Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jane Deng Ms. Jane Deng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co Ltd

Produk

Home > Produk > Adaptor AC DC Eksternal

Adaptor AC DC Eksternal

Kategori produk dari Adaptor AC DC Eksternal , kami produsen khusus dari Cina, Adaptor Daya 12V , Adaptor Ac Dc pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor Kamera R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Adaptor AC DC Eksternal Supplier

ZhenHuan`s sumber daya ac-dc nyedhiyakake daya output wiwit 3 W nganti 200 W kasedhiya ing macem-macem konfigurasi plug-in lan adaptor desktop kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Saka adaptor colokan tembok internasional sing kurang daya nganti adaptor daya AC-dc desktop sing dhuwur, kita mesthekake manawa mayoritas pasokan listrik eksternal ora mung tundhuk karo standar level Level VI efisiensi energi saiki , nanging uga entuk sertifikasi keamanan global.

Kirim Enquiry

Jane Deng

Ms. Jane Deng

Tel:86-132-66660104

Fax:86-0755-81461215

Ponsel:

Email:power15@szzhpower.com

Alamat:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Situs Mobile

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki