Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Pembalap Kelas Dimmable 2 > 24VDC Triac Dimmable Led driver

24VDC Triac Dimmable Led driver

Kategori produk dari 24VDC Triac Dimmable Led driver , kami produsen khusus dari Cina, Daya Supir Daya , Voltase Led Driver Led pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Sumber Daya Led R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • Transformer Led PFC 24Volt 20Watt ETL 120VAC dhuwur

    Transformer Led PFC 24Volt 20Watt ETL 120VAC dhuwur

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Supir LED triac dimmable yaiku salah sawijining 20watt 24VDC 830ma, voltase pancet 120VAC Input Amerika Utara sing mandheg mandhegake sertifikasi kanggo ketemu persetujuan safety UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil sing kurang kanggo ngaktifake instalasi gampang nggawe driver...

    • 24VDC 40W Pandu Junction PFC Dhuwur Led

    24VDC 40W Pandu Junction PFC Dhuwur Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Supir LED triac dimmable yaiku salah siji 40watt 24VDC 1670ma, voltase pancet 120VAC universal Amerika Utara sing nggawa driver sing disertifikasi kanggo ketemu persetujuan safety UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil sing kurang kanggo ngaktifake instalasi gampang nggawe driver...

    • DC24Volt 60Watt High PFC Led Light Dimmable Driver

    DC24Volt 60Watt High PFC Led Light Dimmable Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Pembalap LED triac dimmable yaiku salah siji 60watt 24VDC 2500ma, normal voltase pancet 120VAC Input Amérika Lor sing disetujoni driver kanggo ketemu persetujuan safety ETL / cETL Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil sing kurang kanggo ngaktifake instalasi gampang nggawe driver solusi...

    • 80W24V Constant voltase EtL Led Box Junction Box

    80W24V Constant voltase EtL Led Box Junction Box

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Supir LED triac dimmable yaiku salah sawijining 80watt 24VDC 3330mA, normal voltase pancet 120VAC Input Amerika Utara sing mandhegake sertifikasi kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil sing kurang kanggo ngaktifake instalasi gampang nggawe driver...

    • 24V4A Kelas Loro 2V4A Pemimpin Dimmable Elektronik

    24V4A Kelas Loro 2V4A Pemimpin Dimmable Elektronik

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 40pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, ETL/cETL FCC RoHS CLASS 2 Listed

    Supir LED triac dimmable yaiku salah sawijining 100watt 96watt 24VDC 4000mA, voltase pancet 120VAC Input Amerika Utara sing mandheg nggawa driver disetujoni kanggo nemoni persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus IRON profil sing kurang kanggo ngaktifake instalasi gampang...

    • 20W 24VDC Perumahan Aluminium UL Kelas2 Led driver

    20W 24VDC Perumahan Aluminium UL Kelas2 Led driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2 FCC RoHS Listed

    Supir LED triac dimmable yaiku salah sawijining 20 wattage 24VDC 830mA, universal listrik voltase anti banyu UVVV Input North America dipimpin sertifikasi kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil sing kurang 2 ngalahake supaya gampang instalasi...

    • 60W 24VDC Konstabel Led Cepet Tegangan Dimensi Kasedhiya

    60W 24VDC Konstabel Led Cepet Tegangan Dimensi Kasedhiya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2

    Pemandu LED dimmable phase triac yaiku salah siji 60 watt 24 volt 2500ma dc output dimmer, pembalap dirancang kanggo nyiapake persetujuan keamanan UL / CUL 8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake supaya gampang...

    • 40W 24 Volt Led Lampu Ngoper Dimmer

    40W 24 Volt Led Lampu Ngoper Dimmer

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL/cUL Class 2 FCC RoHS

    Pembalap LED triac dimmable (kanthi kothak prapatan) yaiku salah siji 40 watt 24 volt dc dimmer timbal driver sing dirancang kanggo ketemu persetujuan keamanan UL / CUL 8750 Kelas 2 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Pembalap daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing kalebu 2 ngalahake...

    • 96Watt / 24VDC UL KELAS 2 Driver Elektronik Dimmer

    96Watt / 24VDC UL KELAS 2 Driver Elektronik Dimmer

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2 FCC RoHS

    Pembalap LED triac dimmable yaiku salah siji 96W 24VDC 4000ma, input 120VAC ing Amerika Utara sing mandhiri anti banyu anti banyu sing disetujoni supaya bisa ketemu persetujuan keamanan UL / cUL 8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil sing kurang 2 ngalahake supaya gampang...

    • 75W 24V Ukuran Lampu Triac Dimac Led Driver

    75W 24V Ukuran Lampu Triac Dimac Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2 FCC RoHS

    Supir LED triac dimmable yaiku salah sawijining 75watt 24VDC 3160ma, pembalap anti banyu anti 120VAC Input Amérika Lor sing disetujoni kanggo ketemu UL / cUL 8750 persetujuan safety Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil sing kurang 2 ngalahake supaya gampang instalasi nggawe driver...

China 24VDC Triac Dimmable Led driver Supplier

Seri Drivers voltase LED sing ora bisa dimensine saka ZHPOWER nawakake UL 8750 Dhaptar enclosure gaya. Pembalap dc jinis UL Listed yaiku kelas 2 dirating lan cocog kanggo instalasi njero ruangan. Kanthi voltase input universal wiwit 100VAC nganti 277VAC lan pilihan voltase output 12V lan 24V , driver seri uga kalebu Auto Reset, liwat proteksi sirkuit saiki lan cendhak.

24v dc dimmable led driver

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki