Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Sumber Daya kanggo Piranti > Pasokan Daya Perkakas AI

Pasokan Daya Perkakas AI

Kategori produk dari Pasokan Daya Perkakas AI , kami produsen khusus dari Cina, Universal Input Smart Wall Adaptor , Adaptor Daya kanggo Smart Home Appliance pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor Smartphone Mikroskop R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Ndeleng:

    • AC / DC 29V 3A Adaptor Daya kanggo Kursi Reclining

    AC / DC 29V 3A Adaptor Daya kanggo Kursi Reclining

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor sumber daya panggunaan ing omah yaiku qua, ireng utawa putih 29Volt 3.0Amp dc output 87w seri adaptor voltase gaya desktop 87w kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 29v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik dc eksternal...

    • 24V 3Amp Dekstop Voltage Constant Voltage Power Supply

    24V 3Amp Dekstop Voltage Constant Voltage Power Supply

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor pasokan listrik panggunaan omah yaiku adaptor voltase gaya 24Volt 3.0Amp kualitas dhuwur, ireng utawa putih 72w seri desktop konstan voltase desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan...

    • 24V3A Ngalih adaptor Daya AC kanggo Selimut 1,8M

    24V3A Ngalih adaptor Daya AC kanggo Selimut 1,8M

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor pasokan listrik panggunaan omah yaiku adaptor voltase gaya 24Volt 3.0Amp kualitas dhuwur, ireng utawa putih 72w seri desktop konstan voltase desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara jangkoan saka tegangan input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan...

    • 220VAC nganti 20VDC 1A Adaptor Daya kanggo Robot

    220VAC nganti 20VDC 1A Adaptor Daya kanggo Robot

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE CCC...

    Pasokan listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 20W 20VDC 1.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan kanggo diekspor menyang Eropa, Korea Selatan. Adaptor daya output dc nduwe sertifikasi keamanan CE KC GS lan EMC LVD KCC RoHS lengkap kanggo nyedhiyakake...

    • 15V2A Wall Adaptor AC-DC Kanggo Lonceng Pintu

    15V2A Wall Adaptor AC-DC Kanggo Lonceng Pintu

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE CCC...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 30W 15VDC 2.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC plug EU kanggo diekspor menyang Eropa, Korea Selatan. Adaptor daya output dc nduwe sertifikasi keamanan CE KC GS lan EMC LVD KCC...

    • 24VDC 1500mA Plug AC Adaptor kanggo Mesin Banyu

    24VDC 1500mA Plug AC Adaptor kanggo Mesin Banyu

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok minangka reliabilitas dhuwur, 36W 24VDC 1.5A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan dc sing dilengkapi AC plug UK 3-PIN jinis kanggo diekspor menyang Inggris. Adaptor daya output dc nduwe sertifikasi keamanan CE GS lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • 240VAC nganti 24VDC / 1.25A Adaptor Tembok Kanggo Pemurni Banyu

    240VAC nganti 24VDC / 1.25A Adaptor Tembok Kanggo Pemurni Banyu

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya, 30W 24VDC 1.25A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC dilengkapi colokan AC UK 3-PIN jinis kanggo diekspor menyang Inggris. Adaptor daya output dc nduwe sertifikasi keamanan CE GS lan CB FCC EMC LVD RoHS kanggo...

    • 240VAC 24V 1A Adaptor Daya kanggo kothak Heating

    240VAC 24V 1A Adaptor Daya kanggo kothak Heating

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC RCM KC GS CB PSE ...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 24W 24VDC 1.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi AC plug UK 3-PIN jinis kanggo diekspor menyang Inggris. Adaptor daya output dc duwe sertifikasi keamanan CE GS lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • Pasokan Daya 24V2.5A AC / DC Adaptor Daya

    Pasokan Daya 24V2.5A AC / DC Adaptor Daya

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CUL CLASS 2 RoHS

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya, 60W 24VDC 2.5A voltase input putih putih utawa ireng ac kanggo dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi colokan AC US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Eropa. Adaptor daya output dc duwe sertifikasi keamanan UL cUL CE lan CB FCC EMC LVD RoHS lengkap...

    • 12V 24V AC-DC Adaptor SMPS Daya kanggo Heating

    12V 24V AC-DC Adaptor SMPS Daya kanggo Heating

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015; UL CUL CLASS 2 RoHS

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 48W 24VDC 2.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan dc dilengkapi AC plug US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Eropa. Adaptor daya output dc duwe sertifikasi keamanan UL cUL CE lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • 19V 1A DC Power Supply kanggo Robot Nyapu

    19V 1A DC Power Supply kanggo Robot Nyapu

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, ROHS, GS, CB...

    Pasokan listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya, 19W 19VDC 1.0A AC utawa input voltase universal putih utawa ireng menyang pasokan listrik voltase konstan kanggo diekspor menyang Eropa, Korea Selatan. Adaptor daya output dc nduwe sertifikasi keamanan CE KC GS lan EMC LVD KCC RoHS lengkap kanggo nyedhiyakake...

    • Wall Mount 15V 1amp Power Supply kanggo Robot

    Wall Mount 15V 1amp Power Supply kanggo Robot

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, ROHS, GS, CB...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 15W 15VDC 1.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC US 2-PIN kanggo diekspor menyang Eropa. Adaptor daya output dc duwe sertifikasi keamanan UL cUL CE lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • 110VAC nganti 24V0.5A12W DC Power Supply kanggo Cleaner

    110VAC nganti 24V0.5A12W DC Power Supply kanggo Cleaner

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, ROHS, GS, CB...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 12W 24VDC 0.5A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan dc sing dilengkapi AC plug US 2-PIN jinis kanggo diekspor menyang Eropa. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL CULCE lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • US 12V1.5A Adaptor Daya kanggo Robot Pembersih Lantai

    US 12V1.5A Adaptor Daya kanggo Robot Pembersih Lantai

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 100 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, ROHS, GS, CB...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 18W 12VDC 1.5A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC US 2-PIN kanggo diekspor menyang Eropa. Adaptor daya output dc duwe sertifikasi keamanan UL cUL CE lan CB FCC EMC LVD RoHS...

    • DC15V2A Wall Mount Power Supply Kanggo Gorden Listrik

    DC15V2A Wall Mount Power Supply Kanggo Gorden Listrik

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC PSE GS...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 30W 15VDC 2.0A AC utawa input voltase universal putih menyang dc pasokan listrik voltase konstan sing dilengkapi AC plug USA jinis kanggo diekspor menyang Amerika Serikat, Jepang lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL / cUL...

    • Wall Mount DC 24V1A Power Supply kanggo Cleaner

    Wall Mount DC 24V1A Power Supply kanggo Cleaner

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC PSE GS...

    Pasokan listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 24W 24VDC 1.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC plug USA kanggo diekspor menyang Amerika Serikat, Jepang lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL / cUL...

    • 25V 1A AC DC Robot Power Supply Adaptor

    25V 1A AC DC Robot Power Supply Adaptor

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC PSE GS...

    Suplai listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya kanthi linuwih, 25W 25VDC 1.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC plug USA kanggo diekspor menyang Amerika Serikat, Jepang lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL / cUL PSE...

    • US Plug 30V1A AC DC Power Supply Ngarep

    US Plug 30V1A AC DC Power Supply Ngarep

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 60 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015,UL CE FCC PSE GS...

    Catu daya listrik sing dipasang ing tembok bisa dipercaya linuwih, 30W 30VDC 1.0A voltase input putih putih utawa ireng kanggo suplai listrik voltase konstan DC sing dilengkapi jinis AC plug USA kanggo diekspor menyang Amerika Serikat, Jepang lan Kanada. Adaptor daya output dc duwe sertifikat keamanan UL / cUL PSE lan...

    • 24Volt 5Amp 120W Power Supply kanggo kemul Listrik

    24Volt 5Amp 120W Power Supply kanggo kemul Listrik

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor sumber daya panggunaan ing omah yaiku PFC, output adapter voltase 24Volt 5.0Amp dc, gaya putih, putih utawa putih, 120w seri indikasi voltase gaya desktop kanthi pratandha LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 24v iki nampa sawetara voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis konektor DC. Pasokan listrik...

    • Power Supply Desktop 12V4A AC kanggo Selimut Ganda

    Power Supply Desktop 12V4A AC kanggo Selimut Ganda

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero, 50PCS / CTN; b. Adat OEM

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, CB, PSE...

    Adaptor catu daya panggunaan ing omah yaiku adaptor voltase gaya konstan 12Volt 4.0Amp duwur 48w kanthi gaya 48w kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku kelas 2 sing...

    • Universal DC 12V 3A Adaptor Daya kanggo Kulkas

    Universal DC 12V 3A Adaptor Daya kanggo Kulkas

    • Brand: ZH

    • Packaging: a. 1pc saben kothak coklat njero b. 50 pcs saben karton standar c. adat ditrima

    • Kemampuan Supply: 500000

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    • Certificate: ISO9001:2015, UL, CE, FCC, RCM, KC, RoHS, GS, PSE, CB...

    Adaptor pasokan listrik kulkas mini kualitas dhuwur, ireng utawa putih 12Volt 3.0Amp dc output 36w seri adaptor voltase gaya desktop kanthi indikasi LED ijo kanggo urip. Adaptor output tunggal 12v iki nampa sawetara jangkoan saka voltase input 100V nganti 240V AC lan jinis kunci DC. Pasokan listrik dc eksternal yaiku...

China Pasokan Daya Perkakas AI Supplier

Yen sampeyan nggoleki pasokan listrik AC-DC kanggo peralatan omah sing cerdas, ZhenHuan Group bisa ngrewangi sampeyan. Kita nawakake solusi transformator DC adaptor catu daya lengkap kanthi garansi 3 taun. Kabeh pasokan listrik eksternal dirancang kanggo memenuhi standar safety UL CE FCC EMC KC GS RoHS RCM SAA PSE CCC internasional, uga memenuhi standar efisiensi energi Level VI paling anyar.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki