Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Junction Box Led driver > Driver Junction Box Junction Luar

Driver Junction Box Junction Luar

Kategori produk dari Driver Junction Box Junction Luar , kami produsen khusus dari Cina, Driver Lampu Led , Drivers Lampu Dimmable Led pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Driver Lampu Led Dimmable R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • 12V DC 5A 60W 0-10V Dimming Led Driver

    12V DC 5A 60W 0-10V Dimming Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS...

    Driver LED 0-10V / PWM / Resistansi sing bisa dimmable yaiku 60 watt 12 volt 5 amp output output voltase dimmer driver sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan syarat emisi sing ditindakake kanggo FCC. Driver daya surem sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup 2...

    • 12V / 40W UL / cUL 0-10V Driver Dimmable kanggo Lampu Led

    12V / 40W UL / cUL 0-10V Driver Dimmable kanggo Lampu Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS...

    Driver LED dimmable 0-10V / PWM / Resistensi yaiku driver 40mm watt 12 volt 3.33 amp dc output driver sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan syarat emisi sing ditindakake kanggo FCC. Driver daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo...

    • 24V 60Watt 0-10V Dimmable Led Tape Driver Transformer

    24V 60Watt 0-10V Dimmable Led Tape Driver Transformer

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS...

    Driver LED dimmable 0-10V / PWM / Resistensi yaiku driver LED dimm output 60 volt 24 volt 2.5 amp dc sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan syarat emisi sing ditindakake kanggo FCC. Driver daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo...

    • 24V / 75W 0-10V Driver Led Elektronik Dimmable kanggo Lampu Sorot

    24V / 75W 0-10V Driver Led Elektronik Dimmable kanggo Lampu Sorot

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Driver LED dimmable 0-10V / PWM / Resistensi minangka driver dimmer output 75 watt 24 volt 3A 3.16A dc sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan nindakake syarat emisi kanggo FCC. Driver daya surem sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo ngaktifake...

    • 24V 40W / 35W UL Led Driver kanthi 0-10V / PWM Dimming

    24V 40W / 35W UL Led Driver kanthi 0-10V / PWM Dimming

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS...

    Driver LED dimmable 0-10V / PWM / Resistensi yaiku driver 40mm watt 24 volt 1,67 amp dc output driver sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan syarat emisi sing ditindakake kanggo FCC. Driver daya surem sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo...

    • 24V 20W Led Class 2 0-10V / PWM Dimmable Driver

    24V 20W Led Class 2 0-10V / PWM Dimmable Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS

    Driver LED dimmable 0-10V / PWM / Resistensi yaiku driver LED dimm output 20 volt 24 volt 830ma dc sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan syarat emisi sing ditindakake kanggo FCC. Driver daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo...

    • 12V 20W Dhuwur PFC 0-10V Dimmable Led Driver

    12V 20W Dhuwur PFC 0-10V Dimmable Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS...

    Driver LED dimmable 0-10V / PWM / Resistensi yaiku 20 watt 12 volt 1,67 amp dc output dimmer driver driver sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan syarat emisi sing ditindakake kanggo FCC. Driver daya surem sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo...

    • 24V / 4A 96W AC DC 0-10V / PWM Dimming Led Driver

    24V / 4A 96W AC DC 0-10V / PWM Dimming Led Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL Class 2 RoHS...

    Driver LED dimmable 0-10V / PWM / Resistensi yaiku driver LED dimm output output 24 volt 4 volt 4 Amp dc sing dirancang kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750 lan syarat emisi sing ditindakake kanggo FCC. Driver daya dimmer sing dipimpin nggunakake omah aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo...

    • 24V 75W Dhuwur PFC Junction Box Drivers

    24V 75W Dhuwur PFC Junction Box Drivers

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2

    Driver LED 24v UL cUL Kelas 2 minangka voltase Input 120VAC, output 75watt 24VDC 3.16A Amerika Utara driver sing tahan banyu sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 28787. Lampu listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo ngaktifake instalasi sing...

    • 24Volt 100Watt UL / cUL Driver 2 Non-Dimmable Driver

    24Volt 100Watt UL / cUL Driver 2 Non-Dimmable Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2...

    Driver LED 24v ul 2 kelas 2 yaiku voltase Input 120VAC, output 100watt 24VDC 4.0A 4.16A Amerika Utara driver anti banyu sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 28787. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo ngaktifake instalasi sing...

    • 12VDC 60W UL Kelas 2 Driver Led Waterproof

    12VDC 60W UL Kelas 2 Driver Led Waterproof

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2...

    Driver LED anti banyu sing ora bisa dimmable yaiku voltase Input 120VAC, output 60watt 12VDC 5000mA Amerika Utara driver sing tahan banyu sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo...

    • 12V35W Suplai Daya Tahan Air Non Dimmable Led Drivers

    12V35W Suplai Daya Tahan Air Non Dimmable Led Drivers

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2...

    Driver sing dipimpin anti banyu iku salah siji PFC dhuwur, 40watt 12v 3340ma dc output voltase pancet kelas UL 2 sing dipimpin driver sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Driver cahya 12V sing dipimpin nggunakake omah Aluminium sing ramah lingkungan sing nyakup 2...

    • Kothak Persimpangan Led Led Waterproof 12V20W UL

    Kothak Persimpangan Led Led Waterproof 12V20W UL

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2...

    Driver LED anti banyu sing ora bisa dimmable kanthi kothak persimpangan yaiku voltase input 120V AC, 20 wattage 12VDC 1670mA output driver Amerika Utara kanggo banyu tahan air sing disertifikasi kanggo ngrampungake persetujuan keamanan Kelas 2 RoHS. Suplai daya driver sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil...

    • 24V 35W Triac Dimmable Led Driver Box Junction

    24V 35W Triac Dimmable Led Driver Box Junction

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2

    Driver kelas 2 UL (karo kothak persimpangan) yaiku voltase Input 120VAC, output 24VDC 1670mA 40 Wattage ing driver led anti banyu sing bisa dimmable sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2 kanggo Amerika Utara . Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah...

    • 12V 20W UL Triac Dimming Driver Lampu Led

    12V 20W UL Triac Dimming Driver Lampu Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2...

    Fase triac sing dipotong driver LED sing bisa dimmable (kanthi kothak persimpangan) minangka voltase input 120VAC, output 20 wattage 12VDC 830mA Input Amerika Utara driver anti banyu sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 28787. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil...

    • 24Volt 60Watt LED Lighting Junction Box Junction

    24Volt 60Watt LED Lighting Junction Box Junction

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL/cUL Class 2 RoHS...

    Driver sing dipimpin anti banyu iku salah siji PFC dhuwur, 60watt 24v 2500ma dc output voltase pancet kelas UL 2 sing dipimpin driver sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi sing dhuwur lan syarat PFC sing dhuwur. Driver driver 24V sing dipimpin nggunakake omah Aluminium sing ramah lingkungan sing nyakup 2...

    • Driver Transformer Lampu 24V 40W UL Waterproof Led

    Driver Transformer Lampu 24V 40W UL Waterproof Led

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2 RoHS...

    Driver LED anti banyu sing ora bisa dimmable kanthi kothak persimpangan yaiku 40 watt 24VDC 1.67A AC 120V Input Amerika Utara driver sing tahan banyu sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 28787. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol...

    • 24V 60W Triac Dimmable Led Strip Driver

    24V 60W Triac Dimmable Led Strip Driver

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2

    Driver LED sing bisa dimatesi triac / phase-cut minangka salah siji 120VAC Input 60watt 24VDC 2500mA Amerika Utara driver sing tahan banyu sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 28787. Sumber daya listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo...

    • 24V 96W Triac Dimmable Led Driver Box Junction

    24V 96W Triac Dimmable Led Driver Box Junction

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CUL Class 2...

    Triac / phase cut dimmable driver yaiku salah siji input 120 voltase AC, mode output 100wattage 24VDC 4A mode voltase terus-terusan nyebabake pasokan listrik sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750, efisiensi nganti 90% lan luwih dhuwur. Nampilake bahan aluminium profil rendah sing...

    • 24V 75W UL Triac / Phase Dimmer Led Switch Drivers

    24V 75W UL Triac / Phase Dimmer Led Switch Drivers

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 25 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL CLASS 2 RoHS...

    Driver LED sing bisa dimalable yaiku siji voltase input 120VAC, voltase 75 watt 24VDC 3A voltase konstan dimmable driver sing disertifikasi kanggo memenuhi persetujuan keamanan Kelas 2 UL8750. Suplai listrik dimmer sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil rendah sing nyakup 2 tombol kanggo ngaktifake instalasi...

    • 24V 20W UL Waterproof Led Box Junction Box

    24V 20W UL Waterproof Led Box Junction Box

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat jero b. 25pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL/cUL CLASS 2...

    Pembalap LED 24-dimmable yaiku salah sawijining DC 20watt 24Volt 830mA AC 120V Input Pandu anti banyu anti Amerika Utara sing disertifikasi kanggo ketemu persetujuan keamanan UL8750 Kelas 2. Pasokan listrik sing dipimpin nggunakake kasus aluminium profil sing kurang 2 ngalahake supaya gampang instalasi nggawe driver...

China Driver Junction Box Junction Luar Supplier

Kothak persimpangan kasus aluminium ZhenHuan's dipimpin yaiku mode voltase konstan, kelas UL 2 dirating lan dirancang kanggo digunakake kanthi saklar dimmer MLV / Pijar TRIAC standar (Leading edge). Driver sing dipimpin 12V / 24V dilebokake ing kandhungan aluminium profil rendah sing kalebu 2 tombol pintel supaya bisa gampang dipasang dadi pilihan sing sampurna kanggo lampu kabinet, lampu tape lan macem-macem instalasi perlengkapan LED. Faktor daya dhuwur lan efisiensi 90% ngidini driver bisa operasi kanthi suhu sithik.

Outdoor Led Driver Junction Box

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki