Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Sumber Daya kanggo Piranti > Adaptor Daya Audio & Video

Adaptor Daya Audio & Video

Kategori produk dari Adaptor Daya Audio & Video , kami produsen khusus dari Cina, Pasokan Daya Audio Swara Kurang , Ngalih Pasokan Daya kanggo Audio Amplifier pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor Daya kanggo Audio Ngarep R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 12V 2 Amp Digital AC Power Supply Adaptor

    12V 2 Amp Digital AC Power Supply Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor desktop kabeh-ing-siji minangka desain paling anyar, mode voltase 12Volt 2000mA 24w voltase voltase input universal universal AC input 100vac nganti 240vac pasokan daya output tunggal kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. Pasokan listrik 12v dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi...

    • 12V 1.5A Wall Plug Camera Monitor Pasokan Daya

    12V 1.5A Wall Plug Camera Monitor Pasokan Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, ROHS, GS, CB...

    Pasokan listrik audio / video kasebut bisa dipercaya, 18W 12Volt 1500mA dipasang ing tembok kanthi adaptasi AC-seri voltase voltase seri seri. Kelas 2 sumber daya 18W iki dilengkapi karo jinis AC plug USA lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi kerja level...

    • 24V 5Amp 120W Ngalih Kontrol Power Supply Digital

    24V 5Amp 120W Ngalih Kontrol Power Supply Digital

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor catu daya KS kualitas dhuwur lan PFC, ireng utawa putih 24Volt 5.0Amp dc output 120w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal nyedhiyakake garansi 3...

    • 110V-220VAC 20V7A Adaptor kanggo DVR Set Top Box

    110V-220VAC 20V7A Adaptor kanggo DVR Set Top Box

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 20 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS RoHS...

    Adaptor catu daya KS minangka kualitas dhuwur lan PFC, 20Volt ireng 7.0Amp dc output output 140w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 20v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal nyedhiyakake...

    • 19V 4,74A Unit Pasokan Daya Digital AC DC

    19V 4,74A Unit Pasokan Daya Digital AC DC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor listrik seri yaiku kualitas tinggi, ireng utawa putih 19Volt 4.74Amp dc output 90w seri gaya voltase konstan gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 19v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal nyedhiyakake garansi 3...

    • 12V DC 8A 96W / 100W DVR Transformer Power Supply

    12V DC 8A 96W / 100W DVR Transformer Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor listrik seri yaiku kualitas tinggi, ireng utawa putih 12Volt 8.0Amp dc output 96w 100w gaya suplai voltase gaya desktop terus-terusan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc...

    • All-in-one 12V 3A Desktop AC DC Adaptor Digital

    All-in-one 12V 3A Desktop AC DC Adaptor Digital

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor desktop kabeh-ing-siji minangka desain paling anyar, mode voltase 12Volt 3000mA 36w warna voltase konstan input universal AC 100vac nganti 240vac pasokan daya output siji kanthi persetujuan keamanan UL / cUL FCC PSE CE GS RCM. Pasokan listrik 12v dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi US DoE Level...

    • AC / DC 19V 1.5A Digital Photo Frame Power Adaptor

    AC / DC 19V 1.5A Digital Photo Frame Power Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya seri yaiku adaptor voltase gaya konvensional 19Volt 1.5Amp kanthi kualitas dhuwur, ireng utawa putih kanthi gaya LED kanthi indikasi LED ijo. Adaptor output tunggal 19v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi...

    • 18VDC 1.5A Adaptor Daya kanggo Bingkai Foto Digital

    18VDC 1.5A Adaptor Daya kanggo Bingkai Foto Digital

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya seri kualitas dhuwur, ireng utawa putih 18Volt 1.5Amp dc output 27w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 18v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing diwenehi...

    • 12V 3A AC DC Digital Torsi Adaptor 36W

    12V 3A AC DC Digital Torsi Adaptor 36W

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya seri kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 3.0Amp dc output 36w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • DC 12V 4A DVD Player Bluetooth Adaptor AC

    DC 12V 4A DVD Player Bluetooth Adaptor AC

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Seri power supply KS minangka kualitas tinggi, ireng utawa putih 12Volt 4.0Amp dc output 48w gaya desktop seri adaptor voltase konstan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal...

    • AC / DC 16V4A Adaptor Daya kanggo Portable DVD Player

    AC / DC 16V4A Adaptor Daya kanggo Portable DVD Player

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Seri power supply KS minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 16Volt 4.0Amp dc output 64w gaya desktop seri adaptor voltase konstan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 16v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2...

    • 12V 3.5A 42W DVE Ngalih Adaptor Power Supply

    12V 3.5A 42W DVE Ngalih Adaptor Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Seri daya KS minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 3.5Amp dc output 42w desktop gaya adaptor tegangan terus-terusan seri kanthi pratondo LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku...

    • 17V 3.5A 60W Digital Variabel DC Power Supply

    17V 3.5A 60W Digital Variabel DC Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Seri power supply KS minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 17Volt 3.5Amp dc output 60w desktop gaya adaptor tegangan terus-terusan seri kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 17v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc...

    • 14V 4A AC DC Kamera Keamanan Power Supply

    14V 4A AC DC Kamera Keamanan Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Seri power supply KS minangka kualitas dhuwur, ireng utawa putih 14Volt 4.0Amp dc output 56w gaya desktop seri adaptor voltase konstan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 14v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • 15VDC / 3.3A UL Power Supply kanggo Bingkai Foto Digital

    15VDC / 3.3A UL Power Supply kanggo Bingkai Foto Digital

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Seri power supply KS minangka kualitas tinggi, ireng utawa putih 15Volt 3.3Amp dc output 50w gaya desktop seri adaptor voltase konstan kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 15v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal...

    • 60W 12V Power Supply 5A kanggo Kamera DVR

    60W 12V Power Supply 5A kanggo Kamera DVR

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Seri daya KS minangka kualitas tinggi, ireng utawa putih 12Volt 5.0Amp output 60w desktop gaya adaptor voltase seri desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2...

    • 19V3.7A DC 70W Desktop Power Supply Desktop Digital

    19V3.7A DC 70W Desktop Power Supply Desktop Digital

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor sumber daya seri yaiku adaptor voltase gaya konvensional 19Volt 3.7Amp dc 70w kanthi gaya adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 19v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • 24V DC 3A DVD Duplicator Portable Power Supply

    24V DC 3A DVD Duplicator Portable Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor catu daya seri yaiku adaptor voltase gaya 24Volt 3.0Amp kualitas dhuwur, ireng utawa putih kanthi gaya 72w desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2...

    • AC DC 12V1A UL Power Lighting Adaptor Audio

    AC DC 12V1A UL Power Lighting Adaptor Audio

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE RCM KC GS RoHS CCC PSE...

    Pasokan listrik audio / video bisa dipercaya, 12W 12Volt 1000mA sing dipasang ing tembok kanthi seri AC-seri adaptor voltase konstan. Kelas 2 sumber daya 12w iki dilengkapi karo jinis AC plug USA lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi kerja level VI,...

    • 12V DC 2.5A Audio EU Plug Adaptor Daya

    12V DC 2.5A Audio EU Plug Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE GS CB KC RCM PSE CCC...

    Pasokan listrik audio / video bisa dipercaya, output dc 30W 12V 12Volt 2500mA gaya adaptor AC / DC seri adaptor daya AC kanthi CE EMC KC KCC GS RoHS CCC UL tandha keamanan. Power supply 12v 30w iki dilengkapi colokan AC tipe KR EU lan Kelas II sing tanpa pin bumi, nampa voltase input AC universal 220V. Nampilake...

China Adaptor Daya Audio & Video Supplier

Yen sampeyan nggoleki sumber daya universal AC DC kanggo peralatan Audio lan Video, ZhenHuan Group bisa ngrewangi sampeyan. Kita nawakake solusi trafo adaptor standar daya UL / EN / IEC 62368 60065 paling anyar kanthi garansi 3 taun. Kabeh pasokan listrik dirancang kanggo memenuhi standar keamanan UL CE FCC EMC KC GS RoHS RCM SAA PSE CCC, uga memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki