Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Tegangan Driver Led Konstanta > Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Driver Plastik 110-240VAC Led Driver

Kategori produk dari Driver Plastik 110-240VAC Led Driver , kami produsen khusus dari Cina, Pasokan Daya Driver , Transformer Led pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Transformer 220V Nganti 12V R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 36Volt 1.3A 50Watt AC DC Drivers Transformer

    36Volt 1.3A 50Watt AC DC Drivers Transformer

    • Brand: ZH

    • Packaging: Saben sijine ing kothak putih cilik, 50 pcs dilebokake ing siji karton. OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    50W driver voltase voltase konstan 50W iku regane murah, 50W 36VDC 1300mA universal voltase input AC kisaran saka 110VAC nganti 240VAC output DC tunggal led driver . Transformer driver sing dipimpin ul iki minangka unit daya kelas II (durung duwe pin bumi), driver led non- anti banyu tingkat IP20 kanggo digunakake ing...

    • 36V 1A 36W RoHS Led Tube Driver

    36V 1A 36W RoHS Led Tube Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM Saben sijine ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS...

    Driver voltase terus-terusan murah, 36W 36vdc 1000ma output tunggal AC / DC power supply. Sumber daya mimpin u sing r ectangular cilik bahan plastik karo tingkat IP20 kanggo produk mimpin njero ruangan nggunakake. Nampilake UL / cUL Kelas 2 sing dirating lan ngeksploitasi desain Kelas II (tanpa pin FG). Driver Led 12v...

    • Perumahan Plastik Driver 24W 36V 670mA DC

    Perumahan Plastik Driver 24W 36V 670mA DC

    • Brand: ZH

    • Packaging: Saben sijine ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Driver Lampu LED 36V iku regane murah, 24W 36V 670mA AC / DC mode voltase terus-terusan AC output tunggal menyang seri driver LED. Transformator led 36v nampa kisaran voltase input AC universal 100VAC nganti 240VAC lan menehi garansi 12 wulan. Kanthi fitur desain Kelas II (tanpa pin FG) lan nggunakake kandhungan...

    • UL 36Volt 330mA 12W Led Plastik Box

    UL 36Volt 330mA 12W Led Plastik Box

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM Saben sijine ing kothak putih cilik, 200 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS

    Driver Lampu LED 36V iku regane murah, 12W 36V 330mA AC / DC mode voltase konstan output AC tunggal menyang seri driver sing dipimpin DC. Transformator led 36v nampa kisaran voltase input AC universal 100VAC nganti 240VAC lan menehi garansi 12 wulan. Kanthi fitur desain Kelas II (tanpa pin FG) lan nggunakake...

    • 18W 36V 500mA Driver Daya Led Putih Cilik

    18W 36V 500mA Driver Daya Led Putih Cilik

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM Saben sijine ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Driver listrik LED minangka driver lampu LED LED output tunggal 18W 36VDC 0.5Amp. trafo led 36v iki nampa voltase input sawetara nominal 90 ~ 264VAC lan nyedhiyakake papat model kanthi voltase output sing beda-beda, masing-masing 5V, 12V, 24V, 36V, 48V, manawa aplikasi LED 18 wattage cilik paling asring digunakake....

    • 48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver

    48 Watt 48VDC 1000mA UL FCC Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 50 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Pembalap voltase konstan 48w yaiku salah sawijining rega murah, sawetara voltase input input AC universal 48VDC 1000mA saka 110VAC nganti 240VAC output DC single mimpin seri driver . Transformer pembangun utama ul iki minangka unit tenaga kelas II (durung duwe bumi), level driver IP20 sing ora anti banyu kanggo...

    • 48VDC 750mA 36W Daya Cahaya Daya Gunakake Lampu

    48VDC 750mA 36W Daya Cahaya Daya Gunakake Lampu

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS...

    Pembalap mandir voltase sing dipimpin yaiku biaya murah, 36W 48vdc 750ma output daya AC / DC LED. Sumber daya listrik sing dipimpin u sing r ektangular kasus plastik karo tingkat IP20 kanggo panggunaan produk dipimpin njero ruangan. Featuring UL / Pungkasan Kelas 2 dirating lan eksploitasi desain kelas II (tanpa FG...

    • 24W 48V 500mA voltase Konstanta Konstanta Led

    24W 48V 500mA voltase Konstanta Konstanta Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Pemandu Lampu LED 48V yaiku salah sawijining rega sing murah, 24W 48V 500mA AC / DC mode voltase pancet siji output AC menyang seri driver sing dipimpin DC. The 48v mimpin trafo nampa universal input AC sawetara voltase 100VAC kanggo 240VAC lan menehi garansi 12 sasi. Kanthi fitur desain Kelas II (tanpa FG pin) lan...

    • 18W 48V 0.375A UL Exterior Led UL

    18W 48V 0.375A UL Exterior Led UL

    • Brand: ZH

    • Packaging: Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Pembalap Lampu LED 48V yaiku salah sawijining rega sing murah, 18W 48V 375mA mode voltase pancet AC / DC siji output AC menyang seri driver sing dipimpin DC. The 48v mimpin trafo nampa universal input AC sawetara voltase 100VAC kanggo 240VAC lan menehi garansi 12 sasi. Kanthi fitur desain Kelas II (tanpa FG pin) lan...

    • AC menyang DC48V 250mA 12W Led Panel driver

    AC menyang DC48V 250mA 12W Led Panel driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 200 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS

    Pemandu Lampu LED 48V yaiku salah sawijining rega murah, 12W 48V 500mA mode AC / DC voltase pancet tunggal output AC menyang seri pembalap DC sing dipimpin. The 48v 12w mimpin trafo nampa universal input AC sawetara voltase 100VAC kanggo 240VAC lan menehi garansi 12 sasi. Kanthi fitur desain Kelas II (tanpa FG pin)...

    • 42W 12V3.5A Kelas 2 Kanada Transformer Driver Led

    42W 12V3.5A Kelas 2 Kanada Transformer Driver Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 50 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Pembalap sing dipimpin output siji yaiku 42W 12V DC 3.5A mode voltase pancet siji output tenaga listrik AC / DC . Nampa ing universal sawetara input AC saka 90VAC kanggo 264VAC lan menehi telung model karo voltase output beda, 5V, 12V, 24V, 36V, 48V mungguh, sing wattage cilik aplikasi LED makaryakaken paling seneng....

    • 18W 24V 750mA Kelas 2 Pemandu Cahya Led

    18W 24V 750mA Kelas 2 Pemandu Cahya Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Pembalap listrik LED yaiku 18W 24VDC 0.75Amp AC / DC driver output LED tunggal. Transformer pimpinan 24v iki nampa voltase input kisaran nominal 90 ~ 264VAC lan nyedhiyakake papat model kanthi voltase output beda, masing-masing 5V, 12V, 24V, 36V, 48V, manawa aplikasi 18 wattage cilik digunakake kanggo asring....

    • 30W 24V 1.25A driver Output Dhewe Transformer

    30W 24V 1.25A driver Output Dhewe Transformer

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS...

    Pembalap mandir voltase sing dipimpin yaiku biaya rendah, 30W 24vdc 1250ma output daya listrik AC / DC LED. Sumber daya listrik sing dipimpin u sing r kasustang plastik ektangular kanthi level IP20 kanggo panggunaan produk dipimpin njero ruangan. Featuring UL / Pungkasan Kelas 2 dirating lan eksploitasi desain kelas...

    • 30 Watt 12V2.5A ZF120A Kelas 2 Pemandu LED

    30 Watt 12V2.5A ZF120A Kelas 2 Pemandu LED

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS...

    Pembalap mandir voltase sing dipimpin yaiku biaya rendah, 30W 12vdc 2500ma output daya listrik AC / DC LED. Sumber daya listrik sing dipimpin u sing r ektangular kasus plastik karo tingkat IP20 kanggo panggunaan produk dipimpin njero ruangan. Featuring UL / Pungkasan Kelas 2 dirating lan eksploitasi desain kelas II...

    • 45W 12 Volt LED Transformer Driver kanggo Lampu

    45W 12 Volt LED Transformer Driver kanggo Lampu

    • Brand: ZH

    • Packaging: Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 50 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Pembalap sing dipimpin output yaiku salah sawijining mode voltase pancet 45W 12V DC 3750mA output output daya AC / DC LED. Nampa ing universal sawetara input AC saka 90VAC kanggo 264VAC lan menehi telung model karo voltase output beda, 5V, 12V, 24V, 36V, 48V mungguh, sing wattage cilik aplikasi LED makaryakaken paling...

    • 12 Pemandu Led Watt 24V 500mA AC 110V

    12 Pemandu Led Watt 24V 500mA AC 110V

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 200 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS

    Pembalap Lampu LED 24V 500ma yaiku rega murah, mode voltase pancet AC / DC konversi 12W output siji menyang seri driver DC. The 24v mimpin trafo nampa universal input AC sawetara voltase 100VAC kanggo 240VAC lan menehi garansi 12 sasi. Kanthi fitur desain Kelas II (tanpa FG pin) lan ngetrapake kandhang plastik persegi...

    • 48 Watt 12V4A HS Code UL Led Driver

    48 Watt 12V4A HS Code UL Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 50 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Driver ZF120A-1204000 voltase sing dipimpin minangka rega murah, 48W 12VDC 4000mA universal voltase input AC saka 110VAC dadi output output output DCV DC siji 240VAC . Transformer pembangun utama ul iki minangka unit tenaga kelas II (durung duwe bumi), level driver IP20 sing ora anti banyu kanggo panggunaan njero...

    • 36W 24V 1500mA Pemandu Lampu Led Konstanta

    36W 24V 1500mA Pemandu Lampu Led Konstanta

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 100 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS...

    Pembalap mandir voltase sing dipimpin yaiku biaya rendah, 36W 24vdc 1500ma output daya listrik AC / DC LED. Sumber daya listrik sing dipimpin u sing r kasustang plastik ektangular kanthi level IP20 kanggo panggunaan produk dipimpin njero ruangan. Featuring UL / Pungkasan Kelas 2 dirating lan eksploitasi desain kelas...

    • 42W 24VDC 1.75A ZF120A-2401750 Pemandu Baterai LED

    42W 24VDC 1.75A ZF120A-2401750 Pemandu Baterai LED

    • Brand: ZH

    • Packaging: Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 50 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC...

    Pembalap sing dipimpin output siji yaiku mode voltase pancet 42W 24V DC 1750mA output output daya AC / DC LED. Nampa ing universal sawetara input AC saka 90VAC kanggo 264VAC lan menehi telung model karo voltase output beda, 5V, 12V, 24V, 36V mungguh, aplikasi sing wattage cilik LED makaryakaken paling seneng. Pembalap...

    • 15W 12V DC 1.25A Driver Daya LED Putih

    15W 12V DC 1.25A Driver Daya LED Putih

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 200 pcs dilebokake ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, RoHS...

    Pembalap Lampu LED 12V yaiku salah sawijining rega sing murah, 15W 12V 1250mA mode voltase pancet AC / DC siji output AC menyang seri driver sing dipimpin DC. The 12V mimpin trafo nampa universal input AC sawetara voltase 100VAC kanggo 240VAC lan menehi garansi 12 sasi. Kanthi fitur desain Kelas II (tanpa FG pin) lan...

    • 60W 12V Case Plastik Transformer Driver Led Led

    60W 12V Case Plastik Transformer Driver Led Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: OEM. Saben dilebokake ing kothak putih cilik, 50 pcs dilebokake ing siji karton.

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, RoHS...

    Pembalap voltase pancet ZF120A-1205000 yaiku salah sawijining rega sing murah, 60W 12VDC 5000mA universal voltase input AC universal saka 110VAC dadi output output output DCV DC siji 240VAC . Transformer pembangun utama ul iki minangka unit tenaga kelas II (durung duwe bumi), level driver IP20 sing ora anti banyu...

China Driver Plastik 110-240VAC Led Driver Supplier

Pancet mode voltase driver mimpin nggunakake omah bahan plastik ZhenHuan karo tingkat IP20 dienggo njero ruangan mung, nampa s output sawetara daya saka 3 Watts kanggo 60 Watts karo sertifikat safety global. Transformer daya sing dipimpin seri nggunakake macem-macem voltase input universal saka 110vac nganti 240vac lan dirancang kanggo memenuhi kandhungan gaya UL sing Dikenal .

led driver class 2

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki