Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver > 15W 12V DC 1.25A Driver Daya LED Putih

15W 12V DC 1.25A Driver Daya LED Putih
15W 12V DC 1.25A Driver Daya LED Putih
15W 12V DC 1.25A Driver Daya LED Putih
15W 12V DC 1.25A Driver Daya LED Putih

15W 12V DC 1.25A Driver Daya LED Putih

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-1201250

Additional Info

    Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 200 pcs dilebokake ing siji karton

    Produktivitas: 500000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap Lampu LED 12V yaiku salah sawijining rega sing murah, 15W 12V 1250mA mode voltase pancet AC / DC siji output AC menyang seri driver sing dipimpin DC. The 12V mimpin trafo nampa universal input AC sawetara voltase 100VAC kanggo 240VAC lan menehi garansi 12 sasi. Kanthi fitur desain Kelas II (tanpa FG pin) lan ngetrapake kandhang plastik persegi panjang persegi kanthi tingkat IP20, pembalap sing dipimpin dhuwur disertifikasi kanggo UL / cUL, CE lan RoHS peraturan keamanan internasional. 15w led driver ce


Fitur


Design Desain voltase tetep

Case Plastik plastik segi empat tepat kanthi tingkat IP20

Input input AC / Universal lengkap

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / voltase luwih / Saiki

Power Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

Power Unit daya 2

Cocog kanggo lampu LED njero ruangan lan aplikasi tandha obah

1 taun babar pisan


Spesifikasi s


Color: White

Dimensions LxWxH (in): 2.992 x 1.496 x 0.945
Dimensions LxWxH (mm): 76 x 38 x 24
Input: 100-240V AC±10% 47~63Hz
Output type: DC and Single output
Working Environmen: 0℃-40℃ (0%-90%RH)
Storage Environment:-20℃-60%℃ (0%-90%RH)
Load Regulation: ±5%

RoHS Compliant: Yes

Ripple & Noise(max): < 150mVp-p

Safety Approvals: UL/cUL 8750 FCC CE ...


Mechanical Specification

Qd 12w

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/White Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 200 345 x 280 x 230 42 x 26 x 80 0.055 12



Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki