mechanical Specification

36w Led Driver

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/White Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 100 295 x 270 x 225 100 x 55 x 24 0.14 15


Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki