Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver > 60W 24V 2.5A Transformer Driver Cahya Putih

60W 24V 2.5A Transformer Driver Cahya Putih
60W 24V 2.5A Transformer Driver Cahya Putih
60W 24V 2.5A Transformer Driver Cahya Putih
60W 24V 2.5A Transformer Driver Cahya Putih
60W 24V 2.5A Transformer Driver Cahya Putih
60W 24V 2.5A Transformer Driver Cahya Putih
60W 24V 2.5A Transformer Driver Cahya Putih

60W 24V 2.5A Transformer Driver Cahya Putih

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-2402500

Additional Info

    Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 50 pcs dilebokake ing siji karton.

    Produktivitas: 500000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001, UL, CE, RoHS...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap voltase pancet ZF120A-2402500 yaiku rega murah, 60W 24VDC 2500mA universal voltase input AC universal saka 110VAC dadi output output output DCV DC siji 240VAC . Transformer pembangun utama ul iki minangka unit tenaga kelas II (durung duwe bumi), level driver IP20 sing ora anti banyu kanggo panggunaan njero ruangan. Supir daya sing dipimpin ngetrapake kasus plastik ukuran cilik lan kompak kanggo panggunaan njero ruangan lan uga kalebu proteksi voltase over-volt, pangreksan saiki lan proteksi sirkuit cendhak.

60w Led Driver


Fitur


Cocog kanggo lampu LED njero ruangan lan aplikasi tandha obah

Design Desain voltase tetep

Case Plastik plastik segi empat tepat kanthi tingkat IP20

Input input AC / Universal lengkap

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / voltase luwih / Saiki

Power Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

Power Unit daya 2

1 taun babar pisan


Spesifikasi s


Color: White

Dimensions LxWxH (in): 4.724 x 1.574 x 1.259
Dimensions LxWxH (mm): 120 x 50 x 32
Input: 100-240V AC±10% 47~63Hz
Output type: DC and Single output
Working Environmen: 0℃-40℃ (0%-90%RH)
Storage Environment:-20℃-60%℃ (0%-90%RH)
Load Regulation: ±5%

RoHS Compliant: Yes

Ripple & Noise(max): < 150mVp-p

Safety Approvals: UL/cUL 8750 FCC CE ...


Mechanical Specification

Qd 60w

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/White Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 50 380 x 290 x 145 55 x 35 x 125 0.165 10



Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki