Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Adaptor Plug Telpon > Adol Plug AU > 12Volt 2.5Amp 30W AC Plug Adapter Plug AC

12Volt 2.5Amp 30W AC Plug Adapter Plug AC

12Volt 2.5Amp 30W AC Plug Adapter Plug AC

Tipe Pembayaran: T/T,Paypal
Incoterm: FOB,EXW
Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

    Model No.: KS30W-12V-AU

Additional Info

    Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 60pcs saben karton standar c. adat ditrima

    Produktivitas: 200000

    Brand: ZH

    Transportasi: Ocean,Air,Express

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 500000

    Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS PSE CCC...

    Kode HS: 850440

    Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pasokan tenaga dadi dipercaya, 12V 24V 5V 6V 8V 9V 15V 16V 18V 19V 20V 28V 30V 32V 36V gaya tembok dipasang kanthi gaya siji-output AC DC seri adaptor. Kelas 2 sumber daya 36w Nail Gel Uv iki dilengkapi karo jinis AC plug AU lan kelas 2 dirating tanpa pin bumi, nrima universal input AC sawetara voltase. Nampilake efisiensi kerja ing tingkat VI, konsumsi tenaga tanpa beban sing murah ing ngisor 0.1W, kabeh pasokan tenaga kerja tundhuk karo peraturan energi paling anyar ing AS. Adapter adaptor AC universal nyedhiyakake proteksi keamanan kanggo arus voltase, lan voltase cendhak.

saa power supply


Fitur


◆ gaya tembok tembok blade AU, nganti kekuwatan terus 36W

Input input AC / Universal lengkap

◆ efisiensi energi tingkat VI

◆ Proteksi: Sirkuit cendhak / voltase luwih / Saiki

Power Kekuwatan kelas II (tanpa pin bumi)

Units Unit daya 2

◆ Pass LPS (Sumber daya winates)

Size Ukuran kompak, kasus plastik sing ditutup

Ing test burn-in 100% kebak

◆ 3 taun Jaminan


Spesifikasi s


Ukuran LxWxH (ing): 3.031 x 1.850 x 1.220
Ukuran LxWxH (mm): 77 x 47 x 31
Werna: Ireng / Putih
Input: 100-240V AC ± 10% 50 / 60Hz
Output: mode voltase pancet lan output Single
Lingkungan kerja: -10 ℃ -40 ℃ 5% -90% RH
Lingkungan Panyimpen: -20 ℃ -85% ℃ 5% -95% RH
Ora ana konsumsi daya beban: ing ngisor 0.15W
Overshoot: 15% Maks. Yen pasokan daya urip utawa mateni
Cara nggawe adhem: Kelangan alami sing adhem
Netepi RoHS: Ya
Ripple / Noise: <150mV
Akurasi: ± 1%
Standar safety: UL1310, UL62368, J62368, TUV-GS CE IEC / EN62368, AS / NZS 62368, GB4943, K60950
Persetujuan Keamanan: UL CUL CE KC GS SAA RCM CB FCC RoHS
Aplikasi: 3D Printer, LCD Monitor, Lampu LED, CCTV, Bingkai Foto Digital, Telpon Ponsel, PC Tablet, Kulkas, DVD portebel, Set Top Box, Sistem Sistem Keamanan, Produk Pijet, Produk Elektronik dll.



Mechanical Specification

6039 Au


Paket


Package
Piece/Carton(pcs)
Dimension/Carton(mm)
Dimension/Brown Box(mm)
Piece Weight(KG)
Gross Weight/Carton(KG)
OEM package 60 360 x 352 x 250 68 x 55 x 115 0.15 10



Kategori Produk : Adaptor Plug Telpon > Adol Plug AU

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki