Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver > 18W 36V 500mA Driver Daya Led Putih Cilik

18W 36V 500mA Driver Daya Led Putih Cilik
18W 36V 500mA Driver Daya Led Putih Cilik
18W 36V 500mA Driver Daya Led Putih Cilik
18W 36V 500mA Driver Daya Led Putih Cilik

18W 36V 500mA Driver Daya Led Putih Cilik

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-3600500

Additional Info

    Packaging: OEM Saben sijine ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    Produktivitas: 500000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: Cina

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Driver listrik LED minangka driver lampu LED LED output tunggal 18W 36VDC 0.5Amp. trafo led 36v iki nampa voltase input sawetara nominal 90 ~ 264VAC lan nyedhiyakake papat model kanthi voltase output sing beda-beda, masing-masing 5V, 12V, 24V, 36V, 48V, manawa aplikasi LED 18 wattage cilik paling asring digunakake. Ngeksploitasi desain Kelas II (tanpa pin FG) lan nggunakake kandhungan plastik persegi dowo kanthi level IP20, trafo led cocok kanggo campuran LED utawa alat (kayata piranti LED Decorationor Ads).

36V 0.5A power supply


Fitur


◆ Desain voltase pancet

◆ Kasus plastik persegi dowo kanthi level IP20

◆ Input AC Universal / Jangkauan lengkap

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / Voltase / Saiki

◆ Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

◆ Kelas daya kelas 2

◆ Cocog kanggo lampu LED njero ruangan lan aplikasi tandha obah

◆ garansi 1 taun


Spesifikasi s


Color: White

Dimensions LxWxH (in): 3.740 x 1.732 x 0.945
Dimensions LxWxH (mm): 95 x 44 x 24
Input: 100-240V AC±10% 47~63Hz
Output type: DC and Single output
Working Environmen: 0℃-40℃ (0%-90%RH)
Storage Environment:-20℃-60%℃ (0%-90%RH)
Load Regulation: ±5%

RoHS Compliant: Yes

Ripple & Noise(max): < 150mVp-p

Safety Approvals: UL/cUL 8750 FCC CE ...


Mechanical Specification

Qd 24w

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/White Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 100 295 x 270 x 225 100 x 55 x 24 0.1 11



Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki