Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver > 24W 12V Sertifikasi UL Led Suplai Daya Supir Daya

24W 12V Sertifikasi UL Led Suplai Daya Supir Daya
24W 12V Sertifikasi UL Led Suplai Daya Supir Daya
24W 12V Sertifikasi UL Led Suplai Daya Supir Daya
24W 12V Sertifikasi UL Led Suplai Daya Supir Daya

24W 12V Sertifikasi UL Led Suplai Daya Supir Daya

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-1202000

Additional Info

    Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    Produktivitas: 500000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015, UL CE RoHS

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap tenaga LED yaiku salah sawijining driver lampu LED 24W 12VDC 2Amp AC / DC. Transformer pimpinan 12v iki nampa voltase input kisaran nominal 90 ~ 264VAC lan nyedhiyakake papat model kanthi voltase output beda, 5V, 12V, 24V, 36V 48V, yen aplikasi LED wattage 24 cilik sing paling kerjane bisa digunakake. Ngrancang desain Kelas II (tanpa FG pin) lan nganggo kurungan plastik persegi kanthi tingkat IP20, trafo sing dipimpin cocog kanggo LED utawa alat perkakas (kayata piranti Dekorasi LED).


12V 2.0A-01

Fitur


Design Desain voltase tetep

Case Plastik plastik segi empat tepat kanthi tingkat IP20

Input input AC / Universal lengkap

◆ Perlindhungan: Sirkuit cendhak / voltase luwih / saiki

Power Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

Power Unit daya 2

Cocog kanggo lampu LED njero ruangan lan aplikasi tandha obah

1 taun babar pisan


Spesifikasi s


Color: White

Dimensions LxWxH (in): 3.740 x 1.732 x 0.945
Dimensions LxWxH (mm): 95 x 44 x 24
Input: 100-240V AC±10% 47~63Hz
Output type: DC and Single output
Working Environmen: 0℃-40℃ (0%-90%RH)
Storage Environment:-20℃-60%℃ (0%-90%RH)
Load Regulation: ±5%

RoHS Compliant: Yes

Ripple & Noise(max): < 150mVp-p

Safety Approvals: UL/cUL 8750 FCC CE ...


Mechanical Specification

Qd 24w

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/White Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 100 295 x 270 x 225 100 x 55 x 24 0.1 11



Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki