Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2

Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2

Kategori produk dari Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 , kami produsen khusus dari Cina, Kelas 2 Pasokan UL , Kelas Bekalan Daya Kelas 2 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Dipimpin Bekalan Daya Cahaya Natal R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Bekalan Daya Kelas UL Kelas 2 Supplier

Yen sampeyan nggolek sumber listrik UL cUL Kelas 2 AC-DC, ZhenHuan Group bisa mbantu sampeyan. Kita nawakake solusi transformer daya Kelas 2 lengkap sing kalebu daya output wiwit saka 4,2 Watts nganti 100 Watts lan ngluwihi voltase lan arus output saka 4.2VDC dadi 48VDC, 100ma nganti 5000ma. Jinis plug témbok témbok témbok lan desktop jinis kelas 2 dirancang kanggo ngrampungake standar safety internasional UL 1310, uga cocog karo standar Level VI efisiensi energi paling anyar.

us plug adapter

AC Inlet Power Adapter

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki