Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

6W 24V Case Plastik DC DC DC
6W 24V Case Plastik DC DC DC
6W 24V Case Plastik DC DC DC
6W 24V Case Plastik DC DC DC
6W 24V Case Plastik DC DC DC

6W 24V Case Plastik DC DC DC

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

    Model No.: ZF120A-2400250

Additional Info

    Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 200 pcs dilebokake ing siji karton

    Produktivitas: 500000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015; UL CE FCC RoHS CB RCM...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pembalap mini sing dipimpin yaiku pembalap 6W 24volt 250ma output output sing dirancang kanggo memenuhi standar safety UL / cUL 8750 lan CE. Pembalap ZF120A-24005000 nrima voltase input AC lengkap 100-240V, mode voltase pancet lan menehi garansi 12 wulan . Nampilake desain Kelas II (tanpa FG pin) lan nganggo kandhang plastik retardant 94V-0, trafo pembalap sing luwih pas cocog karo lampu LED njero ruangan lan aplikasi LED level-entry.

24v 0 25a 03


Fitur


Design Desain voltase tetep

Case Plastik plastik alun-alun karo level IP20

Input input AC / Universal lengkap

◆ Perlindhungan: Sirkuit cendhak / voltase luwih / saiki

Power Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

Power Unit daya 2

Cocog kanggo lampu LED njero ruangan lan aplikasi tandha obah

1 taun babar pisan


Spesifikasi s


Color: White

Dimensions LxWxH (in): 1.653 x 1.574 x 0.787
Dimensions LxWxH (mm): 42 x 40 x 20
Input: 100-240V AC±10% 47~63Hz
Output type: DC and Single output
Working Environmen: 0℃-40℃ (0%-90%RH)
Storage Environment:-20℃-60%℃ (0%-90%RH)
Load Regulation: ±5%

RoHS Compliant: Yes

Ripple & Noise(max): < 150mVp-p

Safety Approvals: UL/cUL 8750 FCC CE ...


Mechanical Specification

Qd 6w Q

Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/White Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 200 490 x 235 x 145 43 x 22 x 60 0.045 10


Kategori Produk : Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki